Semnele unui bărbat normal

semnele unui barbat normal e

Astăzi vreau să vă spun cu ajutorul căror semne puteți identifica un bărbat „normal”– matur și echilibrat emoțional, pregătit pentru o relație serioasă.

Semnele unui bărbat normal

Să devii cel mai bun bărbat pentru femeia ta – este un scop nobil, pînă la necesitatea executării la care poate ajunge singur, nu toată lumea. De aceea, posibil trebuie ajutat bărbatul tău ca să înțeleagă acest lucru.
Dar, pentru început, faceți cunoștință cu lista a celor 5 caracteristici importante pe care ar trebui să le aibă bărbații adevărați.

El ascultă mai mult decît vorbește

Un bărbat sănătos emoțional  înțelege, că să asculte o femeie – nu este mai puțin important, decît să îți exprimi sentimentele față de ea.

Într-o lume sătulă de informații care se varsă de la televizoare, site-uri, rețele sociale și de la oamenii din jur, nu este atît de ușor să ne concentrăm asupra unui singur lucru.

Dar cînd vine vorba să ascultați cuvintele iubitei, el poate găsi puterea în sine de a înceta să se distragă și să îți acorde atenția cuvenită.

Același lucru este valabil și pentru pălăvrăgeală – el nu va arunca cuvinte în vînt. Fiecare cuvânt adresat ție va fi analizat cu atenție mai întîi.

Dacă înainte ta este o ,, gură spartă ” care împușcă 1000 de cuvinte fără nici un sens pe minut, fără sa se oprească, merită să te gîndești dacă ți se potriveste el ție. Este suficient de copt pentru o relație serioasă?

În plus la asta, să găsești un bărbat normal, care se interesează de lumea interioară a cuiva (adică a ta), și nu doar de sine, în zilele noastre este din ce în ce mai dificil. Dacă ai găsit un astfel de bărbat, ținete de el mai strîns.

El nu ghicește ce ai nevoie, dar pur și simplu cere să-i spui despre asta

Există un adevăr simplu. Nu putem ști ceea,ce nu putem știm.

Dar idealurile fantastice ale romantismului ignoră acest adevăr. Din anumite motive, se presupune că dragostea adevărată dă naștere unei legături spirituale aproape magice între iubiți, cu ajutorul căreia care se poate ghici instinctiv despre dorințele și visele partenerului.

În realitate, acest lucru se întîmplă foarte rar.
De aceea, semnul unui bărbat normal abilitatea de a pune întrebări concrete despre ceea ce își dorește femeia lui.

El nu va alege cadouri la întîmplare și apoi va fi supărat, realizînd că nu a ghicit.

El are nevoie de „sarcini” concrete, pe care le va îndeplini cu bucurie cu orice preț.

Loading...

Nu-i este frică să vorbească despre temerile sale

La baza multor conflicte în relații se află temerile și îndoielile, care subminează încrederea partenerilor unul față de altul.

Da, este întotdeauna dificil să vorbești despre ceea ce îți este teamă. Și nu vorbesc acum despre păianjeni și șerpi. Dar de temeri mai serioase. Ca de exemplu teama că îl vei părăsi, că el nu îți poate oferi ceva, că te va rani cu careva acțiuni de ale sale etc.

Dar un bărbat adevărat poate lupta cu succes cu astfel de temeri și să vorbească despre ele, astfel mărind nivelul de încredere în cuplu.

Îi este bine cu tine în orice condiții

Un bărbat normal nu se va plînge că, cît de mult s-a săturat să trăiască într-un apartament cu o cameră sau de ce în baie sunt atît de multe  sticluțe / borcane nuștiu pentru ce, din cauza cărora el nu-și găsește șamponul.

Dacă te iubește cu adevărat, nu-i va fi pasă de mediul înconjurător, nu va fi deranjat de nimic. Important – să fie lîngă tine.

Nu în zadar se spune: „Cu iubitul și în rai și într-o colibă”.

Cînd el poate să coexiste liniștit cu tine și pur și simplu să se bucure de prezența ta fără a cere nimic în schimb, acesta –  primul semn al unui bărbat normal cu care este posibil să construiești relații.

El percepe lumea așa cum este, fără să-și schimbe atitudinea față de tine

Uneori lucrurile se strică. Uneori există circumstanțe neprevăzute care provoacă daune. Viața este haotică, imprevizibilă și, foarte des, poate conține emoții negative cum ar fi dezamăgirea, furia, nemulțumirea.

Dar este important să fiți în stare să recunoașteți acest lucru pentru a prelua controlul asupra emoțiilor.

Și un bărbat adevărat știe cum să o facă. Nici un incident nu ar trebui să ducă la ceea, că el se va descărca pe tine.

Dacă, totuși, foarte ușor îl scoate din sărite mustrarea din partea șefului la muncă și după aceea își scutură toate emoțiile negative asupra ta – strigă, te învinovățește pentru toate lucrurile și poate chiar ridica mîna, atunci este foarte clar că nu este acela care merită să fie lîngă tine .

Încercarea de a găsi vinovatul, atunci cînd ceva nu merge bine, este o reacție firească a psihicului nostru la factorii externi.
Dar bărbații sănătoși din punct de vedere emoțional, găsesc modalități de a rezolva problemele fără a recurge la tactici de a acuza pe altcineva de apariția acestor probleme.

Dacă alesul tău face aceste 5 lucruri, atunci înseamnă că este un bărbat „normal”

Da, cel mai probabil acesta este cel care merită dragostea ta.

Și invers, dacă toate aceste momente nu sunt, relația ta nu va „funcționa” în mod corespunzător.

În același timp, chiar dacă el corespunde tuturor ,,parametrilor” descriși, aceasta nu este deloc o garanție că veți avea o relație lungă și fericită. În această direcție, este încă nevoie de foarte multă muncă.

Dar acesta este deja un alt subiect.

Dar dacă există o discrepanță într-un oarecare punct, puteți încerca să îl corectați. Ieșiți la o discuție pentru a vă clarifica temerile și pentru a găsi o soluție împreună.

Este chiar mai bine așa. La urma urmei, dacă un băiat se potrivește perfect cu toate criteriile – este încă oarecum ceva suspicios.

Fără să vrei îți vine în minte un gînd, că el pur și simplu joacă rolul unui bărbat „normal”, iar acest lucru nu este atît de ușor de identificat.

 

Bărbații din mediul tău corespund parametrilor specificați?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.