Expresiile bărbaților, care le enervează pe femei

Expresiile bărbaților care le enervează pe femei e

În cele mai multe cazuri, putem să fim de acord cu afirmația, că bărbații nu sunt capabili de a evalua emoțiile femeilor. Reprezentantii jumătății puternice a omenirii, pur și simplu nu pot și nu doresc să acționeze astfel, încât să nu le enerveze pe frumoasele doamne. Iar femeile sunt adesea nedumerite cu privire la acest lucru, într-adevăr bărbații nu știu, care expresii le enervează, sau fac acest lucru intenționat! Dacă bărbatul nici nu-și dă seama despre această problemă, atunci merită să facă cunoștință cu niște expresii, pe care femeile le urăsc, în momentul în care sunt folosite de iubiții lor.

«O să vedem!»

Conduce fraza: „O să vedem!”. Aceasta este „scuza” favorită a bărbaților, atunci când el nu are nimic de răspuns și nu dorește să recunoască asta. Refuzul direct la orice acțiune, cel mai probabil, poate crește într-un scandal și bărbatul naiv crede, că jumătatea lui va refuza singură la ceea, ce avea de gând să facă.

«Eu nu știu»

Pe locul al doilea expresia „Eu nu știu”. În general, sensul este același – este un răspuns neutru. În loc să spună direct, ce crede el despre concediu, vacanță, salariu, meniu, cadou pentru mama și alte lucruri mărunte, femeia primește o evitare directă de la răspuns. De parcă-ți vine să întrebi cu răutate: „Oare este măcar ceva, ce știi tu?!?”.

«Mama mea gătește mai bine!»

Femeile urăsc la nebunie, când iubitul o compară cu alte femei, fie că este vorba de fosta soție, prietenă sau mama lui. Expresii de genul „Fosta mea îmi aducea micul dejun în pat” sau „Mama mea gătește mai bine!” vor duce, mai devreme sau mai târziu, la distrugerea relațiilor. Totul depinde de cât de des femeia va auzi despre fostele relații ale bărbatului și avantajele soacrei ei.

«Normal»

Cuvântul „normal”, este, de asemenea, foarte nervant pentru multe femei. Această expresie este înrudită cu „nu-mi pasă”. Și nu contează, despre ce merge vorba – o coafură nouă, pentru care ea și-a celtuit o jumătate de zi sau o rețetă interesantă, pe care ea a găsit-o pe internet, pentru a-și bucura iubitul soț. Iar ca răspuns ea primește doar indiferență. Este clar, că o astfel de relație nu va dura mult timp.

Loading...

«Acum…»

Fraza „Acum …” provoacă nu mai puține iritații la jumătatea feminină, mai ales că această expresie poate fi auzită nu numai de la bărbații adulți, dar și de la adolescenți. Atunci, când la cerințele tale de a spăla farfuria după mâncare, de a strânge șosetele de prin casă, de a bate un cui sau de a repara ceva auzi ceva de genul ăsta, sigur poți să mergi să faci asta singură, pentru că, cel mai probabil, nu te-a auzit nimeni! Și toată lumea înțelege, că acesta „acum” nu va veni foarte curând, dacă va veni vreodată.
Variațiile cuvântului „acum” se pot schimba: „încă un minut”, „mă uit până la capăt și fac”, „vin”, „puțin mai târziu” ș.a.m.d. O altă varietate este expresia: „Dragă, tu nu mi-ai spus așa ceva!” și la final auzi: „Eu cu siguranță nu aș fi uitat așa ceva!”. Și după cum arată practica, este pur și simplu inutil să te cerți.

Nu mai puțin expresiv sună tăcerea… ca răspuns. Acest lucru nu este doar enervant, este chiar o insultă! Bărbații spun adesea, că tăcerea semnifică acordul și se presupune, că femile știu despre asta. De fapt, jumătățile lor nu știu nimic. Ele au nevoie de comunicare, dialog, participare, înțelegere și cuvinte de dragoste. În caz contrar, femeile se gândesc și inventează singure ceea, ce nu aud, și de multe ori nu în favoarea iubiților săi.

Pentru a evita scandalurile și pentru a vă ușura viața, bărbatul ar trebui să fie mai atent față de jumătatea sa! Și atunci toți vor fi fericiți!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.