Oamenii de știință a spus de ce femeile nu au voie să gătească

oamenii de stiinta a spus de ce femeile nu au voie sa gateasca

 Cercetătorii de la Chicago, au declarat că au reușit să demonstreze, că gătitul frecvent dăunează inimii unei femei.

Se pare,că gătitul permanent poate fi periculos  pentru sănătatea unei femei. La această concluzie, oamenii de știință au venit în urma unui  studiu, care a fost făcut acum 14 ani.

De ce femeile nu au voie permanent să gătească?

Astfel, cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile care stau la aragaz, se pot îmbolnăvi foarte grav sau să acumuleze cîteva kilograme în plus. În general, starea de sănătate a acestora este grav afectată sub influența constantă a gătitului.

Potrivit experților, o femeie nu are voie să stea mult timp în bucătărie, sau mai degrabă lîngă aragaz, dacă ea vrea să mențină sănătatea la un nivel adecvat. Este mai bine uneori, să renunțe la gătit sausă se relaxeze de la această ocupație casnică. Chiar și în cazurile în care o femeie nu merge la muncă și treburile casnice  — singura ei sarcină în timpul zilei. Alte treburi casnice nu au un astfel de impact negativ asupra sănătății femeilor, ca gătitul.

Loading...

Recomandarea medicilor – femeia să stea mai puțin timp la bucătărie

Experții au identificat la femeile, care găteau mult la aragaz, o defecțiune a sistemului hormonal, precum și creșterea tensiunii, care duce la boli de inimă. Toate acestea sunt legate de mai mulți factori. Deci, în primul rînd, schimbările de temperatură al aragazului, pe care o femeie le simte pe sine, în timpul zilei.

De ce ar trebui mai bine să gătească bărbatul

În plus, aceste femei sunt mereu nevoite să încerce diferite produse alimentare, care afectează negativ greutății și în cele din urmă duce la obezitate. Și aceasta este o sarcină mare pentru picioare și pentru coloana vertebrală, care are de asemenea un impact negativ asupra acesteia. Oamenii de știință spun că gătitul permanent poate duce la probleme serioase.

Cine din familia ta mai mult gătește ?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.