Prima întâlnire: secrete și sfaturi

Prima întâlnire: secrete și sfaturi

Vă cunoașteți de puțin timp, dar inima tremură deja de emoții. Gândurile se amestecă în cap, iar mâinile tremură, de parcă înaintea unui examen. Aceste simptome enumerate descriu în mod clar imaginea primei întâlniri. Un moment atât de responsabil este foarte important atât pentru femei, cât și pentru bărbați în mod egal. După cum se spune, nu vei avea o a doua șansă de a face o prima impresie, așa că cel mai important este, să fii bine pregătit pentru întâlnirea, care te așteaptă. Noi vom fi în calitate de sfătuitor și cel mai bun prieten, dezvăluindu-ți secretele de bază pentru o prima întâlnire perfectă.

Locul de întâlnire nu poate fi schimbat

Pentru început trebuie menționat faptul că locul pentru viitoarea întâlnire nu ar trebui să fie prea obsesiv. Varianta ideală – o plimbare în aer liber, o vizită la un restaurant sau la cinema, teatru. Ocupațiile extreme, la fel ca și o cină la lumina lumânărilor acasă, se potrivesc doar pentru perechile, ce se știu de o lungă perioadă de timp. Apropo, o întâlnire nu trebuie neapărat să fie seara. Pentru prima comunicare se potrivesc și plimbările de zi, care vă vor dărui emoțiile cele mai pozitive și nu vor face un accent brusc pe atmosfera romantică.

Un sfat pentru dragii băieți: nu alege un loc pentru primaîntâlnire, pe care, evident, nu ți-l poți permite. Dorința de a te arăta din partea cea mai bună este, desigur, lăudabilă, dar va necesita o întreținere constantă a acestui statut. Bărbații, care au posibilități financiare mari, de asemenea nu ar trebui să organizeze un oarecare spectacol pentru doamna sa pentru a arăta, că are bani. Se recomandă să începi să alinți femeia și să-i faci pe placul ei atunci, când vă veți afla la un stadiu de comunicare mai strânsă.

Fetele tinere, la rândul său, ar trebui să primească cu mare atenție propunerile cavalerului. Ai posibilitatea de a alege din mai multe variante? Alege cel mai sigur. Cine știe, poate că bărbatul nu este prea pios sau își va arăta dorința de ”intimitate” chiar în mijlocul întâlnirii. Renunță la întâlnirile de acasă și excursiile ”la aer curat” prin regiunile cu pădure. Insistă să mergeți la cinema sau la patinaj.

Ai grijă cum te îmbraci…

Regula principală a garderobei pentru prima întâlnire – hainele trebuie să fie îngrijite și modeste. Mai ales acest punct se referă la femei. Femeile tind să se scufunde în extreme, încercând să se pregătească pentru o ocazie solemnă. Nu este necesar să mergi la un salon de înfrumusețare pentru a-ți construi un turn pe cap și să mergi la magazin pentru o altă rochie de seară. Reține un lucru: în timpul primei întâlniri este de dorit să simți încredere în sine și să te simți cât de liberă și relaxată. Este important să ai un aspect natural, când mergi la prima întâlnire cu un potențial partener. O coafură cu trei etaje numai va speria cavalerul, exact ca și un make-up vulgar cu gene false uriașe. O rochie nouă îți va permite sa creezi un stil chic și elegant, dar te va face în același timp să te simți incomod și nu te va lăsa să te relaxezi. Se recomandă să-ți revizuiești garderoba și să alegi cele mai potrivite lucruri din cele, pe care le ai. În ele te vei simți încrezător și confortabil. O altă notă pentru doamne și domnișoare: renunță la pantofii incomozi pe tocuri prea înalte (chiar dacă aceștia sunt excelenți și i-ai purtat doar o singură dată, la nunta unei prietene). După o oră de comunicare cu interlocutorul tău, te vei gândi doar la aceea, cum să ajungi mai repede acasă și să-ți arunci pantofii cât mai departe. Cu toate acestea, adidașii, de asemenea, nu vor fi cea mai bună alegere pentru prima întâlnire.

La bărbați, situația stă cu totul invers. Atunci când ei nu dau prea multă importanță aspectului său exterior, tinerii băieți apar uneori în fața doamnelor având un exterior neglijent. Doamele atente observă în aspectul cavalerului fiecare detaliu. Bumbul rupt de pe cămașă și pata mică de pe pantaloni vor fi observate aproape imediat. Cel puțin pentru o vreme uită de pantalonii de sport și blugii rupți. Scopul tău este de a face impresia unui domn serios și de încredere.

Comunicarea este ca o artă

Prima și cea mai importantă regulă de comunicare la o prima întâlnire – uită de minciuni. Nu povesti fapte fictive și nu înfrumuseța evenimentele cu detalii false, chiar dacă acestea sunt minore. În cazul în care întâlnirea va avea succes și va duce în viitor la niște relații serioase, minciuna va fi dezvăluită oricum. Din cauza unor astfel de greșeli, de obicei, suferă numai mincinosul, așa că nu-ți fă o capcană cu propriile tale mâini.

Organizează în prealabil un plan aproximativ pentru viitorul dialog. Pauzele incomode fac ambii participanți ai întâlnirii să se simtă confuz, deci ar fi mai bine să evitați tăcerile prelungite. În același timp, trebuie să eviți și discuțiile pe unele teme. De exemplu, o metodă interzisă în comunicare ar trebui să fie tema părinților. Un bărbat, care povestește prea multe despre mama sa, riscă să fie numit drept „băiatul mamei”. Doamnelor însă li se recomandă să nu înceapă astfel de teme dintr-un motiv puțin diferit. Bărbatul percepe mama prietenei drept fiind o soacră potențială, de aceea vorbele despre ea îi pot părea un pic obsesive. Un alt tabu pentru prima întâlnire – vorbele, sau mai degrabă plângerile privind sănătatea. Discuția ar trebui să fie plăcută și relaxantă și nu să semene cu o consultație la un medic sau niște discuții între bunicile, care stau la intrarea din bloc.

Desigur, prima întâlnire necesită puțin efort din partea ambelor jumătăți. Numai în acest caz această întâlnire va aduce rezultatele dorite și va crește într-un sentiment mare și sincer. Nu uitați, că este foarte important să fiți sincer unul cu celălalt în timpul primei întâlniri. Ascultă ce-ți spune inima, ea îți va șopti decizia corectă.

Multă baftă și iubire!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.