Julia Roberts, Madonna și alte vedete dezvăluie secretele tinereții

efbbddbcdcabecfd

Știm cu toții cât de crudă este vremea pentru frumusețea femeilor. Urmărind cum eroinele preferate și vedetele îmbătrânesc este foarte trist. O tânără fată devine o femeie și vârsta dă de știre – nu există poveste mai tristă.

Cu toate acestea, printre frumusețile Hollywood-ului, sunt femei care au fost capabile să ocolească procesele naturale și să-și mențină frumusețea. Și nu ne referimla operațiile plastice de lifting. Există o serie de trucuri eficiente, care funcționează impecabil.

Apropo, nu aveți nevoie de cosmeticieni personali și make-up artisti ce vă costă o groază de bani lunar!

Pregătite să învățați pași simpli pentru frumusețea cu adevărat fermecătoare? Continuăm!

Înlăturarea ridurilor – rețetele starurilor Hollywoodiene

Am procesat o mulțime de informații și am ales pentru cititorii blog-ulului nostru cele mai simple trucuri de îngrijire. Mai mult – noi înșine le-am testat și am obținut rezultate uimitoare!

Cum sa scapi de riduri si mereu să ai un aspect proaspăt, știu stele inegalabile:

 • Julia Roberts (născută în 1967) – un mic dejun consistent, prânz consistent, o cină ușoară, plimbări pe role, intră în alimentația zilnică – căpșuni;
 • Kim Cattrall (născută în 1956) – bea multe ceaiuri de plante, dușuri de contrast, ține contul caloriilor consumate;
 • Sandra Bullock (născută în 1964) – jogging, legume în dietă;
 • Halle Berry (născută în 1966) – exerciții zilnice (cel puțin 45 de minute), dimineața consumă fresh-uri;
 • Cate Blanchett (născută în 1969) – în dieta de zi cu zi intră lămâi, de două ori pe săptămână merge la saună;
 • Demi Moore (născută în 1962) – alimente crude, dietă de detoxifiere;
 • Madonna (născută în 1958) – măști de argilă, consumă zilnic grapefruit.

În plus față de raționul de mai sus, pentru o apariție uimitoare ele nu conumă alcool și fast-food.

Acum, că știți cum reușec starurile de la Hollywood să îndepărteze ridurile sunteți gata să vă echilibrați dieta și să faceți antrenament pentru a arăta sănătos și tânăr?

Loading...

Starurile spun – curățare profundă și cremă lifting

Cel mai important pentru o piele radiantă este curățarea. Știm cu toții că este strict interzis să ne culcăm cu machiaj pe față! Și chiar dacă nu sunteți machiată, tot trebuie să vă spălați fața înainte de a merge la culcare și să aplicați o cremă lifting. Fără îndepărtarea de sebum și murdăriei ce se acumulează în timpul zilei, nici cele mai scumpe produse nu vor da rezultat. Așadar, nu omiteți curățarea tenului seara.

Câteva metode interesante pentru a arăta mai tânăr:

 • Cum să scapi de ridurile de pe frunte? Masați fața cu gheață. Acesta poate fi apă simplă, sau puteți îngheța orice decoct de plante sau ceai – tonifică pielea și îmbunătățește circulația sangvină. Super inlocuitor ale tratamentelor scumpe de la salon!
 • Frigiderul – prietenul tău. Acest lucru înseamnă că tot ce conține poate fi folosit pentru tratamente la domiciliu – ouă, miere, produse lactate, fructe și legume. Aveți timp liber? Se aplică mască din smântână pe față, inele de castravete sau fulgi de ovăz – fiecare produs are proprietățile sale utile. De ce să nu le folosiți în avantajul său?
 • Nu vă zgârciți la produsele de îngrijire a pielii. Cumpărați o cremă antirid bună. Verificat – ea ia greul luptei pentru tinerețe asupra sa.
 • Somn ușor și complet. Deschideți orice interviu cu vedetele preferate, printre primele secrete de frumusețe veți regăsi somn regulat si odihnitor. Noaptea, celulele se regenerează, pe timp de noapte acționează cel mai bine cremele anti-îmbătrânire, corpul se relaxează. Nu scurtați acest timp prețios!

Câteva cuvinte în concluzie

Frumusetea unei femei, în primul rând, este perspectiva ei asupra vieții.

Căutați pozitivul în fiecare detaliu – atunci veți fi fericiți. Iubiți și faceți ceea ce vă aduce bucurie. Femeia fericită este întotdeauna frumoasă, și nu contează dacă are 20 de ani sau 55.

Iar noi, la rândul nostru, vom încerca să vă redăm cât mai multe informații importante și interesante.

Ceea ce este cel mai important pentru a menține tinerețea, după opinia dumneavoastră?

Loading ... Loading ...
Loading...

This article has 4 Comments

 1. ca bărbat, aș spune că, cel mai important pentru femei – să nu se întinerească intenționat prin operații sau haine moderne, arată ridicol și absurd. Trebuie să te întreții conform vârstei așa vei fi frumoasă la orice vârstă și să te accepți așa cum ești))

 2. starurile au cosmeticieni și nutriționiști, fac operații de milioane și investesc în aspect! Pentru oamenii simpli e imposibil să obțină astfel de rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.