Lista lucrurilor care trebuie de făcut obligatoriu în fiecare zi

lista lucrurilor care trebuie de facut obligatoriu in fiecare zi

Adulții sunt conștienți de faptul că unele lucruri, chiar și cele destul de dureroase, este necesar să se efectueze în fiecare zi, și fără nici un imbold . Cititorii unor resurse populare cu ajutorul   eforturilor  comune au întocmit o listă a activităților zilnice necesare obligatorii , iar noi ne împărtășim cu voi .

 Obligatoriu trebuie făcut  în fiecare zi!

Cînd eram mici copii, fiecare zi se începea cu acompaniamentul învățăturilor parentale: «Periați dinții!», «Mănîncă terci!», «Strînge jucăriile tale!». Devenind un pic  mai mari, părinții grijulii nu-și opresc discul de vinil uzat, doar puțin modifică  repertoriul: «Scoală-te, întîrzii la ore!» «Aruncă mucurile  de țigară din scrumieră!»,  «Pune căciula pe cap !».Și apoi creștem, luăm viața în propriile mîini și nedumerit conștientizăm,  că de acum în colo nimeni nu ne va  indica  ce să facem, cînd și cum. Și atunci în ajutor ne  vine  o listă de activități zilnice obligatorii:

Arătați oamenilor dragi vouă dragoste  și mulțumire

lista lucrurilor care trebuie de facut obligatoriu in fiecare zi

Viața este prea scurtă pentru a fi irosită pe tristețe și furie. Un zîmbet, un cuvînt bun sau un sărut dimineața poate face o zi frumoasă, nu numai pentru tine, ci și pentru cei dragi. Nu ratați această oportunitate.

Dedicați 10-15 minute pentru a face curățenie

Nu e necesar să curățați toată casa dintr-o dată, nu trebuie  să alergați cu cîrpa în mînă după  fiecare fir de praf . Dar o puțină curățare  zilnică  vă va ajuta  să păstrați casa curată, și capul în ordine.

Bea un pahar cu apă

Deja ai băut? Repetă !

În fiecare zi faceți un pas înainte pe  drumul scopului  tău

Mișcarea de înaintare constantă în direcția corectă permite chiar și cu mici eforturi zilnice de a te  deplasa destul de departe.

Învăța-ți ceva nou

lista lucrurilor care trebuie de facut obligatoriu in fiecare zi

Degradarea creierului începe în ziua cînd nu ați reușit  să învățați  absolut nimic nou. Încercați să întindeți   debutul acestei  zilei, atîta timp cît este posibil.

Flotări

Cel mai bun exercițiu pentru a menține corpul în stare bună. Ridică imediat tonusul  mai bine decît orice energizant.

Loading...

Încercați să laudați  în fiecare zi cel puțin o persoană (desigur, pe merit)

Astfel, absolut neobservat  vei face fericiți  365 de oameni  pe parcursul anului. Un rezultat excelent!

Organizează-ți cinci minute de liniște

lista lucrurilor care trebuie de facut obligatoriu in fiecare zi

Cel puțin cinci minute în mijlocul acestei nebunii.

Comunicați

În  realitate, nu prin intermediul monitoarelor. Astăzi este atît de ușor de a te baricada  de toți  cu  intermediul chatului, rețele sociale și  e-mail, că uneori, îți dai seama că comunicare în realitate este mai puțină decît sexul.

Meditați sau pur și simplu gîndiți-vă

… la lucrurile pozitive care sunt prezente în viața ta. Încercați în fiecare seară înainte de a merge la culcare, să faceți cîteva respirații adînci lente, relaxați-vă, concentrează-te  la un val pozitiv. Aceasta  combinată cu exerciții fizice, te  va ajuta să dormi mai bine dimineața, și să fii plin de energie pe tot parcursul zilei.

Ocupați-vă cu orice feluri de activitate fizică

lista lucrurilor care trebuie de facut obligatoriu in fiecare zi

Nu este nevoie să depuneți eforturi pentru înregistrarea recordurilor  sau să urmezi orbește  toate capriciile moderne de fitness-modă . Dar, cel puțin 30 de minute (de preferință mai mult) de mers pe jos de zi cu zi, jogging, înot, yoga,echipament  – alege ce îți place – îți vor schimba radical starea.

Te prefaci super-erou

Atîta timp, pînă cînd vei deveni unul.

Manîncă legume și fructe

Salate, tocănițe, supe, deserturi și alte creații culinare din livezi și grădini. Caz rar, atunci cînd toți oamenii de știință, chiar și cei britanici, într-o singură voce afirmă  că este sănătos.

Petreceți  timp în aer liber

lista lucrurilor care trebuie de facut obligatoriu in fiecare zi

Mergeți  pe jos, faceți plimbări  cu bicicleta, faceți plimbări cu cîinele. Într-un cuvînt , dezlipeștete de monitor și aerisiți săracii plămîni .

Pur și simplu spune  mulțumesc pentru încă o zi din viață

Fiecare nou răsărit de soare aduce cu el posibilitatea unei vieți noi, și depinde numai de noi dacă vom folosi această șansă.

Ce se v-a întâmpla dacă în fiecare zi vom face aceste lucruri simple

Dacă în fiecare zi vei  aminti despre dragostea ta față de persoanele dragi ție, te vei bucura de lucruri mici, și vei avea grijă de curățenia casei, ve-ți observa cum  viața ta se schimbă spre bine și cum va dobîndi  culori noi .În fiecare zi, acordați timp pentru sine – chiar și câteva minute. Deja în  viitorul apropiat, veți descoperi că fericirea nu este în viitor, dar astăzi!

Cum îți îmbunătățești viața ?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.