De ce are nevoie un bărbat și o femeie?

 de ce are nevoie un barbat si o femeie

  1. Pentru femei este importantă îngrijirea, pentru bărbați – încrederea.

Orice bărbat, care încearcă să răspundă cu reciprocitate la sentimentele partenerei sale, încearcă, de asemenea, să-i asigure prin toate mijloacele bunăstarea ei. Atunci când partenera simte o relație specială față de ea, ea începe să aibă încredere în cavalerul său. Iar atunci când bărbatul începe să simtă, că doamna lui are încredere în el, va începe să facă tot posibilul, pentru ca aleasa lui să se simtă bine.

  1. Bărbatul vrea să fie acceptat așa cum este el, iar femeia necesită înțelegere

Atunci când partenerul vorbește cu doamna sa cu înțelegere și interes viu, în loc de iritare, doamna simte îngrijire și empatie. Esența comunicării este, că bărbatul nu ghicește gândurile alesei sale, ci ascultă cu atenție și face concluzii din ceea ce a auzit. La rândul său, femeia, vorbind cu un bărbat, nu încearcă prin orice mijloace să-l reeducă, dar trebuie să accepte avantajele și neajunsurile lui.

  1. Trebuie să respecți o femeie și să mulțumești un bărbat

Dacă într-o relație cu o femeie, bărbatul scoate pe primul loc dorințele ei, nevoile și sentimentele, el îi permite femeii să se simtă respectată. Un bărbat ar trebui să țină minte aniversările, sărbătorile, zilele importante, etc. – aceasta este cea mai concretizată manifestare a respectului. În acest caz, un bărbat merită recunoștința, pe care femeia ar trebui să o manifeste, pentru respectul obținut. Anume în așa momente partenerul înțelege, că eforturile sale nu au fost în zadar și continuă așa mai departe.

Loading...

  1. Femeile au nevoie de devotament, iar bărbații – de admirație

Satisfăcând nevoile partenerei sale, fiecare bărbat arată, că anume ea se află pe primul loc (nu prietenii lui, nu jobul sau universitatea, etc). Atunci când o femeie este convinsă, că ea este cea mai importantă în viața unui bărbat, ea nu numai se transformă spre bine, dar și începe să-și admire partenerul său. Cum aceasta influențează o femeie? Ea este impresionată de simțul umorului, de inteligența, de educația, de talentul și de alte avantaje ale jumătății sale.

  1. O femeie are nevoie de recunoaștere, bărbatul – de încurajare

O femeie înțelege, că ea este iubită cu adevărat atunci, când partenerul ei nu se uită ”de sus” la dorințele și nevoile ei. Cu toate acestea, bărbatul trebuie să fie de acord și să accepte punctul de vedere al doamnei sale, dar totodată să rămână convins în opinia sa. Bărbatul trebuie să vadă, că el este un fel de cavaler și un erou în ochii iubitei sale, iar asta înseamnă, că ea aprobă acțiunile lui.

  1. Femeia dorește întărirea încrederii sale, iar bărbații au nevoie de aprobare

Chiar dacă bărbatul pune prioritățile iubitei sale mai presus de toate, ea trebuie să fie sigură, că la ei amândoi totul este minunat și chiar foarte bine. Iar bărbatul este obligat să confirme în mod constant acest sentiment. Dând aprobarea sa și acceptând partenerul așa cum este el, femeia îl inspiră pentru noi realizări.

Iubiți-vă și respectați-vă reciproc!

Cu siguranță veți fi interesați să aflași încă 20 de factori despre bărbați

Loading...

This article has 1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.