Prevenirea varicelor e indicată tuturor! Iar tu – nu ești o excepție!

Prevenirea varicelor e indicată tuturor! Iar tu - nu ești o excepție!

Astăzi, un procent destul de mare din populația țării noastre se confruntă cu bolile varicoase în diferite grade.

Tratamentul varicelor, precum și orice altă boală, ar trebui să înceapă prin identificarea cauzelor sale. Astfel se poate combate afecțiunea și să reveniți în termen scurt la activitățile obișnuite.

De asemenea, determinarea cauzelor bolii vă permite săl o preveniți. Poate că, pentru aceasta, va trebui să ajustați dieta, să faceți exercitii fizice, sau să schimbați pantofii de zi cu zi cu încălțăminte pe toc mic.

Deci, varicele apar dacă:

 • datorita greutatii suplimentare (inima pompează mai dificil sângele din cauza sarcinii suplimentare);
 • de multe ori stați cu picioarele încrucișate (acest lucru îngreunează circulația);
 • purtați haine strâmte (un efect similar);
 • adesea supuneți coprul la termice (stați la soare, mergeți la saună, depilare cu ceară);
 • aveți un mod de viață sedentar (la muncă sau nu faceți sport).

În afară de acești factori, tratamentul varicelor, vă poate fi necesar, în legătură cu factorul ereditar. Acest lucru înseamnă că, de la naștere în vene sunt mai puține valve, care asigura buna circulatie a sangelui.

Oricum, măsurile de prevenire sunt întotdeauna de ajutor. Printre recomandările medicilor cele mai eficiente sunt:

 • eliminați din alimentație alimentele grase și dăunătoare;
 • căliți-vă, face-ți dușuri de contrast;
 • luați-vă lenjerie de corp de compresie;
 • faceți masaj al picioarelor (mai bine de jos în sus);
 • mai mult mers pe jos, în timpul zilei de lucru faceți pauze pentru mișcare, exerciții;
 • folosiți creme de picioare pentru iluminare și încălzire (îmbunătățește circulația sangvină).

Astfel de măsuri de prevenire a venelor varicoase sunt simplu de efectuat, dar starea excelentă de sănătate și absența unor probleme de sănătate vor fi cele mai bune rezultate al eforturilor tale.

Dar ce să ne facem dacă aceste măsuri nu dau rezultat, iar boala progresează?

Cum tratezi varice la domiciliu?

Dacă urmăriți greutate in picioare, mai ales la sfârșitul zilei, precum și umflarea, este, probabil, primul semn că aveți o problemă de sănătate. Un alt semn sigur al varicelor sunt crampele nocturne si dureri la nivelul membrelor inferioare. În cazul în care apar venele trebuie să mergeți mai mult, să alergați, nu mai purtați pantofi cu toc înalt.

Dacă ignorați aceste simptome și nu sunteți interesați de modul de a vindeca varicele, consecințele pot deveni ireversibile. Doar nu vă doriți intervenție chirurgicală?

Atunci este timpul pentru a începe un tratament acum!

Astăzi, mulți medici disting un mod eficient de abordare a bolii varicoase – masare cu unguente speciale. Scopul principal al acestei proceduri – pentru a ajuta la pomparea sangelui de către inimi și de a îmbunătăți circulatia. Chiar și după câteva minute de masaj de intensitate moderată pacientul simte rezultate considerabile.

Crema pentru varice Venum Pro este un remediu foarte bun. Acesta conține extracte naturale și componente testate. sarcina unguentului – elimină inflamațiile, încălzește picioarele și le răcorește.

Eficacitatea produsului a surprins plăcut deja sute de oameni din țara noastră și în străinătate.Cum să nu, dacă, urmând un curs de tratament cu acest unguent (aproximativ o lună), veți simți mari schimbări ale stării de sănătate. Acest gel se răcorește și încălzește, creând astfel condiții optime pentru îmbunătățirea sistemului circulator.

Loading...
Venum Pro – cel mai bun tratament pentru varice

Avantajele folosirii acestei creme este greu de supraestimat:

 • Economisiți timp. Multe persoane zilnic pierd câteva ore pentru a face băi , masare și comprese. Cu Venum Pro este mult mai simplu, doar se aplică pe pielea curată și uscată . Masarea de jos în sus va permite componentelor unice ale produsului o absorbție mai bună, astfel, veți obține efectul maxim al procedurii. Așadar, cu doar câteva minute pe zi și după o periadă scurtă de timp apar rezultatele. În ritmul rapid al vieții modern, această problemă ia o amploare din ce în ce mai mare.
 • Versatilitate și siguranța utilizării. Crema împotriva venelor varicoase este potrivită și bărbaților și femeilor. Restricții de vârstă, de asemenea, nu sunt. Toate componentele sunt complet sigure pentru sănătate, produsul respectă normele de producție din UE.
 • Efect puternic asupra cauzei durerii. Eficacitatea produsului a fost demonstrată de numeroasele recenzii ale persoanelor ce l-au testat. Pătrunde în profund prin straturile pielii și oferă rezultate rapide.

Venum Pro indeparteaza inflamația, perfect hrănește pielea, asigură circulația optimă a sângelui, elimină senzația neplăcută de picioare grele. Mulțumită efectului de încălzire muschii se relaxeaza iar crampe nocturne dispar. De fapt, mulți sfătuie să se aplice crema chiar înainte de culcare. O altă recomandare importantă – timp de o oră zona în care sa aplicat unguentul să nu intre în contact cu apa.

Loading...

This article has 6 Comments

 1. Un produs foarte bun pentru tatarea varicelor. Aveam crampe noaptea și mă deranja foarte mult în viața de zi cu zi. Când am început să aplic unguentul înainte de culcare – au dispărut!

 2. Am luat mai multe produse deodată pentru părinți. Acum m-au sunat ca să comand și pentru vecini)) Ei folosesc de o lună de zile, îi ajută. Părinții mei au vărsta de 59 de ani.

 3. La muncă, trebuie să stau toată ziua pe tocuri înalte. Iar seara se umfla picioarele foarte tare! Vă mulțumesc pentru sfatul uimitor)) aceasta cremă este salvarea mea)) aplic seara și dimineața, dimineața sunt cel mai fericit om))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.