Zece secrete despre bărbați și femei. Partea 7

zece secrete despre barbati si femei partea

Continuăm lista de articole extraordinare despre relații care vă vor schimba viața înspre bine. În fiecare săptămînă așteptați următoarea parte. Învățăm armonia în dragoste. Obligatoriu de citit!

Un bărbat deservește o femeie cu orice acțiune, chiar negativă: beție, lenevie, bătăi. Bărbatul – este oglinda femeii, care reflectă tot ceea ce ea nu vrea să știe despre sine.

Chiar și în cele mai dificile relații, în așa-numitele familii nefavorabile, bărbatul și femeia se deservesc reciproc. Ei sunt – oglinda care reflectă ceea ce nu vor să recunoască în sine.

Cei doi sunt întotdeauna împreună, atîta timp cît au ceva de oferit reciproc. Și, posibil, ei oferă reciproc durere, umilință, suferință. Dar ei nu se despart. Iar motivul este doar unul: Istoria strămoșilor. Cei doi repetă istoria strămoșilor lor, arătîndu-și dragostea nu pentru partener, ci unui strămoș: bunica, străbunicul sau copilului avortat al mamei.

Dacă nu vă despărțiți de acel, care nu te dezvoltă și te face să suferiți, voi, datorită tiranului tău, începeți să conștientizați cîte puțin și extrageți din sine acei copii răniți din Interior, care au fost creați în vremurile vieții strămoșilor voștri.

Loading...

Din păcate, dar așa este … Mulțumiți tiranul, pentru că în familia sa sunt aceleași istorii ca și ale tale. Deaceea sunteți un cuplu. Doi se luptă pentru iubire, dar puteți învinge doar cunoscînd cel de-al optulea secret. Citiți despre acest lucru în blogul nostru peste săptămînă.

Secretul precedent dacă ai omis: Dragostea – este dorința de a dezvolta partenerul.

Cît de dificil îți este pentru tine într-o relație pe o scară de 10 puncte, unde 1 - ușor, 10 - foarte dificil?

Loading ... Loading ...

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.