Purificat ca un copil – mananci mult, gustos și te cureți

Fashion

Oamenii adesea exagerează în dorința de a-și curăța organismul. Litri de uleiuri, suc de lămâie sau preparate medicinale îi aduc pe mulți oameni în paturile de spital. Merită să acorzi atenție produselor obișnuite, care curăță organismul mai bine decât orice medicamente și nu pot dăuna sănătății.

1. Varza albă

n

Varza conține o cantitate mare de fibre alimentare, care leagă metale grele, toxinele și le elimină din intestine în mod natural. De asemenea, varza albă conține mulți acizi organici, care au un efect pozitiv asupra digestiei și stabilizează flora intestinală. Dar asta nu e tot. Acesta conține vitamina U, care este foarte rară și care „ucide“ substanțele periculoase, precum și participă la sinteza de vitamine și chiar poate vindeca ulcerul.

Cum consumi: proaspătă, murată, suc de varză.

2. Sfecla roșie

tram tro truoc bo suu tap vay nhin la muon an aff

Sfecla roșie – „curățitorul» №1 al organismului. Aceasta conține: fibre, cupru, fosfor, vitamina C și un număr mare de acizi folositori, care îmbunătățesc digestia și ucid bacteriile de putrefacție din intestine. În al doilea rând, ea mai conține o substanță lipotropică „betaina“, care provoacă ficatul să funcționeze mai bine și să elimine mai eficient toxinele din organsim. În al treilea rând, sfecla ajută la întinerirea organismul datorită acidului folic (se crează mai multe celule noi) și cuarț (se îmbunătățește starea pielii, a părului și a unghiilor).

Cum consumi: fiartă, în diverse supe, în calitate de salată sau sub formă de suc.

3. Usturoiul

Un cățel de usturoi conține mai mult de 400 de componente benefice. Acestea curăță vasele de sânge, reduc nivelul colesterolului din sânge și ucid cauza apariției cancerului cerebral – celulele de glioblastom multiform! Componentele usturoiului distrug cauza ulcerului gastric – bacteria helicobacter! Omoară limbricii, bacilul de difterie și tuberculoză.

Cum consumi: cel mai bine crud; întreg, dar se permite și mărunțit.

4. Ceapa

Cel mai important lucru în ceapă sunt fitoncidele, care se păstrează în uleiurile esențiale. Fitoncidele în doar câteva secunde ucid cele mai multe bacterii si ciuperci. De asemenea, ceapa ajută la îmbunătățirea digestiei și absorbția de substanțe nutritive, îmbunătățește pofta de mâncare. Ceapa conține o cantitate mare de sulf, care neutralizeaza și distruge „tot ce este dăunător“ în organism.

Cum consumi: proaspăt, într-o salată, sub formă de tinctură cu alcool sau mască cosmetică (împotriva acneei și punctelor negre).

Loading...

5. Merele

Merele stabilizează funcționarea sistemului digestiv datorită pectinei și fibrelor, care „leagă“ toxinele și alte substanțe dăunătoare din organism. Merele îmbunătățesc pofta de mâncare, ajută la producerea sucului gastric, ne scapă de constipații. De asemenea, merele distrug agenții patogeni ai virusului gripal de tip A, dizenteria, stafilococ auriu.

original

Cum consumi: în stare proaspătă și necurățite, de asemenea este binevenit sub formă de suc și de „terci“, adică date prin răzătoare, sunt bune pentru sănătate și compoturile.

6. Avocado

n

Mulți oameni, din păcate, nu știu proprietățile benefice ale acestui fruct de sud. Și în zadar. Avocado conține o substanță excelentă „glutation“, care blochează o mulțime de cancerigene periculoase, reducând astfel sarcinile ficatului. De asemenea, avocado stabilizează nivelul colesterolului din sânge, ajută la digestie și aprovizionează excelent organismul cu oxigen.

Cum consumi: de obicei, este consumat în stare proaspătă, ca fructe uscate sau „ulei“.

7. Merișorul de munte

n

Merișorul de munte este una dintre cele mai puternice antibiotice și agenți antivirali naturali! Merișorul curăță vezica urinară și tractul urinar de bacteriile dăunătoare. Nu mai puțin important este faptul că merișorul de munte ajută la combaterea formării celulelor canceroase, precum și curăță cheagurile de sânge și plăcile în vasele de sânge.

Cum consumi: de obicei, se consumă proaspete, cu zahăr sau în calitate de băutură/suc/gem.

Nu uita pentru a satura organismul cu vitamine.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.