Zece secrete despre bărbați și femei. Partea a 4

zece secrete despre barbati si femei partea a

Continuăm lista de articole extraordinare despre relații care vă vor schimba viața înspre bine. În fiecare săptămînă așteptați următoarea parte. Învățăm armonia  în dragoste. Obligatoriu de citit!

O femeie va dori întotdeauna să priveze bărbatul de masculinitate, pentru ca el să nu plece la alta.

Masculinitatea – abilitatea de a pătrunde în necunoscut, într-o lume în care nimic nu este cunoscut și unde este necesar să se creeze ordine. Universul a plasat această responsabilitate asupra bărbaților, forțîndu-i  să-și extindă masculinitatea, depășind  obstacole și dezvăluind ghicitorile naturii.

Bărbatul poate fi implicat în ceva nou, să exploreze acest nou și să aducă pradă, cunoașterea este la picioarele femeii sale. Soției sau mamei. (Să presupunem că bărbatul nostru a divorțat deja și aduce trofee soției sale). Astfel crește masculinitatea lui.

Și femeia lui? Ea însăși este Universul care vrea să fie studiată de bărbatul ei. Ea se deschide înaintea lui, apoi ascunde unele din secretele ei, pentru a provoca interesul  lui pentru o nouă cunoaștere a sa.

Și cînd el vrea să înceapă să studieze un alt univers, atunci în ea apare la început o neînțelegere și apoi o ofensă: „Cum? Nu m-ai cunoscut încă! Cum poți să înveți altceva? Nu te pot ierta pentru asta!”

Loading...

Văzînd destinul său – de a învăța lucruri noi, ea îi oferă „soluția perfectă”: STAI ACASĂ ȘI VÎNEAZĂ, EXPLOREAZĂ DE AICI!

Așa ea îl privează de masculinitate, pentru că acum el nu poate să o refuze – va fi scandal: „Cum? Tu vrei să mă înșeli? Atunci, pleacă pentru todeauna! ” El este de acord să rămînă alături și încet devine fiul ei, iar ea – mama lui.

Relația lor sexuală dispare treptat, dar pentru ea este realizat principalul – aproape de ea este acel, care o va studia întotdeauna și îi va sluji Universului ei. Care este calea de ieșire din acest impas? El se află în al cincilea secret. Citiți despre acest lucru în blogul nostru peste o săptămînă.

Secretul anterior dacă nu ați citit: Bărbatul trebuie să divorțeze de mama sa înainte de a se hotărî să se căsătorească cu o femeie. 

Se primește în cuplul vostru să mențineți echilibrul masculinității și feminității?

Loading ... Loading ...

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.