Zece secrete despre bărbați și femei. Partea 6

zece secrete despre barbati si femei partea

Continuăm lista de articole extraordinare despre relații care vă vor schimba viața înspre bine. În fiecare săptămînă așteptați următoarea parte. Învățăm armonia în dragoste. Obligatoriu de citit!

Dragostea – este dorința de a dezvolta partenerul. Dacă partenerul tău nu dorește dezvoltarea ta, înseamnă că el nu te iubește.

De foarte multe ori ați auzit astfel de afirmații: „Pentru ce ție aceste cărți, instruiri, seminare? Stai acasă, ocupă-te cu copiii! „Ce vrea să spună această persoană cînd spune asta? El cere să-i acorzi Atenție.

Dacă primește multă Atenție, dar oricum continuă să țină partenerul în „cușca de aur”, atunci el nu dorește creșterea și dezvoltarea persoanei dragi. Atunci de ce acești oameni sunt împreună? Pentru că este avantajos pentru ambii să rămînă niște copii răniți și să joace rolul unor strămoși nesatisfăcuți:

Loading...

Unul – victima, celălalt – călăul. Unul – de nimic, celălalt – superioritate.

Unul dintre cei doi care este în poziția de sus, în poziția de superioritate, este cel mai rănit, dar ascunde acest adevăr de sine. Strategia sa: pentru a nu-și simți durerea, trebuie să fie mai super decît alții. Ridicîndu-se deasupra victimelor, nu observă că el însuși este la fel de mizerabil ca și ei.

Această strategie îl aduce la decizia să nu permită partenerului să se dezvolte, altfel partenerul va fugi de sclavia sa. Se va trezi, va vedea că calea spre libertate este deschisă și va fugi! Dar creșterea nu se oprește, și atunci lent, încet, prin rolul său de călău, tiran, partenerul începe independent, în interiorul „cuștii de aur” create, să scoată din victima sa copiii săi răniți din Interior. Procesul este dureros și inclus în cel de-al șaptelea secret. Citiți despre aceasta în blogul nostru peste o săptămînă.
Secretul precedent dacă ai omis: Bărbatul crește în statut numai prin dragostea femeii sale. 

Tu dorești ca partenerul tău să se dezvolte?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.