Lucruri, care îi înnebunesc pe bărbați

45784

Picioarele feminine – este un obiect, care poate înnebuni orice bărbat. Foarte des, procesul de cucerire a potențialului partener nu a fost conceput și gândit în prealabil: pur și simplu sexul puternic adoră picioarele frumoase ale femeilor atrăgătoare. Rolul său în acest sens l-a jucat și faptul că pentru o lungă perioadă de timp picioarele feminine nu aveau acces liber pentru privirile reprezentanților sexului puternic: moda pentru fuste scurte și pantaloni scurți a venit nu atât de mult timp în urmă. În secolul al XIX-lea doar vârful pantofului feminin, care iese cochet de sub poala rochiei, spunea uneori celui ce privea mult mai mult decât nuditates în zilele noastre. Bărbații erau nevoiți să-și pună fantezia în mișcare mai mult, ceea ce contribuia la dezvoltarea unei relații de dragoste mai puternice.

Picioarele goale ale femeii sunt unul dintre cele mai simple moduri de a atrage atenția unui bărbat.

Din păcate, bărbații moderni ar fi uneori fericiți să creeze ceva fantezii, dar femeile le prezintă singure toate secretele și misterele corpului său frumos, inclusiv toate mișcările picioarelor feminine: datorită tendințelor modei moderne, pentru un seducător experimentat nu prezintă nicio dificultate să urmărească poziția picioarelor interlocutorului său a unei doamne, pe care a plăcut-o.

Așadar, o femeie relaxată, îndrăzneață și încrezătoare în irezistibilitatea sa sexuală își pune picioarele un pic mai departe unul de celălalt, decât de obicei. Spre deosebire de această femeie, o doamnă, care nu este gata să intre într-un contact intim, își încrucișează picioarele sau și le strânge, adică ține un fel de apărare pe frontul sexual.

Un semnal deosebit, care indică faptul, că femeia are un fel de sete de afecțiune masculină, – este atunci, când aceasta își mângâie coapsele. Prin schimbarea vitezei de alunecare a palmei femeii, ea este capabilă de a controla excitarea bărbatului – unii reprezentanți deosebit de sensibili ai sexului masculin înnebunesc de la mișcările lente. Atunci când femeia aplică pe corpul său crema pe plajă, netezește hainele pe șolduri, ea captivează complet atenția bărbaților la mișcările ei. Niște combinații nepretențioase de mișcări (ale brațelor și picioarelor) provoacă bărbatul să simtă imediat o excitare și un interes deosebit față de femeia, care produce aceste mișcări.

Silueta feminină este, în primul rând, bustul, picioarele și greutatea. Cum ar trebui să fie acestea? Probabil nimeni nu îndrăznește să răspundă clar la această întrebare. La un moment dat în lumea modei, pentru o lungă perioadă de timp a trăit mitul, că femeia perfectă frumoasă și subtilă ar trebui să aibă picioare lungi și parametrii de model 90-60-90. Modelele din acea perioadă tindeau anume la astfel de volume. De-a lungul anilor, aceasta a dus la îmbolnăvirea în masă a femeilor cu anorexie. De-a lungul ultimilor 10 ani, pe podiumurile din întreaga lume apar din ce în ce mai des fete – modele cu parametri destul de normali. Astfel de reprezentante ale sexului slab poți întâlni pe stradă, ele sunt foarte asemănătoare cu femeile obișnuite: sub 1,75 m și cu volume mai mari decât renumitele 90-60-90. Baza acestui proces a fost pusă de celebra actriță franceză, care, pe lângă altele, este foarte frumoasă, Monica Bellucci. Această femeie înnebunește milioane de bărbați și fără parametri de model. Unele fete ar trebui să o ia de model..

Indiferent de vârstă, statut social și statutul de familie, bărbații, cu toate că ei sunt reprezentanții sexului puternic, deseori nu pot face față senzațiilor sexuale numai din cauza unor șolduri, care au trecut legănându-se pe alături sau a unor mișcări senzuale ale picioarelor suple și frumoase. Chiar și cel mai încrezător și cu experiență domn nu va fi capabil să reziste la mișcările provocatoare. În acest fapt nu este nimeni de vina – bărbații au fost creați de natură să fie așa.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.