De ce noi nu avem timp să învățăm?

De ce noi nu avem timp să învățăm

Hai să înțelegem împreună. Într-un an noi avem numai 365 de zile pentru a învăța. Dacă vom scădea din acest număr toate zilele de duminică a anului, acestea sunt cincizeci și două, atunci rămân trei sute treizeci și una de zile. În primăvară, atunci când afară este o vreme minunată, este foarte dificil să te așezi pentru a-ți face lecțiile … Deci, scadem încă cincizeci de zile … Deci, am rămas cu două sute șaizeci și trei de zile!

O persoană normală, conform sfatului medicilor, trebuie să doarmă cel putin opt ore, iar într-un an aceste ore alcătuiesc aproximativ o sută douăzeci și două de zile…

Acum ne-au rămas o sută patruzeci și una de zile. Și, dacă mai luăm în considerare faptul că aproximativ o oră pe zi, noi o petrecem ocupându-ne de hobby-urile noastre, activitatea noastră preferată, trebuie să mai scadem cincisprezece zile … În rest, avem o sută douăzeci și șase zile.

Loading...
Din fiecare din zilele noastre scadem câte câteva ore pentru a lua masa, astea fac aproximativ treizeci de zile pe an. La dispoziția noastră rămân nouăzeci și șase zile!

Aproximativ nouăzeci de zile pe an noi ne plimbăm, așa că ne-ai mai rămas doar șase zile…

Mulți dintre noi avem acasă animale de companie, care, de asemenea, necesită ceva timp să le atragem și lor atenție, cel puțin douăzeci de minute pe zi, iar asta este în sumă patruzeci și opt de ore, adică două zile. Deci, mai avem aproximativ patru zile…

Suntem cu toții oameni, și fiecare dintre noi se poate îmbolnăvi, nu-i așa? Scădem încă trei zile. Uitați-vă!!! Ne-a mai rămas o zi și această zi este ziua noastră de naștere!!!

Acum înțelegi, de ce noi nu avem timp să învățăm?!

Statisticile referitoare la felul în care ne irosim viata.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.