De ce majoritatea femeilor se consideră neatrăgătoare

 

de ce majoritatea femeilor se considera neatragatoare

Paradoxul dintre sexe – barbatii iubesc si se acceptă cu zeci de defecte iar femeile  complexează  din cause știute doar de ele. Am decis să aflăm care sunt aceste cauze și cum se pot înlătura.

Sfaturi pentru încrederea în sine, fără lifting-ul sânilor, aplicarea machiajului si diete

Cu siguranță ați avut situații în care, din cauza unei coafuri eșuate sau pantofi strâmți să vă simțiți incomod și nesigur. Milioane de femei apelează la diete, merg la operații pentru lifting, fac proceduri dureroase și periculoase pentru sănătate, pentru a se apropia cu cel puțin un pas de standardele de frumusețe stabilite de secolul 21.

Mod de gândire greșit

Majoritatea psihologilor au dovedit că toate sentimentele și problemele noastre, în primul rând, iau naștere și se agravează doar în capul nostru. Da, nu fără motiv, aceeași situație la persoane diferite au percepții diferite ale realității. Și asta pare a fi un nonsens complet. Pe de altă parte – tragedie.

Un alt punct important – toată lumea se gândește numai la sine! De exemplu, astăzi,  rochia nu se potrivește cu pantofii. Crede-mă, toți colegii de la locul de muncă nici nu mai țin minte în ce ai venit! Anume din cauza exagerării a situației și teama de condamnare de către ceilalți femeile se complexează cu privire la aspectul lor. E în regulă, chiar bine, dacă, se utilizează cremele pentru marirea sanilor, evitând obiceiurile dăunătoare, sau se achiziționează produse cosmetice de înaltă calitate … Dar, de multe ori se ajunge la extremități care distrug sănătatea și psihicul.

Care este idealul? Credeți că, după 10 ani, canoanele frumuseții rămân  aceleași?

Este atât de important să corespundeți parametrilor impuși de revistele mondene? Credeți că sunt cei aleși, pentru care frumusețea și simțul stilului li se dă de la naștere? Aceasta este o iluzie.

O femeie devine cu adevărat frumoasă prin dragoste și respect de sine. Apoi, instinctul apare singur, ce haine să cumpere sau ce coafură să poarte.

Experimentați și bucurați-vă de schimbare. Căutați-vă personalitatea, imaginea confortabilă pentru tine.

Loading...

Nu imitați starurile – create-vă stilul propriu

Nu copiați orbește ideile personalităților renumite. Aveți propria viață, fiziologie și parametric individuali. De exemplu,o admirați pe Angelina Jolie. De ce să apelați la operație pentru a mări pieptul și buzele? Există metode mai raționale – să recurgeți la trucuri de machiaj iar pentru mărirea sanilor la domiciliu, folosiți o cremă specială pentru sâni.

Urmărirea iluzorie a idealelor – nu e un motiv să vă riscați sănătatea!

Numai o femeie încrezătoare și autonomă înțelege acest lucru. Sperăm că cititorii noștris sunt astfel de persoane. Și dacă mai aveți dubii, citiți mai departe!

Frumusețe – este un concept individual

Cu siguranță ai cunoscuți bărbați care preferă doamnele nu foarte slabe, cu sâni mai mici, sau frizură „bărbătească“. De ce, atunci, să mai urmarim idealul și să creăm o copie a imaginilor online. În primul rând, în cazul în care nu ți se potrivește, vei arata ridicol. Și în al doilea rând, nu există nici o garanție că, după ce ați obținut rezultatul, nu vă veți schimba opinia.

Și nu ascultați de cineva carevă spune toate neajunsurile! Să evaluate cu luciditate situația și decideți dacă și ce trebuie schimbat.

Face-ți ce vă place și vă aduce bucurie:

 • Căutați combinația reușită între stil și silueta ta.
 • Încercați diferite coafuri și stiluri de machiaj.
 • Faceți sportul ce vi se potrivește: dans, yoga, jogging, mersul pe bicicletă – există o mulțime de înlocuitori ale antrenamentelor istovitoare din sală.
 • Găsiți creme cosmetice pentru mărirea sânilor, fără o intervenție chirurgicală.
 • Încercați bucătării diferite a diferitelor popoare ale lumii, până când compuneți meniul potrivit.
 • Implicați-vă în muncă de creație, pentru a diminua stresul.
 • Conectați cu persoane de aceeși părere care au realizat ceva în viață.
 • Permiteți-vă și slăbiciuni – să mâncați o felie de tort, să cheltuiți bani pe un fleac, nu fiți atât de duri cu sine.

Câteva cuvinte în concluzie

Fața și corpul perfect – nu reprezintă o garanție a succesului în viață și iubire. Verificat – femeile frumoase de multe ori sunt singure, înțelese greșit, iar cele de mijloc sunt mai fericite în căsătorie și au o carieră de succes.

Analizați ce modificări vă vor conferi încredere și urmați-vă visul. Citiți recenzii despre cremele de mărirea sânilor, consultați-vă cu un antrenor sau nutritionist, abonați-vă la paginile stiliștilor.

Și încă un lucru. Armonie cu tine – garantul frumuseții externe. Și nu contează câți centimetri ai în bust, talie și șolduri.

Ce vă nemulțumește în felul cum arătați?

Loading ... Loading ...
Loading...

This article has 5 Comments

 1. Sunt de acord cu autorul, trebuie să te iubești și să lucrezi asupra ta! Și te iei după idealurile artificiale de la televizor

 2. Cum sa nu te complexezi, atunci când ai prima mărime la sâni! Sunt atât de obosită de glumele pe seama sânilor mei. Acum am comandat o cremă pentru mărirea sînilor Expert Bust, aplic de o săptămâna, și deja se poate vedea un efect! Sper să se mai adauge câți-va centimetri în plus.

 3. Știți acele doamne plinuțe cu coapse mari, încrezătoare în frumusețea și irezistibilitatea sa? Acestea ar trebui să mai împărțească din încrederea lor și fetelor normale care sunt prea complexate!)))

 4. Nu sunt de acord că femeile au mai multe probleme cu felul cum arată. Bărbații au mult mai multe îndoieli, pur și simplu nu arată.

 5. Este foarte important în acest sens, sprijinul celor dragi! Chiar dacă ești gras sau cu o piele cu probleme, dacă există oameni care să vă ajute să remediați situația și vă motivează, atunci nici o problemă nu vă sperie! Din păcate, de multe ori fetele frumoase sunt umilite în familie, sau au dat peste bărbați ingrați. Și, astfel se naște un complex de inferioritate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.