Top 10 produse pentru frumusețe, pe care trebuie să le știi

Top 10 produse pentru frumusețe, pe care trebuie să le știi

Probabil știi, că secretul frumuseții constă nu numai în pudra și șamponul alese corect. Produsele alimentare, pe care le consumăm, înfluențează în mare măsură aspectul exterior al părului și al pielii. Un regim alimentar corect și sănătos poate deveni prietenul tău cel mai bun pe drumul spre un aspect fizic perfect. Și astăzi îți vom spune despre cele zece superproduse, care literalmente pot face minuni!

Afinele

Acest fruct de pădure este un lider în calitatea și nivelul efectului antioxidant în comparație cu alte 40 de tipuri de ”fructe-frați”. Antioxidanții din afine previn îmbătrânirea prematură, de aceea ar trebui să adăugi o jumătate de cană de afine în iaurt sau cereale în fiecare zi.

Somonul sălbatic

Somonul, care a crescut în condiții naturale – este un produs extrem de sănătos și folositor, bogat în acizi grași esențiali omega-3, care dăruiesc pielii elasticitate și au un efect de hidratare. Somonul conține seleniu, un mineral care protejează pielea de efectele nocive ale razelor solare. Vitamina D din somon este extrem de folositoare pentru dinți, deoarece îi face mai puternici și mai sănătoși. Există mii de feluri de mâncare cu somon, iar gustul lui delicios și nobil este iubit atât de adulți, cât și de copiii din întreaga lume.

Spanacul

Acest prieten al nostru verde – este o sursă de neînlocuit de nutrienți și antioxidanți pentru organismul nostru. Spanacul conține luteina, care ne face privirea mai sănătoasă și ochii – clari și strălucitori. Spanacul mai conține de asemenea și un buchet întreg de vitamine: B, C, și E, rezerve de potasiu, calciu, fier, magneziu, și acizi grași omega-3.

Stridiile

Până în ziua de astăzi se duc dezbateri cu privire la întrebarea, dacă pot fi atribuite stridiile la produsele afrodisiace sau nu. Dar un lucru este clar: acestea sunt cea mai bogată sursă de zinc, care este implicat în procesul de reînnoire a celulelor pielii. Zincul are un efect pozitiv asupra stării unghiilor, părului și ochilor. Și cine va avea nevoie de un afrodisiac, dacă ai deja un aspect exterior extraordinar?

Roșiile

Roșiile contin licopen, ajutorul nostru principal în lupta împotriva îmbătrânirii. Este important, că licopenul prezent în tomate, este mult mai bine absorbit de către organism, în cazul în care legumele au trecut prin prelucrarea termică, deci cel mai bine este să consumi roșii coapte sau sub formă de sosuri și suc de roșii.

Loading...

Nucile grecești

Nu ai nevoie să mănânci nuci grecești cu pahare întregi, pentru a satura organismul cu toate substanțele nutritive. Este destul un pumn mic și vei simți efectul complet: piele netedă, păr sănătos, ochi strălucitori, oase puternice. Nucile grecești conțin vitamina E și acizi grași omega-3. Nucile se potrivesc perfect pentru diverse deserturi și feluri de mâncare din paste.

Kiwi

Aceste mici fructe verzi sunt bogate în vitamina C, au proprietăți antioxidante, care păstrează elasitcitatea pielii, nu permit apariția ridurilor și fac dinții și oasele puternice și sănătoase. De asemenea, kiwi te poate proteja de apariția cancerului și a dezvoltării bolilor sistemului cardiovascular.

Ciocolata neagră

Nu este nimic rău în faptul că, în geanta ta sau într-un sertar secret din bucătărie este ascunsă întotdeauna o ciocolată neagră. Din contra, noi recomandăm fiecărui să facă un astfel de loc ascuns pentru ciocolată. Ciocolata neagră, fiind amară, nu provoacă dorința de un consum exagerat, așa că poți mânca liniștită. Pe lângă faptul că aceasta este delicioasă, sănătoasă, ea, de asemenea, oferă pielii hidratare și protecție în zilele cu extrem de mult soare. În ciuda miturilor, ciocolata nu influențează dezvoltarea de acnee, de aceea poți fi cu ea mai îndrăzneață. Înainte de a cumpăra acest produs minunat, ține cont de faptul, că ciocolata de înaltă calitate și sănătoasă trebuie să aibă un conținut ridicat de cacao (nu mai puțin de 60%), anume acesta conține o cantitate suficientă de flavanol.

Iaurtul

O cană de iaurt degresat fără zahăr conține mai mult calciu, decât o cană de lapte degresat. Calciul este un element de neînlocuit pentru postura corecta, pentru sănătatea oaselor și dinților. De asemenea, iaurtul este o sursă bogată de proteine și este adecvat pentru cei, care au grijă desosebită de silueta sa. Îl poți amesteca cu fructe sau cereale, pentru a obține un mic dejun sănătos sau o gustare consistentă.

Cartoful dulce

Un musafir rar pe masa noastră, dar ar trebui să acordăm o atenție deosebită acestui produs. Cartoful dulce este bogat în beta-caroten, un antioxidant, care luptă împotriva îmbătrânirii, el are o mare valoare nutritivă, un indice glicemic scăzut și este bun pentru piele. Poți prăji cartofii dulci cu ierburi și ceapă, poți face piure, etc. Încearcă diverse rețete și vei descoperi acest produs dintr-un nou unghi.

Natura va avea grijă de noi mai bine, decât orice produs făcut de mâinile omenești. Nu subestima proprietățile produselor obișnuite, deoarece acestea sunt acele produse, care vor întări organismul din interior, iar ordinea interiaoră – este cheia pentru o frumusețe extraordinară și vitalitate.

Cum se întrețineau în vechime, la ce jertfe mergeau în numele frumusții, aflați aici

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.