Zece secrete despre bărbați și femei. Partea 3

zece secrete despre barbati si femei partea

Continuăm lista de articole extraordinare despre relații care vă vor schimba viața înspre bine. În fiecare săptămînă așteptați următoarea parte. Învățăm armonia  în dragoste. Obligatoriu de citit!

Bărbatul trebuie să divorțeze de mama sa înainte de a se hotărî să se căsătorească cu o femeie.

Un bărbat are întotdeauna prima sa femeie. Aceasta este mama lui. Fiind băiat el este atașat de ea primii doisprezece ani ai vieții sale. Mai departe legătura slăbește, dar oare întotdeauna este ruptă?

Dacă mama – o personalitate matură și autosuficientă, ea va lăsa cu ușurință fiul ei în lume. Mama transmite fiul în mîinile tatălui. Acum bărbatul este responsabil pentru bărbat. Astfel masculinitatea trece de la tată la fiu. Dar în zilele noastre nu este întotdeauna atît de neted.

Adesea mama însăși rămîne o mică fată în interior, plină de temeri și de neîncredere. Și atunci ea nu poate încrendința fiul nimănui. Nici tatălui copilului, care posibil de mult timp nu e alături, nici cu  atît mai mult fetei care a pus ochiul pe cel mai prețios lucru din viața ei.

Loading...

Mama nu îi dă libertate fiului, decide totul pentru el. Dacă ea ar fi știut că singură cu mîinile sale îl transformă  într-un Loser! Dar ea nu vrea să știe asta – ea e Mama și cel mai mult își iubește odorașul! Subconștient, ea dorește să fie necesară și solicitată cel puțin pentru el, pentru că se simte de nimic. Și își crește unul asemănător ei. Ei și ce! – va spune ea. — Atîta timp cît eu trăiesc, el va fi sub protecția mea și pe deplin asigurat. Chiar aș  vrea să o întreb: Dar atunci cînd nu vei fi, el tot ar trebuie să te urmeze într-o altă lume?

Mamelor,vă rog, țara are nevoie de bărbați! Lăsații să plece – lăsații să devină Bărbați! Iubiții cu  adevarat, nu pentru frica de copilul tău din interior. Mamelor, pentru ca bărbatul să ramînă într-o vîrstă matură în starea de subordinare sau chiar mai rău „soț psihologic”, va trebui să bea. Numai acolo, în beție, el va putea împlini mesajul părintelui: „Nu crește!”

Bărbaților nu vă căsătoriți pînă nu divorțați de mame. Oricum, mama,  ca „prima și oficială” te va lua de la soția ta. După ce bărbatul  divorțează de mama sa și de el se va alipi soția lui, va apărea ceea ce este ascuns în al patrulea secret. Citiți despre asta pe blogul nostru peste o săptămînă.

Secretul anterior dacă nu ați citit: Între bărbat și femeie există un canal de relații, legătură sentimentală. 

«Băiatul mamei» - un diagnostic?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.