Sunteți siguri că vă îmbrăcați bine? 10 semne de prost gust

sunteti siguri ca va imbracati bine  semne de prost gust

Fiecare femeie dorește să arate bine, dar nu toate sunt capabile de a face acest lucru. Problema este că unele dintre doamne nu urmează schimbarea tendințelor modei și se țin strâns de un model mai familiar și obișnuit în crearea ținutelor. Lipsa de gust în alegerea pieselor de îmbrăcăminte, incapacitatea de a le alege – este o problemă rezolvabilă!

Lipsa de autoironie 

 sunteti siguri ca va imbracati bine  semne de prost gustUna dintre cele mai răspândite capcane pentru mulți oameni – o atitudine prea serioasă la modă și la crearea unei ținute. Ca rezultat obținem o ținută plictisitoare și neatractivă. Chiar și cel mai oficial look poate deveni mai interesant cu ajutorul unor accente aprinse. De exemplu, un costum de afaceri pentru serviciu va arăta mai interesant cu niște adidași albi sau cu o broșă originală, iar o ținută festivă poate fi diluată cu niște pantofi ”serioși”.

Combinarea greșită a stilulrilor

 sunteti siguri ca va imbracati bine  semne de prost gustModa modernă prevede amestecarea diferitelor tipuri de texturi și culori. De asemea sun tpermise și tot felul de combinații de stiluri diferite în aceeași ținută. Dar pentru asta trebuie să ai un bun simț al gustului și al stilului. În caz contrar, poți obține un look ridicol. Aceasta este o abilitate foarte importantă, pentru că dacă întreaga imagine este compusă în același stil, ea va arăta monoton și plictisitor.

Folosirea incorectă a accesoriilor

 sunteti siguri ca va imbracati bine  semne de prost gustAccesoriile alese corect pot deveni principalul accent într-un look și îl poate schimba radical. Cu ajutorul unui singur accesoriu aprins poți transforma o ținută obișnuită de zi cu zi într-una de seară. majoritatea femeilor nu știu cum să aleagă corect accesoriile. Unele se tem să arate ridicol, și nu poartă deloc accesorii, în timp ce altele, din contra, nu știu măsuri și se decorează ca un pom de Crăciun. Moderația este cheia aici. Accesoriile bine alese vor face look-ul tău mai interesant și va atrage cu siguranță privirile celor din jur.

Stereotipurile sunteti siguri ca va imbracati bine  semne de prost gust
În timp ce unele femei poartă activ rochii cu adidași, altele continuă să se țină de stereotipuri și să poarte pantofi cu toc înalt, deoarece aceasta este încălțămintea pentru adevăratele femei. Ele sunt gata să suporte disconfortul, numai să nu încalce tradițiile, ele se privează de posibilitatea de a crea ținute neobișnuite, interesante și comode.

Ciorapi de culoarea ”bronzului” 

sunteti siguri ca va imbracati bine  semne de prost gustCeva strașnic poți considera ciorapii de culoarea ”bronzului”. Dacă lookul tău prevede prezența ciorapilor, cel mai bine este să-i alegi în funcție de culoarea pielii tale.

Pantofii – „copite“ 

 sunteti siguri ca va imbracati bine  semne de prost gustA trecut demult timp moda de platformă ascunsă. Dar, în ciuda acestui fapt, multe femei încă mai continuă să le poarte. În lista acestor femei sunt niște vedete de la noi din țară, care arată tuturor un exemplu prost. Prin urmare, toate acele femei, care nu doresc să arate ridicol și absurd, trebuie numaidecât să scape de astfel de pantofi. Perechea de pantofi universală, pentru orice ocazie și orice situație – sunt pantofii stiletto clasici.

Devotamentul pentru brandurile scumpe

 sunteti siguri ca va imbracati bine  semne de prost gustLucruri scumpe încă pe nimeni nu au făcut un exemplu perfect de stil. Doamnele, care au un gust bun, știu cum să combine lucrurile de pe piață cu îmbrăcămintea de brand. Ele nu se limitează doar la buticuri scumpe pentru cumpărături și numai câștigă de la acest lucru. Nimeni nu știe, unde poți găsi rochia visurilor tale.

Geanta în culoarea pantofilor

 Mai recent, era normal să alegi geanta pentru a se potrivi cu pantofii. In prezent, sunt permise experimentele și avem libertate totală în alegerea pantofilor și a genților.

Loading...

Branduri false

 sunteti siguri ca va imbracati bine  semne de prost gustImitația a unor nume mari și renumite de brand arată o lipsă de gust. Nicio femeie care se respectă nu și-ar permite să poarte ceva fals.

Mărimea hainelor aleasă greșit

 sunteti siguri ca va imbracati bine  semne de prost gustMulte femei cad de la o extremă la alta și cumpără haine de dimensiuni mai mici sau mai mari. Chiar și cele mai elegante și scumpe lucruri nu vor arăta bine, dacă acestea nu sunt potrivite dimensiunilor tale. Prin urmare, atunci când cumperi lucruri noi, este mai bine să ceri ajutorul unui consultant, care te va ajuta să alegi haine de mărimea potrivită. Chiar și hainele oversize trebuie să fie de mărimea corectă.

Fiți frumoase și elegante!

Este important să combinați culorile corect .

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.