Zece secrete despre bărbați și femei. Partea a 5

zece secrete despre barbati si femei partea a

Continuăm lista de articole extraordinare despre relații care vă vor schimba viața înspre bine. În fiecare săptămînă așteptați următoarea parte. Învățăm armonia  în dragoste. Obligatoriu de citit!

Bărbatul crește în statut numai prin dragostea femeii sale. Aceste femei el are două: mama și soția. Dacă bărbatul nu crește în stare, atunci nu există dragoste pentru el.

Ce doresc toți oamenii? Corect, dezvoltare, creștere! Creșterea în viața de zi cu zi a oamenilor arată ca o trecere de la o stare la alta. Pentru a crește în statut, aveți nevoie de resurse, aveți nevoie de sprijin. Cine acordă acest sprijin? Cel ce crede, cel ce iubește!

Atunci cînd un cuplu de mult timp nu poate trece de la statutul lor la un rang superior, de exemplu, este imposibil să acumuleze pentru o lungă perioadă de timp pentru a extinde spațiul de locuit, aceasta înseamnă că bărbatul, ca un dobînditor și  vînător, nu îi ajunge putere. Are nevoie de sprijin.  sprijinul el poate lua  numai de la o femeie care, prin puterea credinței, îi va arăta că este puternic și superb.

Loading...

Bărbatul nu este mai puternic  decît femeia. Bărbatul  devine mai puternic atunci cînd femeia îi permite să se simtă puternic. Femeia nu este mai slabă decît bărbatul. Pur și simplu ea înțelege că bărbatul ei trebuie să se simtă ca un erou atunci cînd călătorește prin spațiul universului ei încă neexplorat.

Femeia  este gata să îi dea energie bărbatului pentru ca el, să implice atenția față de persoana ei, față de interesele ei. Femeia îi dă energie, amintesc, prin atenția și sentimenul de dragoste față de bărbat.

Cu dragostea ei, el se simte mai puternic și are ocazia să crească în statut pentru a transmite acest statut femeii sale (sau mamei). Odată ce femeia nu mai acordă atenție și dragoste unui bărbat, creșterea sa în statut se oprește. Puteți reproșa mult unui bărbat pentru lipsa de creștere și bani, dar motivul este în femeia care nu-i dă iubire.
Ce este dragostea, aflați din Secretul al șaselea. Citiți despre acest lucru în blogul nostru peste o săptămînă.
Secretul precedent dacă ai omis: O femeie va dori întotdeauna să priveze bărbatul de masculinitate, astfel încît el să nu fie pentru alta.

Sunteți de acord că succesul unui bărbat depinde de femeie?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.