Zece secrete despre bărbați și femei. Partea 9

zece secrete despre barbati si femei partea

Continuăm lista de articole extraordinare despre relații care vă vor schimba viața înspre bine. În fiecare săptămînă așteptați următoarea parte. Învățăm armonia în dragoste. Obligatoriu de citit!

Bărbatul visează să-și transforme femeia într-o Regină, iar femeia visează la un Rege gata.

Femeia caută mereu un Bărbat-Învățător, care o va putea ajuta să se cunoască pe sine. Universul său nesfîrșit are nevoie de o persoană care nu va trece pe alături de toate fenomenele sale diferite și va putea include toate stările ei feminine: Fetiță, Stăpînă, Amantă și Regină.

Loading...

Cu așa ceva poate face față  doar Regele și de aceea ea are nevoie de un bărbat puternic care a crescut peste temerile copilărești și a liniștit spiritele strămoșilor săi. Iar bărbatul dorește să fie creatorul unei femei, el este gata să creeze singur din femeia sa o Regină și de aceeea ascultă atît de gelos cuvintele ei, că ar vrea să învețe undeva, dar nu de la el.

Pentru a transforma un bărbat într-un Rege, o femeie trebuie să-i acorde atenție regală și cu respect să-i onoreze meritele sale în fața ei. El – Regele, iar femeia care creează într-un bărbat starea Regelui realizat este mereu fericită și trăiește în armonie și bunăstare.

Fiecare bărbat  înțelege acest lucru și pentru a se simți un Rege, trebuie să cunoască secretul al zecelea. Citiți despre acest lucru în blogul nostru peste o săptămînă.

Secretul precedent dacă ai omis: Pentru ca un bărbat să învingă o femeie, trebuie să cîștige bătălia în ochii ei, ca femeia să poată învinge un bărbat, ea trebuie să îi piardă lui.

Doriți să vedeți rege-regină în partenerul tău?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.