Jennifer Lopez a dezvăluit secretul tinereții sale veșnice

jennifer lopez a dezvaluit secretul tineretii sale vesnice

Diva pop are 47 de ani, dar arată de două ori mai tânără și este considerată una dintre cele mai hot cântărețe din lume. Recent, Jennifer Lopez a dezvăluit singură câteva secrete, care o ajută să arate perfect și să-și păstreze tinerețea. Ea a postat un video amuzant pe instagram. Fetelor, vă recomandăm să luați notițe!

Pe fața cântăreței nu este niciun rid, pielea ei strălucește cu sănătate, este foarte curată și fină? Desigur, frumoasa de la Hollywood are milioane de dolari, pentru a efectua cele mai bune proceduri și cosmetologi. Cu toate acestea, secretul de tinerețe a cântăreței și actriței poate consta nu numai în astea. Recent, Lopez a postat pe instagramul său un video amuzant. în care sora ei încearcă să o convingă să meargă cu ea la bar și să bea ceva. „Ziua, când mă duc la un pahar cu prietenii mei – este cea mai bună zi a săptămânii”, – spune sora divei, la ce Lopez răspunde: „Ea încă încearcă să mă convingă, că ar trebui să încep să consum alcool”.

Și da, într-adevăr, Jennifer nu mai folosește demult băuturi îmbătătoare, considerând, că acestea au un efect dăunător asupra pielii. „Desigur, în timpul sărbătorilor, atunci când cineva spune un toast, eu la fel îmi ridic paharul și fac o înghițitură, însă restul serii beau apă obișnuită”.

Asta ne-a făcut să ne întrebăm, în ce mod alcoolul influențează frumusețea ta și starea pielii?

Un dermatolog de la Hollywood, Veybl Jill spune următoarele:

Loading...
„Alcoolul provoacă apariția rozaceei, fragilitatea vaselor de sânge și capilarelor, ceea ce face pielea inflamată, de culoare roșie și extrem de sensibilă.

„Cu toate acestea, dauna pe termen lung, pe care o cauzează pielii alcoolul constă în altceva:

„O hidratare suficientă și profundă – aceasta este principala garanție a unei pieli frumoase și tinere pentru o lungă perioadă de timp, iar alcoolul o deshidratează, ceea ce face ridurile să devină mai vizibile”, – adaugă dermatologul.

Apropo, nu toate băuturile alcoolice produc daune pielii în aceeași măsură: dermatologii ne recomandă să ne abținem de la cocktailurile dulci cu siropuri și sucuri, precum și de la lichioruri, care conțin o cantitate mare de zahăr per porție. Acestea au un efect devastator asupra stării pielii și contribuie mai mult ca altele la îmbătrânirea acesteia. Dacă totuși dorești să susții compania prietenilor, va fi mai bine să alegi un vin roșu sau alb, dar numaidecât sec și consumă numai un pahar sau, maximum, două. Nu uita să bei apă curată în intervalele dintre toasturile alcoolice și, de asemenea, seara, după un consum excesiv de alcool, ar fi mai bine să folosești sorbenți, cum ar fi carbonul activat.

Pe lângă refuzul la alcool, cântăreața nu fumează, nu bea cafea și lucrează intens la sală. Deci, facem concluziile corespunzătoare și urmăm exemplul ei.

Fiți sănătoase, frumoase și mereu tinere!

Frumusetile din întreaga lume să aibă grijă de ei înșiși, cu diferite rețete. Noi am adunat principalele secrete de frumusete din intreaga lume pentru tine

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.