Terci pentru slăbire: 6 kg au dispărut! O dietă excelentă fără să te înfometezi

terci pentru slabire  kg au disparut o dieta excelenta fara sa te infometezi

Printre multe sisteme diferite de pierdere în greutate este greu de găsit imediat pe cel, care s-ar potrivi cel mai bine pentru organismul tău și care ar da rezultate eficiente.

Cura de slăbire „6 cereale“ a fost aprobată de nutriționiști și face parte din acele diete, a cărei beneficii sunt evidente. Cura de slăbire este proiectată pe timp de 7 zile, iar nivelul scăzut de calorii a meniului oferă o slăbire rapidă și destul de confortabilă.

Este perfectă pentru cei, care doresc să scape de 5-6 kilogramele în plus. Acesta este un regim alimentar, care nu necesită mari cheltuieli financiare și nu are nevoie de o mulțime de timp pentru gătit!

Terci pentru slăbire

Terciurile sunt este extrem de benefice pentru organism: fibrele, vitaminele și oligoelementele valoroase (în funcție de tipul de cereale), glucidele și proteinele fac terciurile să fie o bază excelentă pentru un regim alimentar dietetic. Fiecare dintre cereale produce efectul său unic.

Principiul dietei „6 cereale“ constă în faptul, că timp de șase zile trebuie să mănânci numai un singur fel de cereale (în fiecare zi – alt fel de terci), respectând o ordine strictă, iar în ziua a șaptea trebuie să faci terci dintr-un amestec de diferite cereale.

Loading...

MENIUL DIETEI „6 CEREALE“

  1. Luni – terci de grâu.
  2. Marți – mei.
  3. Miercuri – fulgi de ovăz.
  4. Joi – orez.
  5. Vineri – orz.
  6. Sâmbătă – arpacaș.
  7. Duminică – terci dintr-un amestec de toate cerealele de mai sus.

Cât de banal și cunoscut nu ar suna, dar cel mai convenabil este de a începe cura de slăbire luni. Pentru asta, duminică seara, pregătește primul tip de terci (de grâu). se toarnă apă clocotită peste cereale într-un raport de 1:3 și se fierbe timp de 5 minute, se pune un capac deasupra, se înfășoară farfuria și apoi se lasă la infuzat. Dimineața bea un pahar de apă caldă cu lămâie pe stomacul gol, iar după 20 de minute poți începe să iei micul dejun.

Este interzis să adaugi în terci sare, zahăr și unt. Mănâncă terci la fiecare 3-4 ore, de îndată ce simți senzația de foame. În timp ce urmezi această dietă, este permis să consumi legume proaspete (morcovi, castraveți, roșii, ardei gras), fructe (mere, citrice), iaurt și chefir, dar în cantități moderate.

Trebuie să renunți la pește, carne, ouă, lapte, alcool, dulciuri și produse de patiserie. Ceaiul neîndulcit – este binevenit, apa – în cantități suficiente. Un lucru foarte important: dacă suferi de orice boală cronică ale sistemului digestiv, se recomandă să discuți cu medicul de familie despre posibilitatea de a urma acesată dietă. Timp de o săptămână, cât durează cura de slăbire, se va îmbunătăți activitatea intestinului, organismul se va curăța în mod natural, se va îmbogăți cu vitamine și oligoelemente, ceea ce va avea cu siguranță un efect pozitiv și plăcut asupra siluetei tale, asupra stării pielii, părului și a unghiilor!

Fac oare parte cerealele din lista de produse ce ar trebui mâncate înainte și după antrenament? Aflați pe blogul nostru

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.