Înainte de a trece la desert – când se termină flirtul și începe sexul

inainte de a trece la desert cand se termina flirtul si incepe sexul
1. Faza de curtare sau faza romantică durează aproximativ 18 luni

Când un bărbat și o femeie fac cunoștință, se întâlnesc și se îndrăgostesc, organismele lor produc anumiți hormoni, care contribuie la percepția lumii în culori strălucitoare. În acest moment, omul este încântat de partenerul său, totul pare a fi perfect în el: aspectul exterior, vocea, chiar și defectele de caracter par surprinzătoare și minunate.
Oamenii în această etapă se află parcă într-o stare de ebrietate narcotică. În această perioadă, îndrăgostiții nici într-un caz nu ar trebui să ia orice decizii cruciale, deoarece efectul acestor „droguri”, mai devreme sau mai târziu, se termină.

2. Următoarea etapă – sațietatea

Furtuna de sentimente și emoții se potolește, fiecare începe să evalueze cu o minte clară avantajele și neajunsurile partenerului său. Începeți să vă obișnuiți unul cu altul, vă comportați mai relaxat și mai firesc unul cu celălalt.

3. A treia etapă – aversiunea (dezgustul)

Această etapă este obligatorie pentru orice relație îndelungată. În timpul fazei de dezgust se încep certurile, se pare că partenerii se concentrează exclusiv pe neajunsurile celuilalt. Cea mai simplă și, în același timp, cea mai proastă cale de ieșire – este despărțirea sau divorțul. Ce-i rău în asta? Veți renunța ambii la niște relații, care au trecut prin încercările vieții și ale timpului și, în plus, fiecare dintre voi va intra în curând în etapa de curtare cu un alt partener și totul va începe din nou.

4. Următoarea etapă – răbdarea

Certurile, fie mici sau serioase, se întâmplă încă între partenerii, însă acestea nu mai au deja un caracter atât de fatal, deoarece ambii sunt conștienți de faptul, că cearta se va termina, iar relațiile se vor întoarce la normă. Dacă ambii parteneri depun eforturi pentru a-și dezvolta răbdarea, împreună cu răbdarea la ei vine și înțelepciunea. Este o lege a naturii. Deci, la această etapă, partenerii dobândesc înțelepciune.

5. A cincea etapă – etapa datoriei sau a respectului. Aceasta mai este și prima etapă a iubirii!

De fapt, până la această etapă încă nu a fost iubire. În această etapă, fiecare dintre parteneri începe să se gândească nu la ceea, cu ce îi este dator partenerul său, el începe să se gândească, ce poate face el pentru omul său iubit. Anume înțelegerea responsabilităților sale dezvoltă omul.

Loading...

6. A șasea etapă – prietenia

Voi doi ați devenit într-adevăr foarte apropiați și dragi unul pentru altul. Fiecare dintre voi are încredere absolută în celălalt, ca în cei mai apropiați prieteni. Prietenia – este o pregătire serioasă pentru dragoste.

7. A șaptea etapă – dragostea

Adevărata dragoste nu este ceva simplu și ușor. Oamenii merg foarte mult timp către ea. Oamenii învață ce este dragostea prin diferite situații de viață și relații apropiate și îndelungate. Adevărata dragoste – nu este ceva, ce cade brusc peste cap, așa cum se crede, de obicei. Pentru o iubire adevărată și adultă, omul trebuie mai întâi să ajungă la maturitate, să renunțe la egoism și prejudecăți.
Oamenii își aleg singuri soțul sau soția. Dar pentru a experimenta dragostea adevărată în viața de familie, trebuie să vă familiarizați bine unul cu celălalt, apoi să deveniți prieteni, și numai după asta să vă iubiți reciproc. Multe cupluri cred că acea prima etapă de curtare și este dragoste. Dar, de îndată ce romantica dispare, iar ochelarii roz cad de pe ochi, se încep primele dificultăți, primele încercări, prin care trece orice relație. Iar alții cred că dragostea a plecat și pur și simplu lasă mâinile în jos.
Dragostea are toate gusturile: dulce și sărat, pătrunzător și astringent, amar și chiar acru. Fidelitatea și răbdarea sunt pilonii unei relații și totodată principalele calități ale iubirii. Dacă ai hotărât că „dragostea s-a terminat“ în relațiile voastre, fii sigur, că ea nici nu a început încă.

Sărutul este o parte însemnată a oricărei relații sănătoase. Noi am pregătit pentru voi câțiva factori interesanții despre sărut.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.