De ce femeile joacă la nervi?

de ce femeile joaca la nervi

O adresare către bărbați, care va fi utilă să fie citită și de femei.

Creierul feminin funcționează complet diferit de creierul masculin. De aceea, este destul de normal, că nu puteți înțelege întotdeauna cauza furiei femeii tale iubite.

Dar dacă consideri că aceasta este o problemă care vă agravează relația, sfaturile mele te vor ajuta să o rezolvi.

Folosește-le pentru a preveni conflictele și pentru a deveni cel mai bun partener pentru iubita ta.

Ea se enervează pentru că hainele tale sunt împrăștiate peste tot apartamentul

Rădăcina motivului nu este în cauza neglijenței, care este de fapt prezentă la foarte mulți bărbați, dar,în ceea că cel mai probabil, nu o ajutați în gospodărie. Este adevărat că curățenia – prerogativa ei?

De aceea, aruncîndu-ți lucrurile unde nimerești, în înțelegerea ei tu arăți că nu apreciezi eforturile ei de a menține curățenia și ordinea în casa voastră.

Pentru a rezolva problema, trebuie să deveniți mult mai îngrijiți sau să începeți să participați la treburile casnice.

O enervează că mama ta te sună de zece ori pe zi

Dacă aveți o relație serioasă cu o femeie și trăiți cu ea separat de părinți,  ei ar trebui să înțeleagă că acum ai propria ta viață.

Indiferent cît de greu a fost să accepți asta, dar este timpul să-i spui mamei că zeci de apeluri telefonice pe zi cu întrebări precum „Nu ai uitat să iei micul dejun?” Sau „Te-ai îmbrăcat călduros?” – este prea de tot.
Dacă nu oprești asta, nu veți puneți niște reguli sau un grafic de apeluri cu părinții, dauna minimă care poate fi – iubita ta va decide că mama ta nu are încredere în ea ce ține de grija de tine („această fată nu poate nici să îl hrănească, nici să îl îmbrace normal pe fiul nostru iubit „). Fii atent că fraza cheie aici este – „dauna minimă”.

Ea se comportă isteric cînd află despre datoriile de la jocurile de noroc sau despre cheltuielile mari nechibzuite

În acest caz, în ochii ei, problema este iresponsabilitatea ta financiară.

Posibil că acest lucru este adevărat și chiar într-adevăr nu știți cum să gestionezi banii, ceea ce este deosebit de neplăcut dacă aveți o relație serioasă și un buget comun.

Dar este posibil să existe și a altă variantă – trebuie doar să discutați despre acel buget cu ea și să delimitați cheltuielile admise pentru fiecare dintre voi.

În prezența acestui acord, niciunul dintre voi (în teorie) nu ar trebui să aibă un motiv pentru pretenzii (dacă condițiile sunt îndeplinite).

Loading...

Ea se enervează dacă „stați” în telefon sau pe tabletă atunci cînd vorbește cu tine

Probabil, problema este că petreceți prea mult timp pe internet și nu îi acordați suficient timp.

Ea poate percepe internetul și gadget-urile tale ca un concurent, cu care trebuie să se lupte pentru atenția ta. Și, desigur, din cauza asta, ea se va enerva.

De aceea ia-te în mîini și încearcă să găsiți putere să vă concentrați atenția pe iubita ta, atunci cînd dorește să își împărtășească gîndurile și sentimentele sale cu tine.         Like-urile și reposturile pot aștepta, în timp ce relația voastră – nu.

Ea se supără cînd petreci timpul cu prietenii

Dacă ea îți reproșează că petreceți prea mult timp cu prietenii tăi decît cu ea, atunci sunt motive pentru aceasta.

Poate că într-adevăr este așa și trebuie să vă analizați prioritățile. Lăsați-vă pentru prieteni, de exemplu, o zi pe săptămînă, celelalte seri și în special weekendul stăruițivă să îl petreceți cu iubitul ta.
Dar dacă întîlnirile cu prietenii și așa sunt foarte rare, dar ea încă face aluzie că ar trebui să fie și mai rare, nu ar trebui să faceți concesii. În acest caz, este mai bine să discutați în prealabil cînd și cu cine petreceți timpul înafară de ea, echilibrînd fiecare punct din planul tău similar cu cel al ei (ea la fel merge la întîlniri cu prietenele sale).

Femeia – un puzzle. Cheia pentru a-l rezolva – în mâinile tale

Cazurile de mai sus sunt, desigur, doar cele mai răspîndite exemple întîlnite.

În viața ta cu siguranță, sunt multe alte situații atunci cînd te gîndești că femeia ta își „chinuie creierul” fără nici un motiv. Dar, după cum puteți vedea, se pare că are destule motive pentru acest lucru. Pur și simplu înainte, nu ați văzut rădăcina problemei.

Femeile au într-adevăr motive concrete pentru isterie?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.