Dorești să faci cunoștință cu un bărbat? Fă-o corect

47813

În ultimul timp, există o mulțime de glume și povestiri despre femeile independente, precum că și-au construit o carieră, și copilul îl educă singure, și treburile pe lângă casă le fac mai bine decât orice bărbat. Cu toate acestea, în cea mai mare parte, puternicele și independentele sunt destul de nefericite. Fiindcă fiecare femeie are nevoie de o a doua jumătate, de un sprijin și susținere în viață. Dar, pentru a găsi exact acel bărbat, de care ai nevoie, trebuie să efectuezi un mare un efort.

Greșelile răspândite, care influențează în mod negativ cunoștința cu un bărbat:

  • Multe femei spun, că nu pot găsi bărbatul perfect, și de aceea ele sunt singure. Dar, ce este în reprezentarea feminină un ideal? Să fie un romantic, inteligent, grijuliu, generos, să dăruiască cadouri, econom, gospodar, îngrijit. Lista este lungă. Desigur, nimeni nu vrea să fie soția unui leneș, prost sau urât. Dar bărbatul nu poate fi în același timp atât de bun în toate, unele calități vor prevala. Bărbatul, care va lucra zi de zi, care va aduce bani în casă – poate pur și simplu să nu aibă timp și energie pentru romantismul în fiecare seară.
  • O altă greșeală a femeilor este stima de sine prea ridicată. Atunci când ele cred, că toți bărbații din jurul lor sunt nedemni să fie alături de o așa doamnă. Nu merită să faci concluzii pripite: poate că vecinul tău este anume acel ideal, pe care îl cauți.
  • Supărările frecvente și capriciile într-o relație cu un bărbat, de asemenea, nu vor duce la nimic bun. Multe femei cred că „buzele umflate” – este o cochetărie. Însă, acestea sunt două concepte complet diferite. Jumătatea puternică nu iubește fetele, care sunt veșnic supărate, nemulțumite și se plâng de orice fleac.
  • Și, desigur, nu este nevoie să te agăți de fiecare bărbat la rând doar ca să nu fii singură. Teama de singurătate – aceasta este o problemă comună a femeilor, pentru care existența relațiilor este mai importantă decât calitatea lor. Uită-te atent la partenerul tău, vorbește cu el, analizează-l și apoi ia decizii serioase.

Cum să te comporți cu un bărbat?

Dacă ai hotărât să faci cunoștință cu băiatul/bărbatul, care ți-a plăcut, atunci ar trebui să urmezi câteva sfaturi:

1. Aspectul exterior corect.

Oriunde ar fi o femeie – ea trebuie să arate întotdeauna elegant. Coafura, un machiaj moderat, ținuta potrivită pentru timpul zilei și conform timpului de afară. Dacă vei purta îmbrăcăminte revelatoare – nu te aștepta la o relație serioasă. Cu toate acestea, costumul tău ar trebui să accentueze avantajele și să ascundă neajunsurile.

2.Zâmbetul plăcut.

După cum se spune, zâmbetul – este cea mai bună bijuterie a fetei. Și într-adevăr, puțini bărbați vor atrage atenție la o femeie supărată, rea sau cu o față tristă, în schimb, fetele vesele și sincere nu vor trece neobservate pe lângă orice bărbat.

Așa că îmbrăcați-vă cu stil, zâmbiți, iar celelate vor veni de la sine. Succes!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.