De ce mereu te doare ceva?

de ce mereu te doare ceva

Oamenii deseori se plâng de probleme sau durere într-un anumit loc al corpului nostru, și încă mai des nici nu vrem să auzim despre ajutorul unui specialist. Dacă totul este chiar așa, noi sperăm foarte mult, că vei citi și vei studia acest material, poate că este exact ceea, de ce ai nevoie pentru a rezolva problemele tale o dată pentru totdeauna.

 1. Durerea de cap.

Cea mai frecventă cauză a durerilor de cap sunt încărcările psihologice grave sau, cu alte cuvinte – stresul. O metodă foarte simplă, dar în același timp eficientă de a lupta cu durerea de cap constă în folosirea practicilor de relaxare. Vorba merge de meditație sau yoga. Pentru a afla mai multe despre acestea, poți studia lucrările lui Dr. Christian Peterson.

 1. Doctorul chiropractician, kinesiologist Lori D’Askenzo este consvins și a dovedit cu mult timp în urmă, că durerea din zona cervicală (zona gâtului) este indusă de faptul că omul nu se poate ierta pentru vreo greșeală comisă sau nu se poate elibera de greutatea vinovăției.

Aceste emoții cauzează paralizia anumitor locuri în zona gâtului. Scapă de aceste emoții cât mai curând posibil și vei simți imediat îmbunătățirea stării de sănătate și a stării sufletești.

 1. Umerii.

Unul dintre chiropracticieni, al cărui nume este Ross Kitson, susține, că umerii ne dor din cauza poverii obligațiilor, lăsate pe om. Ross ne recomandă insistent să găsim acei oameni, care vor dori să ne ajute să ușurăm această povară și să ia o parte din obligații pe umerii săi.

 1. Dureri în partea de sus a spatelui.

Această zonă este responsabiă pentru dragoste în toate formele sale, în conformitate cu practicul și antrenorul Ronda Degast. Ea recomandă să construim relații doar cu oamenii, care merită atenția noastră și ne apreciază cu adevărat. Aceste persoane îți vor da la fel de mult, cât le dai tu, ceea ce va juca, cu siguranță, un rol important în îmbunătățirea sănătății tale și a dispoziției în genere.

Loading...

 1. Partea inferioară a spatelui (șalele).

Dr. Mark W. Tong este convins, că problemele din această zonă a corpului sunt direct legate de situația financiară a omului. Pentru a fi mai precis, este vorba despre oamenii, care câștigă prea puțin sau cheltuie mai mult, decât și-ar putea permite. Desigur, recomandarea cea mai bună în acest caz este stabilirea cât mai rapidă a unui echilibru în aceste chestiuni.

 1. Articulațiile cotului.

Un articol recent scris de Alan Fogel, într-o revistă renumită „Psihologia azi”, ne spune, că durerea la nivelul coatelor deranjează acei oameni, care au o atitudine prea dură și negativă față de lumea exterioară și mediul înconjurător. Încearcă să-ți controlezi emoțiile și gândurile și să stabilești o legătură cu lumea din jurul tău.

 1. Mâinile.

Această parte a corpului este, probabil, cel mai important lucru, pe care îl avem. Și anume acesta este motivul, pentru care durerea la nivelul mâinilor însoțește adesea acei oameni, care se dedică în întregime jobului și activității sale. Lori D’Askenzo ne recomandă să petrecem cât mai mult timp cu prietenii și să facem cunoștință cu cât mai mulți oameni noi sau dimpotrivă, să reducem temele de discuții. Fiecare trebuie să-și găsească echilibrul său și totul va fi bine.

 1. Coapsele.

Chiropracticianul Barbara Clark consideră, că coapsele noastre sunt întruchiparea progresului înainte și în viitor. Durerile la nivelul șoldurilor sugerează despre o stagnare în viața ta și că e timpul să acționezi! Începe imediat să cucerești acele orizonturi, la care visai atât de mult cândva și durerea va începe imediat să dispară.

 1. Genunchii.

Dureri la nivelul articulației genunchiului indică la probleme cu stima de sine. Nu trebuie să ai o atitudine rea față de persoana ta sau invers, să te ridici prea mult în raport cu cei din jurul tău. Găsește nivelul tău și genunchii tăi vor simți instantaneu un flux de noi forțe și energie.

 1. Mușchii gambelor.

Durere în aceste țesuturi musculare depinde în mod direct de invidia excesivă sau de acumularea resentimentelor. Scapă cât mai repede posibil de toate acestea și trăiește cu ușurință în inimă și în suflet.

 1. Gleznele.

Anume în acest caz ar trebui să folosești principiul „plăcerea învinge durerea”. Durerile în această parte a corpului îți sugerează, că trebuie să înveți să te relaxezi și să o faci cât mai des. Ascultă acest sfat și rezultatul nu se va lăsa mult timp așteptat.

 1. Tălpile.

Durere la nivelul tălpilor spune despre atitudinea prea reverențioasă față de probleme și alt negativ, care, de fapt, nu merită prea multă atenție. Învață să ai o atitudine mai9 simplă față de provocările și încercările vieții și să le întâlnești cu capul sus. Acordă atenție doar la cele mai importante și valoroase lucruri din viața ta!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.