Zece secrete despre bărbați și femei. Partea 2

zece secrete despre barbati si femei partea

Continuăm lista de articole extraordinare despre relații care vă vor schimba viața în bine. În fiecare săptămînă așteptați următoarea parte. Învățăm armonia în dragoste. Obligatoriu de citit!!

 

Între un bărbat și o femeie există un canal de relații, o legătură sentimentală. Cînd relația este întreruptă, legătura rămîne și provoacă suferința pentru o parte și pomparea de energie pentru a doua. În timp ce există o legătură, partenerii schimbă alternativ direcția fluxului de energie prin acest canal. Prin urmare, atunci unul, apoi al doilea se simte mai bine, apoi mai rău decît celălalt partener.
Orice relație este un fel de proces de schimb de energie, iar sentimentele, emoțiile, caracteristicile comportamentale – consecința acestuia.

Faptul că relațiile pot fi reprezentate ca o conductă între un bărbat și o femeie, prin care sentimentele și emoțiile sunt pompate de la un partener la altul, simplifică foarte mult explicația, de ce atunci cînd o relație se rupe, pentru unul dintre parteneri este rău, iar pentru altul, după cum se spune, norocul  îi vine singur în mîini.

Legătură, conductă, conexiune – spuneți-i cum doriți. Nu este vizibilă, dar un sentiment de discomfort există. Cum  nu puteți vedea valurile care vin pe telefonul vostru mobil, dar sunetul din receptor – o realitate.

Mulți dintre voi ați simțit perioade lungi, epuizante de simț prost, cînd ați dorit un mic  sprijin din partea partenerului vostru sub formă de un  mesaj, un apel sau a unui cuvînt călduros. Dar de acolo nici un sunet, nici o mișcare. Și cînd se aude un  zvon că partenerul are parte de mult noroc? În interior începe să fiarbă ofensele, răzbunarea, dorința să îți ieși din sine!

Loading...

Ce trebuie de făcut?

Să conștientizați că legătura voastră  –  o unitate independentă a universului. La fel ca țeava aspiratorului vostru. Țeava este și e atașată de tine. Legătura sub forma unei țevi va căuta mereu un moment pentru a vă informa despre sine. Pentru aceasta, țeava va cauza sentimente negative și o scurgere de energie.

După ce ați conștiintizat, utilizați țeava conform instrucției pentru ultima oară. Luați cu ajutorul ei de la partener tot ce iți apartine si dați-i tot ce ce îi aparține lui. Astfel, nevoia de țeavă va dispărea. Ea se va dizolva.
Mulțumiți partenerului pentru că a fost în viața voastră. Dă-i un loc în inimă. În aceste relații, ați satisfăcut nevoia strămoșilor? Dacă nu, în locul acestui partener va veni unul la fel.

Pentru ca relația să nu ajungă la o rupere și suferință, trebuie să știți despre al treilea secret. Citiți despre acest lucru în blogul nostru peste o săptămînă.
Secretul  anterior dacă nu ai citit: Bărbatul și femeia caută într-o relație atenție față de sine. 

Credeți în existența unei legături invizibile între parteneri?

Loading ... Loading ...

 

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.