Vedete care au apelat la mărirea sau ridicarea sânilor – veți rămâne foarte surprinși!

vedete care au apelat la marirea sau ridicarea sanilor veti ramane foarte surprinsi

S-a format regula că vedetele Hollywood-iene sunt de neîntrecut și că frumusețea lor te dă pe spate… Așa este, dacă nu ar fi atât de multă admirație în adresa lor, nu erau să recurgă femeile la metode de mărirea și ridicarea sânilor?

Mărirea sânilor fără intervenție chirurgicală – nu este format strict Hollywood-ian

Multe celebritati datorează succesul lor amețitor chirurgiei plastice. Articolul va fi de interes și pentru bărbați și pentru femei. Dacă aveți sânii mici – nu are rost să vă complexați, deoarece chiar și vedetele renumite nu s-au născut cu o siluetă ideală. Barbatilor, de asemenea, le va fi util pentru să distrugă mitul că femeile reale sunt mai cotidiene decât unele actrițe și cântărețe.
Sunteți pregătiți? Să mergem în lumea silicoanelor!

Loading...

Britney Spears

vedete care au apelat la marirea sau ridicarea sanilor veti ramane foarte surprinsiVedeta a ajuns pe masa operațiilor plastice asupra sânilor în mod repetat. Pentru prima dată sa întâmplat la începutul anilor 2000, iar după naștere cântăreața a recurs la chirurgia plastică pentru a doua oară. De asemenea, vedeta a avut intervenții în zona abdomenului, coapselor, pulpelor și, desigur, a feței.

Scarlett Johansson

vedete care au apelat la marirea sau ridicarea sanilor veti ramane foarte surprinsiAceastă blonda fatală era categoric contra plasticii, dar în cursul dezvoltării carierei sa răzgândit și și-a pus implanturi mamare, și și-a modificat nasul (rinoplastie).

Megan Fox

giphy downsized largeÎntruchiparea sexualității feminine – fermecătoarea Megan Fox … Desigur, mărirea sânilor fără intervenție chirurgicală – clar nu e despre ea! Vedeta și-a făcut, de asemenea, unele corecții în forma nasului. După cum puteți vedea, este doar spre beneficiul ei.

Paris Hilton

giphyPe lângă modifările formei nasului și a ochilor vedeta și-a mărit de câteva ori sânii. După aceea s-a răzgândit – și-a scos implanturile. Cu toate acestea, în 2017 starul a uimit din nou fanii cu bustul său magnific.

Victoria Beckham

giphySoția renumitului fotbalist, de asemenea, nu a fost înzestrată cu forme prea pronunțate, astfel încât fără nici o rușine a recurs la ajutorul unui chirurg plastic.

Sarah Jessica Parker

giphyFavorita tuturor femeilor din lume, personajul principal al seriei „Sex and the City“ nu face excepție din această listă. Vedeta și-a crescut dimensiunea bustului pentru ca modele celebrilor couturie să i se potrivească perfect.

Christina Aguilera

giphyȘi această câștigătoare a 6 „Premii Grammy“ se alătură în rândurile strarurilor siliconate de la Hollywood. A trecut de la dimensiunea A direct la C.

Salma Hayek

giphyFavorita lui Tarantino, în anul 2015 a recurs la o nouă mărire a sânilor până la dimensiunea a 4-a și acum impodobește covorul roșu cu un decolteu uimitor.

Kaley Cuoco

giphyStarul din „The Big Bang Theory“, a declarat deschis că numai după operația de mărire a sânilor, cariera ei a progresat.

Mărirea sânilor acasă – fii asemănătoare vedetelor preferate!

Ce impresii aveți? Cu siguranță vă gândiți că nu s-au născut toți perfecți. Din fericire, progresele în medicina modernă și în cosmetologie permit să nu urmați în toate sfaturile vedetelor, ci să puteți schimba dimensiunea bustului desinestătător. Toată gama creme pentru mărirea sânilor vă vine în ajutor.
Cu toate acestea, ideea principală a acestui articol – nu este să vă oblige să ajungeți la mărirea sânilor la domiciliu sau în spital. Mai exact vă permite să știți, dragi cititori, că un bust magnific – nu este prerogativa elitei. Fiind renumite și bogate tot complexează cu privire aceea că sânii nu sunt îndeajums de mari.
În cazul în vă doriți cu neapărat, citiți recenzii despre creme pentru mărirea sânilor. Verificat – această metodă nu are reacții adverse și riscuri, spre deosebire de plastică. Însă rezultatele pot fi similare.

Concluzii

Pe lângă aceste vedete, operații de mărire a sânilor și-au mai făcut și Kate Hudson, Demi Moore, Christina Aguilera, tori Spelling, Lindsay Lohan, Denise Richards, Carmen Electra. Iar despre regina siliconului Pamela Anderson,probabil, nici nu vă îndoiați.
Decideți-vă cu ce mărime vă veți simți confortabil. Este mai bine să experimentați cu o metodă mai sigură – creme pentru mărirea sânilor. Și după rezultatele observate, să luați și măsuri mai drastice.

Ce părere ai despre chirurgia plastică?

Loading ... Loading ...
Loading...

This article has 6 Comments

  1. Să apară cât mai multe astfel de informații pentru bărbații noștri. În filme și reviste toate sunt frumoase, dar și în viața reală, există o mulțime de femei foarte frumoase, și cu frumusețe naturală, fără silicoane!

  2. Și eu vreau să am sânii mari)) numai că nu mă pot decide la o operație plastică… Momentan, aplic cremă. Rezultate sunt, dar nu e suficient doar câțiva centimetri. Vreau mărimea a 4-a!

  3. Bună ziua tuturor! Am operația de mărire a sânilor, și să spun drept – este foarte dureros, periculos și neplăcut! Reabilitare postoperatorie – un calvar!

  4. Prietena mea are sânii mici, eu sunt mai mult decât mulțumit. Deci, nu contează dimensiunea, ci sentimentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.