Mi-e frică de nuntă! 8 motive, pentru care băiatul nu vrea să se însoare

16564

Te poți gândi mult despr la această temă, dar mai bine ar fi să-i întrebăm direct pe ei. Datorită unui sondaj a fost creată o listă cu cele mai frecvente motive ale bărbaților de a nu-și pune ștampila în pașaport.

Teama, că soția sau sentimentele se vor schimba

Cu timpul totul se schimbă. Și, la fel ca vârsta, se schimbă și aspectul exterior al unei persoane. Prin urmare, sentimentele față de această persoană pot dispărea, dar despărțirea poate fi dificilă din cauza procesului de divorț. Soția câteodată începe să te irite. Băieții nu sunt gata să promită iubire și fidelitate până la moarte.

Dorința de a trăi numai pentru interesele sale

Căsătoria stabilește unele limite și nu mai poți trăi ca înainte. Interesele familiei diferă adesea de cele ale bărbaților. El vrea să rămână liber și să facă ceea ce îi place. El consideră, că poate câștiga mai multe, dacă va rămâne un burlac.

Te poți sătura chiar și de cea mai bună fată

Băieții nu se pot imagina doar cu o singură fată, pentru că, după un timp oarecare, senzațiile și emoțiile se reduc, nu mai sunt atât de înfocate, ca la începutul relațiilor. Ei doresc să aibă relații intime cu mai multe fete.

Începutul relației le place mai mult

Perioada primelor întâlniri cu o fată nouă este plină de emoții, de pasiune și de plăcere, iar o relație serioasă și de lungă durată necesită unele restricții.

Căsătoria este necesară numai pentru copii, iar el încă nu are dorința de a avea copii

Mulți băieți nu văd sens în căsătorie, cu excepția copiilor. Iar până ce există tinerețea, nu prea este dorința de a lua asupra sa noi obligații și responsabilități.

Nu are nicio dorință de a risca cu finanțele sale

Familia influențează în mod negativ portofelul și, mai mult decât atât, băieții se tem, că vor rămâne săraci după divorț sau nu vor putea obține divorț din cauza riscului de pierdere a finanțelor.

Frica de durere

Bărbații se tem, că ei vor fi lăsați sau răniți, dacă ei se vor atașa prea puternic de vreo persoană.

Experiența negativă a prietenilor căsătoriți

Bărbați cred, că prietenii lor căsătoriți arată mai puțin fericiți, decât au fost înainte de căsătorie. Mai ales, că unii dintre acești prieteni îi sfătuie deseori să nu se însoare.

Iubiți-vă și stimați-vă reciproc!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.