Lucru de la distanță: cum să atingi succesul maxim

lucru de la distanta cum sa atingi succesul maxim

Despre lucrul la distanță sau gîndit aproape  toată lumea care a stat vreodată în traficul de dimineață. Astăzi, vom vorbim despre avantajele și neajunsurile  lucrului la domiciliu și despre secretele de productivitate. Avantajele lucrului la distanță ca și cum ar fi pe față: grafic liber, economie de timp și posibilitatea de a scuipa disprețuitor în direcția planctonului de birou      într-un  chat pe facebook. Singurul dezavantaj al unei astfel de idile este necesitatea de a lucra — fără indiciile sefului, lovituri de bici și maşină de cafea a statului.Cum să faci ca creierul tău leneș să lucreze într-un mediul care nu este propice pentru a lucra acasă? 

Regula de succes a lucrului de la distanță – delimitează spațiul

lucru de la distanta cum sa atingi succesul maxim

Uita de visul frumos de a face bani în timp ce stai pe canapea în boxeri. Dimpotrivă, în cazul în care dimensiunile locuinței permit,atunci aranjează-ți un cabinet:cu izolare fonică, computer separat și cu fața mustrătoare a șefului în ramă(dacă nu ai șef, atîrnă portretul lui Karl Marx).Lucrurile care nu au legatură cu munca rezolvă-le după. În cazul extrem se potrivește și o masă de scris —  dar trebuie să o pui astfel  încît în cîmpul vizual să nu fie consola de jocuri , rafturile cu cărți  și televizorul.

De ce este nevoie astfel

Trebuie să se explice creierului: aici tu  muncești, acolo te odihnești. Apreciind pe bună dreptate posibilitatea de a lucra, fără a ieși din pat, riști să te trezești mai devreme sau mai tîrziu nevrotic cu lipsa de un regim de somn  și pentru totdeauna cu termen limită  pierdut.

Lucru de la distanță: dezvoltă un sistem de semne

În lucrul la distanță, fără el nicăieri. Anume semnele vor ajuta creierul să înțeleagă că „norocul s-a terminat“, „timpul nu așteaptă“ și în general „lucrezi, africani, soarele este încă sus.“ Un astfel de semn poate fi o anumită muzică, îmbrăcarea în haine speciale „de lucru“, o ceașcă de cafea sau un dans ritual al lui zulu — tu decizi.

De ce este nevoie astfel

Comportamentul tău este în mare parte din cauza obiceiurilor. Executarea continuă a oricărui ritual, înainte de a începe ziua de lucru va lega în creierul tău necesitatea de a lucra — iar aici și entuziasmul nu e departe.

Menține regimul lucrului de la distanță

Opt ore de lucru pe zi și trezirile la cinci dimineața, desigur, le puteți uita ca un vis urît, dar nu încerca să abandonezi complet programul: performanța ta are nevoie de structura. Acum, cu toate acestea, puteți încerca în cele din urmă somnul multifază. Nu întâmplător se scrie despre asta atît de mult.

De ce este nevoie astfel

Lucrul la distanță — este tot același program și autodisciplinare, decît conștientizarea la miezul nopții și un regim arbitrar al zilei . Dacă vei solicită să lucrezi la distanță, fii sigur, că te vei putea controla. Aveți grijă să nu  vă îngrășați, lucrînd acasă. 

Loading...

Pentru a lucra productiv la domiciliu,  scapă de factorii care te distrag

Concentrează atenția, pune accent  pe obeiective și nici o imagine cu pisoi în timpul lucrului?! Scuze. Mai mult decît atît, trebuie probabil să renunți la rețele sociale, e-mail și să începi serios să te gîndești la un număr de telefon separat. Și blocheză accesul la saiturile – timekiller.

De ce este nevoie astfel

Creierul tău nu este multifuncțional. Performanța maximă apare, de obicei, aproximativ după  20 de minute de lucru —  nu te lăsa să fii distras.

Sistemul de recompensă pentru cei care lucrează la distanță

lucru de la distanta cum sa atingi succesul maxim

Acel moment, cînd îți dai seama încă o dată că în sicriu ai văzut lucrul la distanță — momentul perfect, pentru a te recompensa  pentru eforturile următoare. Puteți mînca o bucată de zahăr sau să privești YouTube — și înapoi la lucru.

De ce este nevoie astfel

Pe lîngă funcţia hedonică, de asemenea, astfel de recompense au și o funcție educativă. Prescrii bonusuri pentru creierul tău — te vei uita,data viitoare că va începe să lucreze mai repede.

Concluzii despre lucrul la distanță

Neajunsuri

Nu vei putea înțelege, de ce nu ești încă în Thailanda. Cel puțin o dată pe săptămînă, începî să urăști colegii tăi de la birou, cărora le este dificil să facă un pas mai mult. Te gîndești  serios că vei avea o supradoză de ceai.

Însă

Încercînd  să scapi de la locul de muncă, vei învăța toate cafenelele din cartier. În timpul pauzelor vei putea în cele din urmă să înveți jocul la setul de tobe. Înțelegi că patruzeci de ore pe săptămînă— este, de fapt, nu atît de mult.

Ce părere aveți despre lucrul la distanță?

Loading ... Loading ...

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.