Mărirea sânilor acasă – obiectivul milioanelor

marirea sanilor acasa obiectivul milioanelor

Arată-mi o femeie care e fericită cu aspectul ei de la naștere. Pe când, astfel de bărbați sunt mai mulți decât suficient, în ciuda faptului că aici nu joacă un rol special aspectul fizic. Așa este natura bărbaților – se iubesc mai presus de toate. Pe când femeia, chiar și cu un corp perfect, conform normelor în vigoare, ea se va complexa din cauza unei roșețe pe obraz sau a părului gros. Ce să mai vorbim despre reprezentantele sexului frumos, care au un mic bust mic…

La fiecare pas ne păzesc modele suple, retușate cu grijă în Photoshop. Așa trebuie să arate pieptul! Așa trebuie să arate fundul! O talie de viespe. Da, bineînțeles!

Așa se ivesc și se dezvoltă complexele. Și doamnele încep să se gândească, oare cum să-și mărească sânii fără intervenție chirurgicală, ce să facă, unde să meargă, cui să-i ceară ajutor? Mass-media, propagă obsesiv imaginea retuşată (prin photoshop), fundurile, cum ar fi al lui Nikki Minaj și filmelor porno cu actrițele siliconate.

Cred că putem da un diagnostic generației actuale. Ceva de genul «manifestări psihopatologice discomportamentale pentru a fi într-un pas cu moda ». Nu-i așa?
Liftingul sânilor acum nu este atât de actual, la fel ca acum 20 de ani în urmă. Toata lumea vrea minim a 4-a mărime, mai rotunjit, ca să se vadă de departe!

Bine, ne-am exprimat nemulțumirile, e timpul să ne liniștim.

După analizarea diferitelor metode de corecție, se poate stabili în mod clar anumite reguli, urmândule, fiecare fată poate obține o figură sexy. Și asta fără o intervenție chirurgicală!

8 secrete pentru creșterea sânilor fără o intervenție chirurgicală

Deci, în atenția dumneavoastră prezentăm câteva life-hack-uri excelente.

 • Postură corectă. «Ei da, noutate» – ați putea spune. Ș totuși e o noutate! Știați că avâd postura dreaptă pieptul arată vizual mai mare? Nu mă credeți? Puteți efectua un experiment simplu: alăturați-vă cu spatele de peretele în fața unei oglinzi. Acum îndreptați-vă spatele. Rezultatul este uimitor!
 • Sportul nu a „mâncat” pe nimeni. Și poți ridica nu doar fundul, ci și mușchii pectorali superiori. Sun o mulțime de exerciții pe net, sau adresați-vă unui antrenor în sala din gimnastică.
 • Un alt mod bun de a mări sânii la domiciliu – să lucrezi talia. Cu cât e mai mare diferența dintre volumul taliei si piept, cu atât mai mare va părea bustul.
 • Push-up-uri. Aici totul este clar. Iar deținătoarele sânilor mici cunosc cel mai bine sutienele umplute cu silicon si spumă. Este important să găsiți dimensiunea potrivită, nu strângeți cutia toracică cu un sutien prea strâmt, deoarece pot apărea probleme de sănătate. În nici un caz nu cumpărați și nu purtați un sutien, care este mic!
 • Când îmbrăcați sutienul, aranjați sânii în așa mod ca să fie comod. Aranjând corect bogăția în sutien, puteți adăuga vizibil câți-va centrimetri în volum.
 • Haine cu accent asupra pieptului. Nu ne referim la decoltee. Ci ne axăm asupra materialului, desene, ornamente, care vizual fac sanii mai mari – cute, dantele, volane, mărgele, eșarfe … Alegerea vă aparține! Plus – culorile deschise vizual măresc, așa că încercați să achiziționați astfel de produse.
 • Cremă pentru mărirea sânilor – este o metodă testate în timp de către milioane de fete. Nu are reacții adverse doar îmbunătățește circulația sângelui, ridică pielea (actual după naștere). Cazuri frecvente de creștere reală a volumului de câțiva centimetri, și chiar uneori câteva mărimi – deja depinde de noroc.
 • Iubeste-te. Și atunci tuturor le va fi indiferent dacă dimensiunea sanilor este de 1 sau a 3-a mărime!
Loading...

Ridicarea sânilor – nu apela la cuțit!

Desigur, clinicile de chirurgie plastică sunt interesate de femei compexate și bărbați răsfățați. Iar ei fac o mulțime de bani be baza lor. Nu răspunde provocațiilor!

Doar gândește-te – perioada de reabilitare postoperatorie – cicatrici, mișcări rigide, efecte secundare …

Și câți bani!

Sensibilitatea sânilor dispare …

Și, cum să mai alăptezi un copil?

Dacă aveți o relație armonioasă, bărbatul te va iubi și cu cea mai mica dimensiune!

Acum, există o mulțime de modalități de a vă îmbunătăți formele fără intervenție chirurgicală. Deci, de ce să nu le acordați  atenție?

Citiți împreună despre cremele pentru mărirea sânilor, mergeți la cumpărături, la sală de sport. Dezvoltați-vă și deveniți mai frumoși împreună! Vă dorim multă iubire!

Loading...

This article has 4 Comments

 1. Sfaturi interesante! Multumim foarte mult! Merg duc la sală, o să întreb antrenorul despre exerciții pentru mușchii pieptului.

 2. Eu am 18 ani, sper ca sânii să-mi crească în continuare. Pentru că, momentan situația este deplorabilă. Toate prietenele mele au mărimea minim a doua. Doar eu sunt ca o fraieră ((

  1. nu ești o fraieră!! Ești prostuță  când o să întâlnești persoana potrivită, o să înțelegi că mărimea nu contează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.