Top 10 cele mai ciudate profesii

dfgk

Astăzi noi avem posibilitatea de a primi orice serviciu: de la plimbările cu câinele și până la montarea mobilierului. Cu toate acestea, puțini oameni știu despre cele mai ciudate profesii, care sunt răspândite pe scară largă în întreaga lume. Da, poți fi domnișoară de onoare plătită, profesionist în îmbrăţişări sau poți mișca profesional aisberguri. Acestea sunt doar câteva exemple din lista completă a profesiilor, pe care le-am pregătit pentru tine.

Mulgătoare de șerpi

Acești experți neînfricați literalmente mulg șerpii, extrag veninul de la cele mai periculoase specii. Veninul obținut este adesea folosit pentru producerea de antidot în spitale și laboratoare. Un gram de venin costă până la 1000$.

Domnișoare de onoare profesionale

Domnișoarele de onoare profesionale au venit în această lume, în scopul de a susține fata într-o zi atât de importantă. Nu fiecare fată are prietene adevărate, așa că acum oricine își poate comanda o domnișoară la nunta sa de la 300$ până la 2000$.

Aisbergule, mișcă-te!

În lume există o persoană, care mișcă profesional aisberguri de la locul său. Meseria a apărut după moartea strașnică a Titanicului (anul 1912) la inițiativa societății de patrulare internațională de gheață (IIP), care a fost fondată la un an după tragedie. Profesioniștii află și urmăresc locația aisbergurilor și dezvoltă cele mai bune moduri de a-i înconjura și de a trece pe alături. Iar dacă este necesar, aisbergul va fi remorcat din zona lui.

Instructor de surf pentru câini

Instructorul de surf pentru câini, pe care îl vei găsi în câteva staățiuni în apropiere oceanului, îți va antrena câinele să stea pe bord și să gliseze pe valuri. În unele părți ale lumii, există chiar și unele cursuri suplimentare pentru câini.

Profesionist în îmbrăţişări

Profesionistul în îmbrăţişări primește 80$ pe oră, îmbrățișând oameni străini. Dezavantajele: acest job este asociată cu o doză considerabilă de încordare emoțională.

Loading...

Artă din cenușa oamenilor morți

Acești profesioniști au ca ocupație crearea unor bijuterii sau sculpturi de sticlă, umplute cu cenușa oamenilor morți. Mulți oameni se adresează la aceștia cu o astfel de cerere, după incinerarea rudelor, deoarece este atât de confortabil să porți sufletul unei persoane dragi, de exemplu, în jurul gâtului ca un colier.

Degustători de mâncare animală

Companiile producătoare de hrană pentru animale angajează profesioniști, care sunt capabili de a aprecia calitățile gustative, valoarea nutritivă a produselor lor. Degustătorii, de obicei, scuipă înapoi fiecare bucățică după aprecierea acesteia.

Chicken sexers

Acești profesioniști pot determina sexul unui pui nou-născut cu ajutorul intuiției. Ei sunt de obicei angajați în incubatoare comerciale. Acești specialiști sunt destul de căutați în Marea Britanie și în Japonia, ei primesc până la 60 000$ pe an.

Profesionist în statul la cozi

Dacă ai hotărât să mergi pentru cumpărături chiar în ziua de „Black Friday”, vei avea nevoie de câțiva profesioniști de acest gen. Acești oameni pot sta la coadă măcar și zile întregi, atâat timp cât primesc pentru aceasta o sumă mare de bani. În medie, un astfel de profesionist câștigă 1000$ pe săptămână. Da, în timp ce stai în locul cuiva în coada de așteptare pentru iPhone, până la sfârșitul zilei „de lucru” îți vei putea face și singur o achiziție serioasă.

Cofetarii ”norocului”

De multe ori putem întâlni biscuiții cu noroc în restaurante, baruri și magazine alimentare mici. Deoarece este plăcut, când ai venit pentru un săpun, iar împreună cu el îți întind un coș de biscuiți, în care se ascunde o predicție. Aceste predicții sunt scrise de oameni special pregătiți și, de obicei, aceștia sunt angajați în casele de scriitori independenți. Acești profesioniști câștiga aproximativ 40 000 $ pe an.

Acești biscuiți cu noroc, pot fi un mare atribut al întâlnirii perfecte

Loading...

This article has 1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.