Medicina tradițională – pro și contra

Medicina tradițională - pro și contra

Cel pu’in o dată în viață ați încercat un tratament fără medicamente, corect? Este dovedit faptul că bărbații sunt mai sceptici cu privire la pastilee, dar și pentru ai convige urmarea unui tratament tradiționale, de asemenea, este imposibil. Femeile se ghidează mai mult către diverse unguente, băi, comprese, decocturi din plante.

Din păcate, în ritmul vieții moderne nu ai întotdeauna posibilitatea de a merge la piață sau a ieși la plimbare înafara orașului și pe cont propriu șă culegi planta necesară pentru a trata o anumită problemă. Atunci vine în ajutor conținutul frigiderului și a dulapurilor de bucătărie – otet, bicarbonat de sodiu, sare…

Dar ce tratament este mai eficient – medicina tradițională sau medicamentoasă – a aflat echipa noastră.

Astăzi analizăm eficacitatea acestor două metode pe exemplul tratamentul onicomicozei, cunoscută sub numele de – ciuperca unghiilor.

Deci, după ce am studiat internetul, am vizitat mai mulți medici, naturiști, am definit metodele standard de a scăpa de simptomele ciupercii:

 • mâncărime;
 • îngroșarea sau subțierea unghiei;
 • îndepărtarea unghiilor de patul unghial;
 • miros neplăcut.

Remedii contra ciupercii populare sunt sub forma unor băi și comprese pe bază de infuzii. Cele mai multe rezultate pozitive s-au văzut în urma celor cu oțet. Auto-medicația cu această substanță poate da rezultate în cazul în care pacientul se află la faza inițială. Otetul creează un mediu acid în zona afectate, fiind un obstacol în calea răspândirii sporilor. Din păcate, ciuperca este foarte rezistenta, si distruge ei 100% este problematică, deoarece infecția poate pătrunde în straturile profunde ale țesutului. Cu oțet se fac băi calde, loțiuni, și chiar unguente antifungice.

O altă rețetă împotriva ciupercii din medicina naturistă – uleiul din arborele de ceai. Acționând direct pe ciuperca-dermatophyt, substanța are efect antiseptic bun, reduce inflamația. Cu toate acestea, mare atenție la utilizarea acestui ulei, deoarece poate provoca o reacție alergică. Cu arborele de ceai se fac băi sau uleiul se aplică direct pe placa unghială.

Infecția fungică pe piele, de asemenea, se tratatează cu peroxid de hidrogen, usturoi și cafea.

Pentru stadiile mai avansate, am găsit o metodă foarte extremă – aplicare direct pe unghie a unei soluții pentru rugină!

După cum puteți vedea, există multe metode, precum și o mulțime de posibile efecte secundare.

În continuare, vom descrie etapele metodei medicinale – cremă împotriva ciupercii. Și deja veți fi în măsură să decidă pentru sine, care metodă este cea mai potrivită.

Loading...
Cremă împotriva ciupercii – acțiune

Este posibil înlăturarea onicomicozei la un stadiu avansat, folosind un unguent? Am decis să aflăm răspunsul la această întrebare din observațiile personale. Datele colectate de la 100 de pacienți de vârste și sex diferite (18 – 60 ani). Sarcina acestui grup a fost de a aplica unguentul pe zonele afectate de două ori pe zi.

Iar pentru liniștea apților medicinei tradiționale – pentru testele băilor conform rețetelor tradiționale a participat, de asemenea, un grup de voluntari.

Înainte de a anunța rezultatele studiului vom explica modul în care influențează compoziția cremei asupra ciupercii piciorului.

Deja după primele aplicații au loc următoarele procese:

 • dispare disconfortul, senzația de apăsare, mâncărime, uscăciune;
 • pielea devine moale și netedă;
 • datorită pătrunderii adânc în țesutul distruge sporii fungici dermatofiți;
 • elimină mirosul neplăcut;
 • unghia devine de culoare roz (sănătoasă), grosimea sa se normalizează.

Rezultatele experimentului, „medicina tradițională pentru tratamentul unghiilor cu cremă anti-fungică“

Astfel, rezultatele grupurilor ce au utilizat lunar rețetele noastre de terapie cu produse naturiste de acasă și crema specială pentru onicomicoză, se poate rezuma.

Tradițional:

 • 20% au observat eliminarea mâncărimeii pielii;
 • 34% au raportat o îmbunătățire al aspectului unghiei;
 • 46% au avut unele îmbunătățiri, dar după întrerupere a tratamentului simptomele au revenit.

Pacienții care au participat la experiment folosind unguentul pentru ciupercă, au înregistrat observațiile sale.

Crema anti-micotică:

 • 38% îmbunătățirea stării după primele două aplicări;
 • 26% dispariția tuturor simptomelor bolii;
 • 64% revenirea aspectului natural al unghiei.

După cum puteți vedea, mai eficient luptă unguentul cu ciuperca unghiilor.

Pentru experiment a fost utilizată crema Fungaxim.

Loading...

This article has 4 Comments

 1. Medicina tradițională îți ia o mulțime de timp. Aici nici studii nu trebuiesc efectuate – aplici o cremă, și peste o lună ești sănătos!

 2. Am văzut compoziția acestui Fungaxim, totul este în regulă! Produs absolut sigur. Da, de la peroxid sau oțet într-adevă pot apărea reacții adverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.