O cremă bună antirid – este o garanție a frumuseții și încrederii în sine!

O cremă bună antirid – este o garanție a frumuseții și încrederii în sine e

Problemele legate de frumusețea femeii sunt dintotdeauna. Cu siguranță, regulile se mai schimbă odată cu trecerea anilor. De exemplu, în Egiptul Antic la modă era machiajul strălucitor, picioare zvelte, femeiile fără complexe. În Grecia Antică, dimpotrivă, erau admirate domnișoarele plinuțe, cu forme mari. Epoca Renașterii a cântat femeia cu sâni și șolduri mari, părul roșcat și fruntea înaltă.

Totuși în secolul 20 au intrat în modă femeile suple.

Stilul tunsorilor, machiajul și vestimentația se schimbă la fiecare deceniu. Dar mereu rămânea aceiași noțiune neschimbată încă din antichitate – tenul bine îngrijit, proaspăt, tânăr.

Femeile au fost mereu preocupate cum să scape de riduri, suportau adevărate chinuri pentru a rămâne tinere. Din fericire sfera cosmetică actuală este atât de dezvoltată, încât nu mai este nevoie să pierzi mult timp pentru a pregăti combanții din plante, extracte din plante. Pentru că cele mai bune extracte naturale și adaosuri sintetice,  inofensive pentru sănătate, sunt combinate în cosmetica profesională pentru îngrijirea tenului și a corpului.

Important este să-ți alegi crema antirid corespunzătoare tenului tău, care nu-ți va irita pielea, o va hidrata și nu va lăsa urme grase pe frunte și bărbie.

Cu siguranța ați încercat multe de toate și mai scumpe și mai ieftine, dar încă nu ați găsit crema ideală! Se întâmplă ca crema să aibă un efect bun dar pe la miezul zilei fața lucește și nu te poate ajuta nici-o pudră.

Oare există vre-o cremă care ar putea să rezolve mai multe probleme? Răspunsul

este simplu – da, este! Se numește Multi Lift.

Loading...
 Cum scăpăm de riduri în condiții casnice? Foarte simplu!

Aveți destul tipm liber? Reușiți să vă programați totul? Permanent vă acordați timp pentru dumneavoastră? Credeți că meritați tot ce e mai bun?

Multi Lift – rezolvă tot, este garanția bunei dispoziții, un preparat unic de la cometologi cu renume. Componentele cremei-lifting, în ansamblu, dau un rezultat nemaipomenit:

  • În toată lumea sunt cunoscute proprietățile miraculoase a uleiului de macadamia. Au un deosebit efect asupra înlăturării iritațiilor, netezește pielea, tonifică, regenerează, înmoaie. Este un component ideal, pentru că reface structura pielii, previne distrugerea membranelor celulare.
  • Acidul hialuronic – este un component de neînlocuit în orice cremă anti-age. Proprietățile principale – întinerește (stimulează elastină și colagen), hidratează (menține umeditatea în celule oferind pielii un aspect nemaipomenit), netezește pielea, antitinflamator – împiedică răspândirea bacteriilor.
  • Salvie muscat – curăță pielea în profunzime, reglează funcțiile glandelor sebacee, îndepărtează urmele grase. Pentru tenul matur este foarte bună, pentru că îmbunătățește circulația sângelui, asigură întinerirea, iar pielea devine toniсă și elastică.

Putem spune cu fermitate că producătorii Multi Lift știu cum într-un termen scurt să scapi de riduri

Crema anti-rid poate întoarce tinerețea pielii!

Motivele apariției ridurilor pot fi nu numai înaintarea în vârstă, dar și modul de viață.

Un factor principal este mimica. Obiceiul de a încrunta sprâncenele dă bătăi de cap multor femei cum să scape de ridurile de pe frunte. Fumatul creează riduri în jurul gurii, scăderea vederii, refuzul de a purta ochelari, lentile de contact, semnificativ duc la formarea cutelor în jurul ochilor.

Crema se aplică printr-un masaj ușor cu vârful degetelor și exerciții de mimică. Acest fapt îmbunătățirea fluxul sanguin și oferă o maximă hrănire a epidermei cu substanțe vitale care intră în componența cremei Multi Lifting.

Îngrijirea pielii trebuie începută cât mai devreme posibil – curățirea, hrănirea și protejarea ca un tot întreg. Nu uitați seara înainte de culcare trebuie efectuată demachierea ochilor – o bună metodă de a prelungi tinerețea pielii.

Dacă veți include în alimentația zilnică produse lactate, pește, ouă, nuci, brocoli, mure – atunci veți putea îmbunătăți vitalitatea pielii.

Vă urez succes în calea spre o piele tânără și ideală!

Loading...

This article has 5 Comments

  1. Cu siguranță ingredientele naturale ale preparatului te încântă. Pe lângă cele menționate mai conține și vitamina E. Sunt mulțumită, chiar dacă o folosesc de o săptămână.

  2. am comandat această cremă pentru soția mea. Schimbările sunt vizibile! În curând ete ziua ei de naștere, voi mai face o comandă.

  3. Am comandat crema Multi Lift a doua oară.crema este foarte bună, miros plăcut., sunt mulțumită că cutia de 80 ml îmi ajunge timp de 4 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.