Lucruri interesante despre skateboarding – pariez că nu știai!

lucruri interesante despre skateboarding pariez ca nu stiai

Skateboarding – este unul dintre cele mai interesante și extreme sporturi, care în fiecare zi câștigă popularitate. În fiecare zi, în lume apar cel puțin zece oameni, care încep să se ocupe de skateboarding. Și nu este surprinzător, pentru că este foarte interesant și incitant să faci acest tip de sport. mai mult decât atât, acesta este disponibil pentru mulți oameni. Cu toate acestea, astăzi nu vorbim despre ocupația însăși, ci desapre top 4 lucruri interesante despre skateboarding, despre care mulți oameni nu știu.

1.   Fapt

21 iunie este considerată o zi deosebit de important pentru fiecare skater, pentru că în această zi, în anul 2004, tinerii din Statele Unite ale Americii au dobândite ceea ce doreau și această zi a devenit o sărbătoare – Ziua Internațională a skateboardingului. Desigur, a fost dificil de făcut așa ceva, deoarece Congresul Statelor Unite a fost împotriv și atârnau aproape peste tot afișe cu sloganuri «No Skateboarding!». Cu toate acestea, mai târziu, Congresul și-a înțeles greșeala. Deoarece era imposibil să lupte împotriva tinerilor, care distrugeau cu valul fiecare barieră. Skateboarderii pictau pe acele postere, înlocuind litera N pe G, și schimbând astfel inscripțiile în «Go Skateboarding!». De atunci, această sărbătoare a început să fie sărbătorită în multe țări. Se organizează diverse competiții și concursuri, și toată lumea ies pe stradă pe skateboarduri. De exemplu, în acest an în Manila, Filipine, a avut loc marșul skateboardiștilor, care au fost într-un număr destul de mare. Apropo, ei nu numai se plimbau cu skate-urile sale, dar și au cerut ca autoritatile locale să termine mai repede construcțiile parcurile de skate.

2.   Fapt

Așa cum am menționat mai devreme, skateboardingul în fiecare zi este din ce în ce mai popular. Chiar și acum este dificil de a găsi o țară, în care nu ar exista cel puțin un skateboarder. Conform ultimelor date, doar acum în Statele Unite pe skateboard-uri se plimbă aproximativ 15 milioane de skateboarderi. Și cel mai important lucru aici este faptul că aproximativ 85 la sută dintre ei a sub 18 ani sau abia au ajuns la această vârstă. La rândul său, de asemenea, este demn de remarcat faptul că Skateboardingul în râmndul femeilor, de asemenea, este într-un curs activ de dezvoltare. În ultimii ani, numărul skateboarderilor fete a crescut cu 40 la sută, ceea ce nu poate să nu surprindă. Toate acestea înseamnă că skateboarding este un sport destul de popular.

3.   Fapt

De obicei, skateboard-urile sunt de o dimensiune mică, confortabilă pentru picioare. Cu toate acestea, există excepții. Una dintre ele – este cel mai mare skateboard din lume. Nu este surprinzator faptul, că acesta a fost creat în Statele Unite, în California, unde o treime dintre locuitorii de aici sunt skateboarderi. Dar faptul cel mai uimitor este că acesta este inclus în Cartea Recordurilor. Un skateboard obișnuit în comparație cu acesta, este mai mic de 12 de ori. Prin urmare, pentru a controla normal acest skateboard uriaș, este nevoie de cel puțin zece persoane. Această capodoperă a fost creată de Joe Tsiagli împreună cu Rob Dirdekom. Ei sunt strâns legațide skateboarding, deoarece unul este director unor parcuri de skateboarding, în timp ce celălalt este un skater profesionist. Potrivit acestora, o astfel de construcție i-a costat cca20 de mii de dolari. Ei bine, cine vrea să încerce o plimbare pe acest skateboard?

4.   Fapt

Toată lumea știe că skateboarding-ul – nu este doar plimbările pe un skateboard, ci mai este și diferite și trucuri dificile efectuate pe el. Unul dintre acei oameni, care efectuează diverse trucuri cu această ”scândură” – Toni Hawk. Acest om nu degeaba a intrat în lista noastră de cele mai interesante fapte despre skateboarding. El a fost primul, care a efectuat unul dintre cele mai dificile trucuri, numit „900“, adică, s-a învârtit în aer la toate cele 900 de grade. Potrivit lui, el timp de 13 ani încerca să efectueze acest truc, dar nu reușea. Cu toate acestea, în anul 1999, el a fost capabil să-l îndeplinească. Un alt fapt interesant este că, în anul 2016, la vârsta de 48 de ani, el a repetat din nou același truc. El a spus că, cu siguranță, acesta a fost ultimul său truc din viață. Desigur, cu acest lucru nu poți surprinde pe nimeni, pentru că același truc în anul 2014 a fost efectuat de un băiat în vârstă de 11 ani, al cărui nume este Evan Doherty. Însă, cu toate acestea, primul om, care a efectuat acest truc a fost totuși Toni Hawk.

Fapte interesante despre echitație .

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.