Determinaea compatibilității după o fotografie comună 

determinaea compatibilitatii dupa o fotografie comuna

Fotografia este un moment înghețat de viață. Aceasta uneori poate spune ceea ce nu spune însuși omul – el poate nici nu conștientizează aceste lucruri. Deseori „dintr-o parte se vede mai bine“. Să ne imaginăm fotografia ca un ghețar plutitor. Deasupra apei este doar vârful său – ceea, ce oamenii încearcă să ne demonstreze în mod conștient, în cele mai multe cazuri – succesul, fericirea, excelența … Dar cea mai mare parte a aisbergului este ascunsă sub apă, chiar dacă fotografia este ”pusă în scenă”, noi totuși putem vedea adevărata stare a lucrurilor. De după zâmbetul din Hollywood pândește agresiunea, iar în ochi se vede tristețea … Mai ales sunt foarte informative fotografiile întâmplătoare, acestea sunt capabile să dezvăluie secrete.

Loading...

FOTOGRAFIA ÎMPREUNĂ CU PARTENERUL

Acordă atenție următoarelor criterii:determinaea compatibilitatii dupa o fotografie comuna

 1. Care este distanța dintre voi doi în fototrafii? Poate că ai auzit de „zonele de comunicare“ – distanța, la care noi permitem altor oameni să se apropie de noi. Cu cât mai aproape și mai drag ne este un om, cu cât mai mare este încredere, cu atât mai mică este distanța. Așa că există o legătură directă între apropierea psihologică și distanța spațială dintre parteneri. Distanța în fotografie reflectă gradul de apropiere psihologică și de încredere între două persoane.
 2. Cât de mult contact corporal avețiîntrevoidoi? Contactul corporal ne spunedespreîncredereaîntreparteneri (noilăsămsă se apropie de corpulnostrudoaroamenii, care nu prezintănici un pericolpentrunoi). Și, de asemenea – despregradul de atracțiesexuală.Pasiuneaestefoartegreu de falsificat: poțimințidespreastaîncuvinte, darcorpul nu vaminținiciodată. Cu un obiectinteresantpentrunoi din punct de vedere sexual ne dorim un contact corporal maxim, corpurile de parcă se atragunul de altul, parteneriiîncearcă la fiecareocaziesă se atingăunulpealtul, să se îmbrățișeze…
 3. Ambiiparteneri se atragunulsprecelălalt? Adevărataiubireestereciprocă, realitateaînsăestecăîntr-o relațiepoate fi interesatnumai un singurpartener, iar al doileadoarrăspunde la impulsulaltuiomspre el, „permitealtuiasă-l iubescă“, după cum se spune. Acest tip de model de relațiiindică o stimă de sine scazută a primuluipartenerșinarcisismulcelui de-al doilea.
 4. Cât de des văuitațiunul la altulînfotografii? Iubirea duce la o concentrarepeobiectul de interes, el estetotulcelmai important, iartotul din jurestedoar fundal. Încazulîn care interesulfață de partenerestesincer, nu estedictat de calculsau de teama de singurătate, etc., atunciparteneruleste de multeoriîncentrulatenției. Teintereseazăreacțialui, starealuișiașamaideparte.De multeori camera captureazăprivirilevoastreîndreptateunasprecealaltă?
 5. Cât de des zâmbiți – unulceluilalt, și nu aparatului de fotografiat? Dacăzâmbetul nu este o „etichetă“, el exprimăplăcereșibunăstare. Zâmbetulindicăfaptulcăpartenerii se simtîntr-adevărfoarte bine unul cu altuș, eisuntdispușisă-șiexprimebucuriasașisă o împărtășească cu cei din jur.
 6. Cât de des vățineți de mâini? Palmelesunt „ferestreleinimii“.Contactul „palmă-palmă“ spunedespreintimitateainimilor, despre o intimitatepsihologicăprofundă, despredorința de a deschideinimaparteneruluiși de a primi un cadou al inimii de la el.
 7. Cât de des văîmbrățișațiși cum anume? Îmbrățișărilesuntasociate cu intimitateapsihologică, semnificațiaobiectuluiși au unsimbolism de maimulteniveluri. Aceastareprezintăprotecție, precumșideținere, șidorința de a dăruicaldură.Observă, cesimbolizeazăîmbrățișările cu partenerultăumaimultdecâtaltele: controlul, nedorința de a-i da drumul, teama de a-l pierde? Impulsul de a protejasau de a dăruicăldură?
 8. Luațipozițiiintenționatesau se vedesinceritateșispontaneitate? Uneori, relațiile se construiesc ca o „carte de vizită“ -adicădoarpentru a fi într-o relație. Acest tip de contact „miroase“ aartificialitateșifalsitate, fotografiile par ”puseînscenă”. Elesuntfrumoase, dar nu conținnaturalețe. Astfel de relații de tip „carte de vizită“ construiescoamenii, pentru care estefoarteimportantăapreciereacelor din jurșiatunciei, de dragul de opinieialtoroameni, se pot sacrificapeeiînșișișiintereseleloradevărate. Iaruneori „cartea de vizită“ esteadresatăunoroameniconcreți: „fostului, să-i parărăușisăvadăce a pierdut“ sau „prietenei“, cu care femeia are o relație de concurență…
 9. Se vede tuningul reciproc al corpurilor – o coincidență inconștientă a pozițiilor corpurilor, gesturilor, expresiilior faciale, privirilor? În cazul în care relația dintre parteneri este sinceră și profundă, între cei doi are loc un tuning reciproc: corporal, emoțional … Și atunci figurile în fotografii de parcă se oglindesc reciproc.
 10. Încearcăsă-țiconectezifantezia. Ce spun gesturile, expresiilefaciale, privireafiecăruia? Cemesaj au toateastea, dacă se vorîmbracăîncuvinte?Acest „joc“ ajută la înțelegereatuninguluireciproc al partenerilor, interacțiuneainconștientădintreei. Cu toateacestea, întimpceasociem, noiputemamestecaaicișipropriileproiecții.
 11. Încearcăsăastupiunuldintreparteneri. Îșipierdeceva al doileadintreparteneri, se vedecălângă el era cineva?Desigur, răspunsulcorecteste: „Da, pierde, șiesteclarcălângă el există un al doileapersonaj“. Dar nu întotdeaunaîntreparteneri are loc o adevăratăîntâlnireșischimb, uneoriaceștiasuntîmpreunădoar formal șifiecarerămâneîn mod izolat.
 12. Încearcă să-ți conectezi fantezia: cu cine sau cu ce se asociază la tine acest tip de contact? Încearcă să-l descrii într-un singur cuvânt: prietenie, luptă, flirt, afecțiune, etc. În același timp, încearcă să te uiți la această fotografie, ca la o fotografie cu niște oameni străini … Poți propune acest tip de asociere și prietenilor tăi – poate că cineva dintre ei îți va da un indiciu. Încercați să înțelegeți partenerul, atunci treceți peste orice obstacol!
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.