Zece secrete despre bărbați și femei. Partea 1

zece secrete despre barbati si femei partea

Lansăm o serie de articole extraordinare despre relații care vă vor schimba viața în bine. În fiecare săptămînă așteptați următoarea parte. Învățăm armonia în dragoste. Obligatoriu de citit!

Bărbatul și femeia caută în relații atenție față de sine. Orice nemulțumire în relații se datorează faptului, că una dintre părți primește mai puțină atenție din partea partenerului.
S-ar părea că relația se prăbușește din cauza caracterului complex, a obiceiurilor proaste, a actelor obscene ale unuia sau a ambilor parteneri, dar dacă partenerii își acordă atenție unul altuia, aceste motive nu pot duce la o ruptură.Dar atunci cînd un partener nu mai acordă atenție celuilalt partener, atunci începe o luptă, în care există loc pentru toate sentimentele negative.
Bărbatul și femeia în mod diferit, percep atenția. De fapt, există două atenții. Forma feminină de atenție, atunci cînd o persoană ascultă pe deplin interlocutorul, adică fără rezistență percepe imaginea dată de interlocutor și forma masculină a atenției — implicarea într-un anumit proces. În acest caz, persoana este pe deplin implicată și nu este distrasă de nimic altceva.

Loading...

Bărbatul  dorește ca o femeie să-l asculte pe deplin, deschizînd gura și fiind deacord cu toate argumentele sale. Să primească toate informațiile sale necondiționat.Cu alte cuvinte, să arate față de el forma feminină de atenție. Aproximativ astfel, bărbatul așteaptă ca femeia să fie întotdeauna gata să facă sex cu el.

Și pentru ca o femeie să-l asculte, bărbatul aplică metoda de adresare cu atenția. El o implică (sau pe cele,de care este interesat) în procesul de formare a noilor impresii, pentru ca ea (ele) să se deschidă și să înceapă să asculte. Bărbatul într-o relație stabilește întotdeauna direcția, adică propune să manifeste interes pentru ceva nou, unde, în opinia sa, pot apărea noi impresii și, astfel, vor începe să-l asculte.

Femeia, care nu sprijinește un bărbat pentru o lungă perioadă de timp în implicarea sa, devine o sursă de disconfort și el treptat încetează să mai cîștige atenția ei. Bărbatul care a încetat să implice o femeie în sfera intereselor sale, care nu îi dă noi impresii, cauzează dezamăgire în ea.
Femeia îl consideră pe acel bărbat slab care nu poate convinge o femeie să-l asculte, bărbatul consideră o cățea acea femeie care nu se implică în propunerile sale. Cu toate acestea, dacă atenția și implicarea au existat în relația dintre un bărbat și o femeie cel puțin pentru o vreme, apare o legătură care trăiește singură și este al doilea secret. Citiți despre acest lucru pe blogul nostru peste o săptămână.

Ai atenție suficientă de la partenerul tău?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.