De ce este atât de importantă preântâmpinarea varicelor?

De ce este atât de importantă preântâmpinarea varicelor e

Mulți dintre noi duc un mod de viață sedentar, ignorând necesitatea antrenamentelor sportive și regulile elementare a unei alimentații sănătoase.

Circulaţia sângelui este dublă şi completă: marea şi mica circulaţie – acest lucru ne este cunoscut încă de la școală. Mulțumită activității continue a inimii, sângele circulă prin vene și artere. Iar dacă de sus în jos pomparea acestuia este mult mai ușoară, atunci mișcarea ascendentă îi cere un efort în plus. Pentru a-i ușura această sarcină, în vene, există ventile speciale. Acestea sunt responsabile pentru circulația sângelui exclusiv în sus.

Cel de-al doile asistent cardiac sunt picioarele. Mersul activ ajută la circulație și sîngele se mută mai ușor de la o valvă la alta. În cazul în care o persoană face puțină mișcare, cel mai probabil va afla ce înseamnă un tratament împotriva varicelor.

Boala varicoasă apare din cauza slăbirii rezistenței peretelui venos si functionării neadecvate a valvelor venoase. Datorită gravitației, cantitatea de sânge din venele membrelor inferioare crește, determinînd mărirea în volum a venelor superificiale ale piciorului, ceea ce face ca în timp acestea să devină mai lungi, proeminente, sinoase, îngroșate și dureroase.

Cu toate acestea, pe lângă stilul de viață sedentar, mai este o cauză a apariției unei asfel de afecțiuni. Tratarea varicelor poate deveni o problemă actuală dacă și alți membri ai familiei au suferit de această boală. Astfel, specialiștii susțin că, boala varicoasă poate fi congenitală. Cauza acestei tulburari de functionare a valvelor este slabirea structurii peretelui venos. Și mai devreme sau mai târziu îti va da de știre.

Cauzele apariției venelor varicoase:

 • Sedentarismul.
 • Activitate fizică majoră.
 • Pantofi strimți, mersul des pe tocuri înalte.
 • Alimentație nesănătoasă.

După cum observăm, fiecare dintre noi putem face parte din factorii de risc.

Cum să tratați varicele, dacă v-ați întâmpinat cu o astfel de problemă

După cum sa menționat și mai sus, în cazul în care nu au fost luate măsuri de prevenire a varicelor, chiar și cu o ereditate bună, boala, totuși, poate apărea.

Loading...
Medicii au identificat o serie de etape de dezvoltare a bolii. În funcție de gradul de neglijare definesc următoarele stadii:

 • Umflarea gleznei și a gambei spre sfârșitul zilei, convulsii, mâncărimi la nivelul picioarelor, dureri, crampe.
 • Apar ramificațiile subțiri.
 • Apar noduri albăstrui, venele sunt vizual mult mai mari. În acest stadiu, pot, deja, să apară trombi.
 • Umflături constante + simptomele enumerate.
 • Se schimbă culoarea pielii (se întunecă, arată nefiresc). Inflamații considerabile, atrofie.

Dacă urmariți măcar câteva dintre primele simptome ale bolii varicoase, schibați-vă modul de viață începeți un tratament împotriva varicelor imediat. O soluție excelentă pentru a preveni consecințele dezastruoase poat fi achiziționarea unui unguent pentru varice. Acesta, va elimina problemele existente și împiedică agravarea acestora.

Tehnologia inovatoare a zilelor noastre  unguentul împotriva varicelor Venum Pro!

În zilele noastre, medicii de specialitate au convenit asupra faptului că eliminarea venelor varicoase este posibila numai cu utilizarea unor preparate speciale. Acest medicament are toate certificatele de calitate necesare. Este eficient în orice stadiu al bolii, ceea ce-l face cu adevărat unic în felul său!! Cu siguranță, vă întrebați cum să poată vindeca varicele un unguent. Astfel încât, în compoziția sa intră elemente și extracte, efectele cărora au fost demonstrate pe parcursul multor generații.

De exemplu, în compoziția unguentului Venum Pro intră extractul de ruscus – este o plantă renumită pentru efectele sale uimitoare. Principalele sale acțiuni – îmbunătățește circulația sangvină, vasoconstrictor și anti-inflamator.

Mentolul – încă un component important. Asigură înlăturarea inflamațiilor, senzatiei de greutate, neliniste, oboseală.

Toate componentele din unguentul împotriva varicelor permit reducerea inflamației, îmbunătățirea circulației sangvine, întărirea pereților vaselor de sânge, subțierea venelor și reduce refluxul venos.

Dacă v-ați săturat de varice, vă deranjează piciorele grele, nu vă puteți odihni din cauza crampelor nocturne, iar rutina zilnică nu vă permite să faceți sport, atunci ar fi util să folosiși un gel pe bază de extracte naturale, ce încălzește iar apoi răcorește picioarele, vă calmează și vă oferă energie, deasemeni îndepărtează și umflăturile picioarelor.

Loading...

This article has 8 Comments

 1. Am comandat 2 produse – pentru mama și pentru mine. Timp de douaă săptămâni urmăm tratamentul conform instrucțiunilor – rezultat uimitor, picioarele au devenit ușoare, iar inflamațiile au dispărut!

   1. Dimineața și seara. Uneori nu prea avem timp și aplicăm doar înainte de culcare. În general este bine să nu întrerupeți tratamentul))

    1. Mulțumesc frumos! Cel mai probabil, o să aplic de două ori pe zi) mâine ar trebui să-mi ajungă coletul, aștept cu nerăbdare)

  1. Nu doar încălzește, ci și răcorește. Îmi place că, un produs poate oferi două senzații! Super))

 2. Vă recomand, deoarece numai acest produs a reușit să mă ajute. Eram la a doua stadie a varicelor. Acum, de la vene acelea ca pânza de paianjen și nu a mai rămas nicio urmă!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.