Îmbrăcămintea femeiască, pe care bărbații nu o suportă

 

woman-organizing-closet-800x450

Să urmezi tendința de modă este un lucru, dar să îmbraci tot la rând, este cu totul altceva. Foarte des, femeile devin „victimele modei”. Și, deși lor li se pare că arată irezistibil, cei din jur nu socot așa. Nu întotdeauna lucrurile pe care le purtăm noi, le plac și sexului opus. Ce cred bărbații despre acest lucru…

Pantaloni aladin

Șalvarii, pantalonii „aladin” și orice pantaloni lăsați în jos pe figura feminină arată nu prea atractiv în ochii bărbaților. Sexul puternic iubește să contempleze silueta feminină, picioarele frumoase și subțiri, iar aici văd… nu știu ce. Picioarele femeii sunt o slăbiciune pentru bărbați, iar pantalonii fără forme le ascund, făcând silueta nefirească. Alege întotdeauna pantaloni scurți strânși sau blugi skinny. În cazul în care ai nevoie de a ascunde unele neajunsuri ale figurei, pantalonii clasici eleganți vor fi o variantă mai bună decât pantalonii aladin sau alții de genu.

Pantaloni scurți din denim tăiați

Tot felul de variante de pantaloni scurți tăiați în condiții casnice, de la ultra-scurți până la nu prea scurți, au dreptul de a-i purta numai posesoarele unor forme ideale. Este dificil să nu fii de acord cu bărbații aici. Aspectul nu prea perfect al picioarelor feminine, în astfel de pantaloni scurți, arată urât și ridicol, și nu pot nicicum provoca priviri admirative din partea reprezentanților sexului opus.

Geanta – sac

Imaginea unei fete elegante și fragile nu se leagă nicicum în mintea bărbaților cu o geantă de dimensiuni impresionante. Acest accesoriu trebuie ales în funcție de formele, pe care le ai și în conformitate cu stilul tău. Moda și stilul sunt concepte diferite. Bărbații rareori se pricep în modă, dar în evaluarea atractivității și feminității sexului slab, ei nu au nici un egal. Totuși, este mai bine să ai stilul tău propriu și să-l urmărești, decât să plătești tribut modei.

Fustele lungi stratificate

Bărbați moderni nu văd nicio legătură între fustele lungi cu niveluri și romantismul. Stilul epocii apuse din secolului al 19-lea nu stârnesc la ei niciun interes.

Șalopeta

Merge vorba despre șalopetele subțiri, o variantă de vară, ca să spunem așa. În exterior, șalopeta arată destul de atractiv pe figura feminină, barbaților le place. În plus, este ușor de a găsi un model, care va ascunde eficient neajunsurile figurei, dacă acestea sunt. De ce sunt iritați bărbații – este procesul de dezbrăcare a fetei. Dacă ai o întâlnire programată, este de dorit să îmbraci ceva mai puțin complicat. Iar șalopeta mai bine las-o pentru alte activități.

Fusta – lalea

Autorul acestui model de fustă este… un bărbat, Pierre Cardin. S-a presupus, că acest model va mări vizual șoldurile femeilor, astfel atrăgând atenția sexului opus. Dar în realitate, fusta – lalea nu este prea îndrăgită de bărbați, ci mai degrabă invers. Potrivit opiniei acestora, această fustă creează un dezechilibru, ceea se strică foarte mult formele feminine.

Rochiile prea revelatoare

Alegând o rochie, trebuie să ții minte o singură regulă foarte importantă. Rochia ar trebui să deschidă doar un singur lucru: fie va fi un decolteu adânc, sau o răscroitură din spate sau o mini-lungime. Îmbrăcămitea unei femei trebuie să lase loc pentru fanteziile bărbaților. O rochie prea revelatoare va cauza la sexul opus un interes complet diferit, și, cel mai probabil, nu acel interes, pe care tu îl aștepți.

Sandale – gladiator

În ciuda faptului, că femeile socot modelul „gladiator” destul de atractiv, bărbații spun, că aceste sandale nu sunt feminine. Conform opiniei sexului opus, această încâlțăminte pe piciorușul feminin arată prea dur și bărbătesc. Probabil, că tocurile nu sunt întotdeauna confortabile, dar au un aspect mult mai atractiv.

Cizme UGG

Ugg-urile sunt destul de confortabile, călduroase și practice. Însă, din păcate, bărbații socot, că cizmele originare din Australia sunt o încălțăminte foarte urâtă. Mulți dintre stiliști în acest caz sunt de acord cu ei, nu sunt cea mai bună alegere. Bărbații dau preferință încăltămintei cu tocuri și cu platformă.

Cizme de vară

Bărbații sunt niște oameni practici. Ei nu înțeleg, de ce în căldura cea mare femeile poartă cizme, fiindcă, dacă ne gândim logic, aceasta este o încălțăminte pentru sezonul rece. Cu toate că sunt modele destul de atractive cu desene și ornamente frumoase, bărbații nu le vor aprecia. Cizmele de vară sunt făcute, de regulă, cu o talpă plată și cu partea de sus largă. Potrivit sexului opus, astfel de încălțăminte cu o fustă arată nu prea frumos, iar sub pantaloni arată ridicol.

Atunci când îmbraci un lucru nou, uită-te atent la tine în oglindă, privește-te din toate părțile, întreabă părerea unei persoane apropiate. Un model frumos al hainei pe cineva poate arăta foarte frumos – iar pe tine poate arăta diferit. Să îmbraci un lucru ”la modă” încă nu înseamnă, că ai devenit o ”fashionistă”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.