Secretul tinereții modelului australian Elle Macpherson

secretul tineretii modelului australian elle macpherson e

La orice vârstă, poți fi într-o stare fizică bună și să atragi atenția celo din jur. Iată, ce demonstrează Elle Macpherson la vârsta sa de 53 de ani. Ea este un supermodel binecunoscut din anii ’90, iar acum, pe lângă asta, ea mai este și o femeie de afaceri, prezentatoare de televiziune și actriță.

Ea își pune fotografiile pe internet și cei, care nu știu vârsta ei, s-ar putea gândi, că ea are vreo 20-25 de ani. Cum a reușit să-și păstreze ea așa forme? Despre asta știe doar antrenorul ei, James Dugan. El deține o sală de fitness Bodyism Gym, în South Kensington, Londra.

Cel mai important lucru în fitness – este regularitatea

secretul tineretii modelului australian elle macpherson

În mai multe interviuri Elle spune, că nu își petrece nicio zi fără fitness. În fiecare zi ea lasă cel puțin o oră pentru antrenament. „În timp ce mă aflu în munți, schiez, iar dacă mă odihnesc lângă apă – înot. Pot face, de asemenea, yoga sau mă pot antrena în sala de fitness. mai mult decât atât, port mereu adidașii și iPod-ul cu mine. Alergatul – nu este doar un mod eficient de a te menține în formă, dar mai este și o formă specifică de meditație”, – spune Macpherson.

„Nu urma diete, nu muri de foame și nu cădea de epuizare la sala de forță de mai multe ori pe săptămână, – ne recomandă Elle. – Este mai bine să efectuezi în fiecare zi câteva exerciții nu prea dificil sau să alergi. Principalul lucru – nu aștepta, până ce vei fi într-o stare deplorabilă”.

„Două luni în an fac surfing și încă două cuceresc munții pe schiuri. Când sunt în Londra, merg la Kundalini yoga și fac jogging în parc în fiecare dimineață“, – a spus Elle într-un interviu acordat revistei Tatler.

Ea postează pe internet video cu antrenamentele sale, în care poți auzi secretele siluetei sale fără vârstă. Mai jos, aducem un program de antrenament pentru fiecare grup de mușchi, care o ajută pe Elle să fie așa cum este.

MÂINILE:

 secretul tineretii modelului australian elle macphersonAntebrațele se întăresc cu ajutorul lațurilor TRX prinse de un perete. Aceste exerciții aduc mușchii în tonus datorită greutății propriului corp, ci nu datorită fierului, așa că nu-ți fă griji – bicepsul nu se lucrează prea mult. TRX – este un sistem de antrenament cu curele de nailon. Ele sunt puțin asemănătoare cu inelele de gimnastică suspendate de tavan / bara orizontală / copac. Cu ajutorul lor se efectuează diferite exerciții de forță, rezistență, flexibilitate și coordonare. În acest caz, oamenii își folosesc cele mai principale grupe de mușchi. În procesul de antrenament este necesar să-ți menții echilibrul, care dublează eficiența antrenamentului.

Datorită funcționalității sale, TRX poate fi numit pe bună dreptate un simulator. Am putea spune chiar, că TRX poate înlocui în complex câteva aparate de antrenament

Când este acasă, Elle face flotări, cu mâinile pe marginea canapelei.

ABDOMENUL:

Elle își lucrează abdomenul, trăgându-și genunchii la piept stând agățată pe barele de perete. Acest tip de efort fizic te scapă de centimetrii în plus de pe talie, fără înclinări și genuflexiuni.

După fiecare antrenament, ea bea un cocktail cu ulei de nucă de cocos, scorțișoară și un amestec de suplimente nutritive, pentru a ridica nivelul de zahăr din sânge.

PICIOARELE:

Aici programul supermodelului este destul de clasic: genuflexiuni tradiționale, fandări, exerciții pentru partea exterioară a coapsei cu o rolă mare de plastic. Iar după antrenamente, Elle face un de masaj drenaj limfatic.

Loading...

FESELE:

Pentru a-ți lucra fesel, nu este neapărat să mergi la sala de fitness.

„Leagă-ți gleznele între ele cu o bandă de cauciuc și plimbă-te așa prin cameră. Acest exercițiu nu încarcă articulațiile, dar lucrează perfect mușchii și imbunatateste postura. Însă, pe lângă toate astea, nimeni nu a anulat genuflexiunile – fă-le cât mai des posibil, cel mai important lucru – este să le faci corect”, – ne sfătuiește Elle.

SPATELE:

Aici Elle folosește exerciții din yoga. Ele se numesc «Y și T»:

Persoana îndoaie genunchii, își îndreaptă fundul în urmă, își trage burta și își lasă în jos umerii, ținând spatele și capul drept. Ridică mâinile spre cer de cincisprezece ori, devenind similar asemănător cu litera Y, iar apoi le duce în părți – acum este litera T».

TĂLPILE:

Chiar și o astfel de fleac nu este lăsat fără atenție. Unul dintre cele mai populare exerciții pentru a diminua încordarea picioarelor – rularea tălpii piciorului pe o minge de tenis. Acest exercițiu salvează multe iubitoare să meargă pe tocuri înalte.

Desigur, numai antrenamentele fără o combinație cu o alimentație sănătoasă nu pot da un rezultat perfect. Prin urmare, Elle ne sfătuie să bem 3 litri de apă în fiecare zi, și să mâncăm numai produse ecologice. „Eu am prima grupă de sânge, așa că eu consum numai alimente, care sunt benefice pentru tipul meu. De mult timp eu nu mănânc carne și mă simt foarte confortabil. Mâncarea este importantă pentru mine, dar nu cantitatea, ci calitatea. Vă recomand să consumați cât mai multe legume și fructe, precum și cereale sănătoase. Eu, personal, prefer alimentele alkaline. Astea sunt aproape toate categoriile de verdețuri și legume, bananele, merele, perele, afinele, căpșunile și lămâile, semințele de susan și măslinele, migdalele, cerelalele precum porumbul și hrișca”, – spune Elle.

Anumite reguli de îngrijire personală sunt și pentru bărbați.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.