PĂCĂLIȚIVĂ CORPUL – CUM SĂ DEVII RAPID SĂNĂTOS ȘI ENERGIC

PĂCĂLIȚIVĂ CORPUL - CUM SĂ DEVII RAPID SĂNĂTOS ȘI ENERGIC

Câteva modalități viclene de a-ți păcăli propriul corp, pe care uneori merită să le folosești.

tumblr static tumblr static edofjwqkgggkcks1. Dacă ai o puternică senzaţie de gâdilat în gât, masează ușor lobul urechii. Asta activează receptorii urechii și poate cauza un spasm reflex în gât, care va ameliora această senzație de gâdilat.

2. Dacă îți este dificil să auzi bodogăneala interlocutorului, întoarce la el urechea dreaptă, deoarece aceasta aude mai bine vorbirea înceată și neclară. Iar pentru a auzi mai bine a melodie liniștită, te va ajuta urechea stângă, fiindcă ea percepe mult mai sensibil valurile ritmului muzical.

3. Dacă ți-a amorțit mâna, mișcările de rotație ale capului te vor ajuta să rezolvi cât mai repede această problemă. Amorțirea mâinilor este adesea cauzată de nervul comprimat între mușchii gâtului. Activitatea fizică te va ajuta la eliberarea nervilor și sensibilitatea mâinilor va reveni la normă.

4. Dacă te temi de injecții, trebuie să tușești în timpul introducerii dureroase a acului. Acest lucru va reduce în mod semnificativ durerea datorită creșterii presiunii în piept, ceea ce va reduce sensibilitatea receptorilor de durere.

5. Dacă ai dificultăți de respirație din cauza congestiei nazale (nasului înfundat), apasă cu limba pe cerul gurii și masează zona între sprâncene cu degetul, ceea ce va provoca mișcarea osului vomer, care formează partea din spate a septului nazal. Această metodă te va scăpa de congestia nazală în 20 de secunde.

6. Dacă noaptea te deranjează și nu te lasă să dormi arsurile la stomac, încearcă să dormi pe partea stângă.

A fost dovedit faptul că o astfel de poziție a corpului reduce trecerea acidului clorhidric din stomac în esofag. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când stai culcat pe partea stângă a corpului, unghiului dintre esofag și stomac se micșorează, și devine mai dificilă pătrunderea acidului în esofag.

CIwXUIAEimh7. Dacă ai o durere de dinți, la ameliorarea durerii te va ajuta frecarea unui cub de gheață pe partea din spate a palmei în membrana formată între degetul mare și arătător. Astfel, vei bloca semnalele de durere de la dintele bolnav spre creier.

8. Dacă te-ai ars la deget, pentru a reduce probabilitatea de apariție a bășicuțelor pe locul care a suferit arsură, poți pur și simplu să pui pe locul afectat degetul curat de la cealaltă mână. Este puțin probabil ca acest lucru te va ajuta să lupți cu durerea la fel de eficient ca o bucată de gheață, însă astfel vei putea evita un tratament îndelungat a bășicilor.

Loading...

9. Dacă ai exagerat cu alcoolul, și acest lucru a dus la amețeli, ține-te cu o mână de un obiect stabil, fix. Chestia este că lichidul care se află în urechea internă este de aceeași densitate ca și sângele.

Diluând sângele, alcoolul mărește densitatea lichidului din urechea internă și ridică cupola, care reglează echilibrul. Creierul nu mai este în stare să perceapă corect poziția corpului. Chiar și faptul, că în acel moment tu stai ferm pe picioare, nu te va ajuta în această situație. Numai senzațiile tactile de la mână pot ajuta creierul să corecteze impresia greșită.

aacebbe10. Dacă după ce ai alergat simți o durere într-o parte, trebuie să expiri atunci când transferi greutatea corpului pe piciorul stâng. Acest lucru va reduce presiunea diafragmei asupra ficatului și va reduce durerea dintr-o parte. Ține minte, că majoritatea oamenilor expiră, atunci când calcă pe piciorul drept, iar acest lucru duce la o creștere a presiunii asupra ficatului.

11. Dacă îţi curge sânge din nas, pune o bucată de vată pe gingie, care este situată pe maxilarul superior și apăsă această vată puternic. Acest lucru va crește presiunea asupra părții din față a septului nazal și va reduce sângerarea nazală.

12. Dacă îți faci griji din cauza că ai o frecvență ridicată a ritmului cardiac, suflă pe degetul mare – aceasta va provoca iritații ale nervului vag și încetinește frecvența ritmului cardiac.

13. Dacă ești un bărbat și ai nevoie să mergi urgent la toaletă, forțează-te să te gândești la sex. Imediat îți va deveni mai ușor să aștepți. Deoarece urinarea și sexul se exclud reciproc.

14. Dacă îți este greu să ajungi la fundul piscinei atunci când te scufunzi, trebuie să faci câteva respirații scurte și rapide. Acest lucru îți va da încă 10 secunde. Deoarece creierul va crede, că ai suficient oxigen și astfel vei fi capabil să efectuezi planurile tale.

15. Dacă vei avea nevoie să memorezi o oarecare informație, repetă textul de câteva ori la rând, înainte de a merge la culcare. În timpul somnului creierul organizează informația obținută în timpul zilei și o trece în memoria pe termen lung. Când te vei trezi de dimineață, vei înțelege, că ai învățat textul pe de rost.

tumblr oxaIObvwmruo16. Dacă știi că ai așa o problemă cum este răul de mare, atunci când stai pe punte fixează-ți privirea la orizont.

Acest lucru va ușura starea ta, datorită reducerii conflictului dintre senzații și impresiile vizuale. Consumul de ghimbir, de asemenea, te poate ajuta să faci față problemei de rău de mare.

Lista cu diete neobișnuite.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.