Vedetele, care preferă femei mici de înălțime

vedetele care prefera femei mici de inaltime

Natura nu te-a dotat cu parametrii de model și cu o înălțime de 180 de centimetri? Nu dispera. Chiar dacă periodic ți se pare că, din cauza înălțimii mici, oamenii din jurul tău aproape nu te observă, asta încă nu înseamnă că «anume acel bărbat» va trece pe alături. Posibil că totul va fi exact opusul! Deoarece psihologii au demonstrat cu mult timp în urmă, că majoritatea reprezentanților jumății puternice a umanității preferă fetele de înălțimi mici. Și toate pentru că anume pe ele dorești să le protejezi și să le răsfeți. La rîndul său, blogul nostru a decis să facă o listă a vedetelor, care demonstrează prin exemplul lor că: femeile de statură mică se bucură de o popularitate incredibilă în rîndul bărbaților.

VLADIMIR KLICHKO ȘI HAYDEN PANETTIERE

vedetele care prefera femei mici de inaltime

Potrivit zvonurilor, la prima întîlnire Hayden Panettiere nu a rezistat și i-a spus viitorului său soț civil: „Ești atît de mare!” — iar Vladimir nu a iezitat și i-a răspuns: „Dar tu ești așa de mică!” Și într-adevăr, deoarece boxerul este mai înalt decît iubita sa aproape cu jumătate de metru. Dar acest lucru nu îi împiedică să fie împreună mai mult de șase ani și chiar să își educe fiica comună — Kaya Evdokia Klichko.

WILL SMITH ȘI JADA PINKETT SMITH

vedetele care prefera femei mici de inaltime

În comparație cu boxerul ucrainean, a cărui înălțime este de 198 de centimetri, Will Smith cu ai săi 188 cm  pare a fi un bărbat obișnuit. Dar dacă te uiți la fotografiile comune al familiei Smith, atunci pe fundalul soției sale, actrița Jada Pinkett-Smith, arată ca un adevărat gigant. Și totul pentru că soția vedetei filmului „Hancock” este mai mică decît el cu 36 de centimetri. Și acest lucru nu a împiedicat perechea să obțină titlul uneia dintre cele mai puternice familii de la Hollywood.

GERARD PIQUE ȘI SHAKIRA

vedetele care prefera femei mici de inaltime

Relația dintre cîntăreața și jucătorul de fotbal — o confirmare excelentă că bărbaților înalți le place să protejeze femeile de înălțime mică: sportivul este mai înalt decît aleasa sa cu 35 de centimetri. În timpul romanului său de 6 ani, Gerard a arătat în repetate rînduri cît de mult își apreciază iubita sa și chiar i-a interzis lui Shakira să se filmeze în clipuri cu alți reprezentanți ai sexului puternic. În același timp, dorim să vă amintim că cîntăreața nu este doar semnificativ mai joasă decît apărătorul central al clubului de fotbal «Barcelona», dar și mai în vîrstă decît el cu 10 ani.

Loading...

CHRIS HEMSWORTH ȘI ELSA PATAKY

vedetele care prefera femei mici de inaltime

Un alt exemplu de cuplu în care soțul este mult mai înalt decît soția sa, —  Thor și muza sa, actrița spaniolă Elsa Pataky. Nu este nevoie să spunem că mulți consideră că căsătoria lor este ideală, deși, ca în cazul lui Pique și Shakira, Chris este mai tînăr decît soția sa cu 7 ani. Dar această diferență nu împiedică actorul să aibă grijă de „degețica” sa, pe care el a depășit-o în înălțime cu aproape 30 de centimetri.

ASHTON KUTCHER ȘI MILA KUNIS

vedetele care prefera femei mici de inaltime

Romanul dintre Kutcher și Mila Kunis a izbucnit în mod neașteptat. Deoarece în acel moment actorul era încă căsătorit cu mult mai faimoasa actriță Demi Moore, iar în ochii publicului ei arătau un cuplu destul de fericit. Apropo, noua iubită a actorului, spre deosebire de soția legală de atunci, nu a pretins niciodată la rolul de sex-simbol — să nu mai vorbim de faptul că vedeta filmului ” Ascensiunea lui Jupiter ” chiar pe tocuri ajunge abia la 168 de centimetri. Dar înălțimea mică nu a împiedicat-o pe Mila să îl fascineze pe Kutcher, dar și să devină soția lui oficială. 

LIAM HEMSWORTH ȘI MILEY CYRUS

vedetele care prefera femei mici de inaltime

Liam a mers pe urmele fratelui său și a ales ca parteneră de viață o fată cu o înălțime mică (înălțimea Miley Cyrus numai 165 de centimetri). Și deși  pentru o femeie, este o înălțime medie, dar pe fundalul iubitului ei de aproape doi metri, cîntăreața arată incredibil de fragilă. 

Ce înălțime a femeilor considerați că este optimă

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.