Zece secrete despre bărbați și femei. Partea a 8-a

zece secrete despre barbati si femei partea a  a e

Continuăm seria de articole extraordinare despre relații, care îți vor schimba viața spre bine. Așteaptă următoarea parte în fiecare săptămână. Învățăm să aducem armonia în dragoste. Obligatoriu de citit!

Pentru ca un bărbat să învingă o femeie, acesta trebuie să câștige o luptă în ochii ei, iar pentru ca o femeie să învingă un bărbat, ea trebuie să-i piardă.

Taoiștii spuneau: „Femeia este largă, iar bărbatul este adânc”. Aceasta înseamnă că o femeie se simte bine când își poate deschide sufletul larg-larg, iar pentru asta ea trebuie să-și permită să aibă încredere în lume, să o accepte, să nu mai vrea schimbări.

Poți simți această stare când stai lungit pe iarbă într-un câmp și lași cerul, soarele, iarba și aerul să pătrundă în interiorul tău. Și totul-totul-totul. Energia feminină curge orizontal, ea este asemenea Pământului.

Loading...

În timp ce energia masculină este verticală și bărbatul se simte bine atunci când ridicându-se ca un copac puternic, pătrunde adânc cu rădăcinile în pământ. Bărbatul se hrănește din energia feminină, precum un copac se hrînește din pământ.

În relații, dacă femeia se ridică deasupra bărbatului, ea simte o victorie, dar, în cele din urmă, pierde, pentru că pomul sub pământ înseamnă un cutremur. În aceste momente, femeia tremură, ca munții în timpul cutremurului și ea simte o alarmă adânc ascunsă. Cu fiecare victorie asupra bărbaților-copaci, anxietatea crește și din această cauză crește și oboseala. Victoriile nu mai sunt plăcute, nu aduc fericire, pentru că nimeni nu mai vrea să trăiască pe acest pământ.

În munți întotdeauna sunt puțini locuitori și toți au ajuns acolo dintr-un singur motiv: cândva demult strămoșii lor au fugit de vreun pericol mortal în aceste canioane montane, astfel încât nimeni să nu-i găsească acolo. Astfel descendenții lor au devenit locuitori munteni. Și eu sunt un locuitor muntean, de aceea pot vorbi astfel. O femeie care pierde unui bărbat este întotdeauna un câștigător. Energia ei este calmă și netedă. Mulți doresc și tind să se alăture de teritoriul ei și viața devine din ce în ce mai diversă.

O astfel de femeie are mulți prieteni și ajutori, pentru că ea nu scutură cu energia ei pe toți cei, care au decis să se apropie de teritoriul ei. Acum ea este pregătită pentru o nouă creștere, care este dezvăluită în al nouălea Secret. Citește despre acest lucru în blogul nostru exact peste o săptămână.

Iată secretul precedent, dacă ai sărit peste el: Bărbatul este oglinda femeii, care reflectă tot ceea, ce ea nu vrea să știe despre sine însăși. 

Ești de acord sau nu cu distribuția rolurilor în acest articol?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.