Mereu ați aplicat crema lifting incorect!

mereu ati aplicat crema lifting incorect

Multe femei în căutarea tinereții veșnice sunt dispuse să dea sume mari de bani pentru produse eficiente de îngrijire. Din păcate, cele mai multe dintre femei nu sunt conștiente de importanța aplicării corecte a cremei lifting. S-ar putea crede că, dacă în compoziție intră componentele necesare, atunci aceastra ar trebui să dea rezultate. Odată aplicată, crema îți îndreaptă ridurile, face fața mai luminoasă și devii vizibil cu câți-va ani mai tânără. Însă nu e așa.

Citiți articolul nostru și aflați cum să înlăturați ridurile într-adevăr rapid și eficient!

Deci, tehnica corectă de aplicare a cremei poate spori efectul său de câteva ori.

În primul rând, ar trebui să ne dezvoltăm obiceiul de îngrijire regulată a feței, indiferent când te duci la culcare, unde, dacă ești obosită sau dacă au condiții sau nu. Deci, în fiecare dimineață și seară trebuie a curăța pielea, tinifia și hidrata. Este o prostie să ne așteptăm că crema va arăta rezultate bune dacă o folosiți o dată la două-trei zile. Sistemizarea primul pas pe drumul spre o piele uimitoare!

După curățarea aprofundată a pielii si tonifierea ei, aplicați crema de riduri cu mișcări ușoare și lente. Atent, vă puteți răni pielea fiind deja delicată. Graba și mișcările bruște pot duce la intinderea epidermului și formarea noilor riduri.

Cum să scapi de riduri la domiciliu cu ajutorul masajului facial

Produsele se aplică cu vârful degetelor, cu mișcări ușoare gen „tapare”. Intensificarea efectului se datorează masajului, plus vârful degetelor sunt calde, astfel încât crema se va absoarbe rapid.

În raport cu direcția mișcărilor, acestea ar trebui să meargă de la centrul feței spre obraji și de jos spre linia părului.

Deci, din spre nas crema se aplică pe obraji spre urechi iar de pe bărbie spre tâmple.

Dacă nu știi cum să scapi de riduri pe frunte, răspunsul este în fața ta – aplică crema cu vârful degetelor alunecând de la nas în sus, și din centrul frunții spre părțile laterale.

Loading...
Drept rezultat – un masaj delicat a pielii, saturarea sa cu componentele utile ale unguentului, piele radiantă, eliminarea inflamației.

Separat doresc să menționez importanța îngrijirii pielii gâtului. Multe femei trec cu vederea, din greșeală, această parte a corpului în procedurile de îngrijire de zi cu zi. Acest lucru este greșit. Anume mâinile și gâtul indică vârsta adevărată, astfel încât atunci când sunt aplicate produsele de lifting, este important să nu uităm să aplicăm și în zona decolteului. Este mai bine să se aplice crema de jos în sus spre bărbie. Acest lucru va asigura ridicarea pielii, nutriția adecvată și hidratarea țesuturilor.

Eliminarea ridurilor din jurul ochilor? Simplu!

Zona din jurul ochilor este foarte sensibilă, pielea este delicată și foarte repede își pierde tonusul său natural, astfel încât, în afară de hidratare este important să îi asigurați o curățare ușoară. La înlăturarea machiajului nu întindeți pielea pleoapelor și de sub ochi, încercați faceți mișcările cât mai gingașe. După spălare, nu frecați fața, ci tapați ușor cu un prosop din fibre naturale.

Desigur, puteți preveni îmbătrânirea prematură, dar cum să scapi de ridurile de mimică sau de vârstă în cazul în care au apărut deja? Soluția este simplă! Este important de a alege crema bună, de exemplu Lift Multi. În plus, se poate efectua proceduri de prevenire – exerciții J Da, exercițiille pentru față astăzi sunt un mod excepțional de a scăpa de ridurile ramificate, face pielea mai tonifiată și stimulează producția naturală de colagen și elastină. Nu poți învăța asta, ci pur și simplu poți pentru a face „mimici“ atunci când aplicarea cremei. O modalitate foarte bună de a arăta nu numai mai tineri, dar, de asemenea, mai fericiți 🙂
Concluzionăm. Principiile importante de aplicare a cremei pentru riduri:

 • Înainte de utilizare se curăță pielea.
 • Mișcări de masaj ușoare.
 • Nu apăsați, nu frecați.
 • Aplicați pe toate zonele, inclusiv gât.
 • Faceți exerciții de mimică.
 • Regularitate.
Loading...

This article has 9 Comments

 1. Soția mea exersează gimnastica pentru față)) îmi place să o privesc) râdem împreună)) E foarte frumoasă!

 2. Eu folosesc diferite creme pentru față, gât / piept si pleoape. Această îngrijire complexă dă rezultate. Iar în articol nu e menționat de beneficiile spălării contraste. La sfărșit e bine să te clătești cu apă rece. Porii se închid, iar pielea strălucește!

  1. Sunt de acord, după apă rece se îmbunătățește microcirculația sângelui, astfel orice cremă se absoarbe mai bine chia dă rezultate

    1. Eu folosesc o crema menționată în articol, Multi Lift îmi place foarte mult. Este indicată începând cu 30 de ani, așa că vârsta coincide. Puteți încerca, crema este universală, sigur i se va potrivi.

 3. Eu aplic o cremă si pe pleoape, și pe față, doar le diferențiez prin creme de îngrijire de zi și de noapte. Ziua produsele conțin protecție solară, iar cele de noapte sunt mai dense în textură. Vă sfătuiesc să achiziționați produse și de zi și de noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.