Știm ce te nemulțumește în aspectul tău fizic

stim ce te nemultumeste in aspectul tau fizic

Cu privire la psihologia relațiilor sunt spuse multe. Sunt totuși de părerea că înainte de a intra într-o relație armoroasă, trebuie să te iubeaști pe tine însuți, să înveță să te bucuri de viață, pentru a deveni o persoană deschisă pentru noi cunoștințe.

Numai o persoană sigură și organizată este capabilă de a „atrage“ în viața sa un partener demn, alături de care va fi capabilă să trăiască și să se dezvolte, și să nu paraziteze pentru a rezolva probleme personale pe baza relațiilor cu o altă persoană.

De regulă, multe dintre problemele noastre și motivele de nemulțumire se bazează pe neîncrederea în propriile forțe.

Ce te deranjează în mod specific? Ciuperca piciorului, care desfigureaza picioarele și provoacă mirosul urât? Păr subțire și lipsit de volum? Sau poate, dinti inegali, care vă limitează în comunicarea cu sexul opus? Probabil primul loc totuși îl atribuim kilogramelor în plus.

Acum se pune întrebarea: „Ce te oprește să scapi de aceste complexe?“

Crezi că starurile de pe copertele revistelor se nasc cu pielea perfectă și abdomen elastic? Da, ei au un buget, pe care-l investesc în sine. Dar banii nu joacă un rol decisiv în felul cum arăți. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, pur și simplu nu mânca de toate. Nu ai bani pentru sala de sport? Există o mulțime de video clipuri cu instruirea pentru antrenamente acasă.

Să trecem și la celelalte probleme menționate mai sus. Să zicem tratamentul onicomicozei poate fi urmat timp de o lună de zile cu cheltueli minime și rezultate uimitoare – tratare definitivă a unghiilor galbene și exfoliate. Părul trebuie tuns și tratat cu măști hrănitoare.  Medicul dentist poate corecta orice defect al danturii. Și așa mai departe. Principalul lucru – dorința de a se schimba. Vă veți căpăta cu un mare sentiment de mândrie în sine. Învingând un handicap, scapi de complexe și poți atrage cu ușurință în viața ta persoana potrivită.

Nu mă refer la aceea că ar trebui să deveniți ideali pentru a primi iubire în schimb, nu! Spun că e mai bine să uitați gândurile negre referitoare la situația sa și  efemeritatea vieții, și să începeți să acționați, să învingeți temerile și să deveniți o persoană încrezătoare.

Celulita, excesul de greutate, ciuperca piciorului – nu sunt motive de disperare

Ce partener vă doriți să vedeți alături? O persoană complexată, deprimată și mereu nemulțumită de viață? Sau veselă, acceptânduși corpul și lucrând asupra sa? Sper că, ideea mea principală este clară.

Deci, dragi prieteni, gândiți-vă dacă e bine să vă terorizați cu gânduri stupide de parcă ciuperca picioarelor, șoldurile prea late sau piele cu probleme sunt cauza eșecurilor în dragoste – puneți-vă pe treabă. În proces sufletul se purifică, iar mintea devine limpede. Și totul își găsește explicația.

Cred că anume munca asupra corpului și caracterului ne face persoane demne, interesante, atractive.

Cu ce să începi?

Poți să scrii o listă a lucrurilor enervante și deprimante, ce te nemulțumește la tine. Atât a aspectului fizic cât și psihic. De asemenea este util să alcătuiți o listă similară de calități pozitive ale sale și ale viitorului / actualul partener.

Și acționați! Căutați tratamente împotriva ciupercii unghiilor, cu o atitudine corectă și diligență, respectând regulile (faceți baie de zilnic, aplicați crema), puteți scăpa de problemă.

Alegeți dieta cea mai optimă ce vă priește. Din fericire, acum există diferite tehnici de slăbire, care pot satisface nevoile oricărei persoane.

Pielea poate fi adusă în ordine, de asemenea, relativ rapid.

Cel mai important lucru – să aiveți un obiectiv clar. Vă puteți seta un interval de timp și să promiteți o recompensă. Acest lucru motivează. De exemplu, dacă scadeți 3 kg, o să cumpărați o tabletă înainte de sfârșitul lunii următoare. Sau în 4 săptămâni vindecați ciuperca unghiilor și luați pantofii preferați la petrecere…

Incurajarea la fel ca și scopul final, este alea de noi înșine. Dar, cel mai plăcut lucru este satisfacția când obțineți rezultatul dorit!

Loading...

Mijloacele moderne împotriva ciupercii, produsele cosmetice și progresele tehnologice vă vor ajuta!

Mulți bărbați se complexează în fața unei femei atractive, se pierde darul de vorbi, palmele transpiră, începeți să spuneți numai prostii … sună familiar? Sau chiar cucerindu-i inima, te gândești că o înconjoară o mulțime de bărbați, și mai devreme sau mai târziu te va însela. Vreau să te liniștesc. O femeie frumoasă nu se lasă cucerită de către toți admiratorii săi. Dimpotrivă – o doamnă cu caracteristici fizice mai modeste se lasă mai ușor seduă, astfel încât atenția pentru ea este o raritate.

Daca vă deranjează aspectul picioarelor, nu stați și suferiți, cumpărați o cremă impotriva ciupercii și scăpați de afecțiune. Dacă credeți că pe lângă ea pari gras, înscrieți-vă la sală chiar acum și într-un final slăbiți de cât aveți nevoie! Dacă vă temeți că nu o satisfaceți pe deplin în pat, vorbiți deschis, aflații fanteziile, încercați, observații reacția, cu timpul veți găsi metoda cea mai bună.

Acum mă adresez doamnelor. Draga mea, dacă tu însăși te iubești, fie și cu burtică, cu pete, nas mare – se vor îndrăgosti și cei din jur. Privirea, atitudinea, postura sunt mult mai elocvente decât hainele la modă și bijuteriile scumpe. Din fericire, astăzi piața ne oferă mii de produse cosmetice pentru scopuri diferite: unguente anti-fungice, ser pentru acnee, creme anti-îmbătrânire, remedii pentru cicatrici, celulită și așa mai departe.

Voința și dorința de a arăta super din punctul său de vedere – face mult, sunteți de acord. Se merită!

Nu contează unde începi – înscrierea la lecții de dans, achizițiea unui produs pentru ciupercă, o coafură nouă sau curățenie generală a casei. Acționează, schimbă împrejurările, schimbă-te. Și atunci viața va fi plină de culori noi cu care vei scrie o poveste fericită!

Loading...

This article has 5 Comments

  1. Încă din copilărie am fost mai dolofan, la școală mă sâcâiau, a fost foarte greu la universitate cu fetele. Și apoi, la un moment dat am ajuns la un punct limită. Am decis să schimb ceva. Un an și jumătate de muncă grea a dat rezultate – am slăbit 12 kg, s-au conturat mușchii. Acum pot merge pe stradă și să mă apropii de orice femeie să vorbesc cu ea, cu toate că înainte nu îmi puteam permite nici măcar nici un astfel de gând. Sunt mândru de mine!

  2. Este foarte dificil să te abții, mai ales dacă slăbești. Alta este o ciupercă, de exemplu, aceasta se vindecă mult mai ușor. Am aplicat cu o cremă specială, și în două luni am și uitat de ea. Dar cu kilogramele nu este la fel de simplu …(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.