CUM se comportă  BăRBații  îndrăgostiți cu DIFERITE SEMNE ale ZODIACULUI

cum se comporta barbatii indragostiti cu diferite semne ale zodiacului

De multe ori se întîmplă că începînd o relație cu un bărbat nou, femeia nu poate  înțelege cît de serioase sunt intențiile lui, este îndrăgostit sau doar își petrece timpul liber cu ea. Pentru ca să nu vă chinuiți cu presupuneri, haideți să facem cunoștință  cu horoscopul bărbaților îndrăgostiți.

Determinăm temperamentul unui bărbat cu ajutorul zodiacului: Berbec, Taur, Gemeni

Temperamental și uneori băgăcios bărbatulBerbec deja la prima întîlnire va da de înțeles alesei sale că el este îndrăgostit. Acest bărbat este foarte hotărît. În plus, el absolut nu poate aștepta. Îndrăgostit de o femeie, el va arăta atenția sub formă de daruri generoase, complimente pline de culoare și ieșiri la restaurante, iar mai apoi va cere deschis din partea alesei sale apropiere.

Bărbatul-Taur este foarte exigent și pretențios, așa că va alege o doamnă a inimii foarte mult timp, și după ce va alege, o va urmări  atent, ca nu cumva, să facă alegerea greșită. După ce a făcut alegerea, bărbatul cu zodia Taur, în primul rînd, va aduce în ordine înfățișarea, după care va încerca să organizeze pentru pasiunea sa, o întîlnire de neuitat  – cu lumînări, fructe de mare și o sticlă de vin spumant. 

Bărbații-Gemeni în majoritatea cazurilor sunt imprevizibili, ca să ghiciți, cum ei se vor comporta într-o anumită situație uneori este absolut imposibil. De obicei, acești tipi nu sunt prea atenți și politicoți. Mai des, cîștigă femeile cu umorul ingenios și povestiri despre un frumos viitor comun. 

Cum sunt într-o relație bărbații, Rac, Leu și Fecioară?

Bărbații-Rac sunt blînzi și nehotărîți, ca și copiii. Ei pot luni de zile, da ce mai, ani de zile bate cîmpii în jurul alesei sale și nu îi mai mărturisește de sentimentele lui. Bărbații acestui semn al zodiacului au mai multe șanse să cadă în plasa femeilor mai active și mai întreprinzătoare.

Bărbații-Leu se îndrăgostesc foarte repede și de obicei din primele secunde își dau seama că femeia care le-a plăcut – este exact cea la care au visat ei. Pentru a atrage atenția celei alese, bărbatul tipic-Leu fără nici o constrîngere va începe să se laude și să-și evidențieze persoana printre alții. El va convinge cu siguranță femeia că mai bun ca el nu este nimeni și că ea trebuie să-i mulțumească lui Dumnezeu, că i-a fost trimis un o astfel de dar de la soartă.

Bărbații-Fecioară sunt extraordinar de amabili si precauți în treburile amoroase. Ei, ca și omologii lor Taur, urmăresc mult timp femeia și doar după un timp încep să curteze frumos. Cei din zodia Fecioară puțin probabil să împrăștie cu bani pentru a-și dovedi dragostea. Ei sunt diplomați buni și tactici, deci nu va fi dificil pentru ei să convingă alesele că vor deveni soți buni.

Loading...

Bărbatul Balanță, Scorpion și Săgetător temperament în relații

Bărbații-Balanță, de regulă,sunt incredibil de carismatici și atractivi, calități care sunt adesea întrebate în rîndul femeilor. Dar, în ciuda popularității și a iubirii universale, ei nu pot întotdeauna să construiască o relație puternică cu femeia de vis. Bărbații-Balanță îndrăgostiți  sunt blînzi, drăguți și afectuoși. După ce s-au îndrăgostit, aceștia arată compasiune excesivă în viața unei femei și încearcă să-i dedice tot timpul ei. Dar, din păcate, Balanța trece prea repede de la o femeie la alta, de aceia de multe ori întîmpină dificultăți în viața personală.

Bărbații-Scorpioni au obișnuit să-și stabilească obiective și să le realizeze prin orice mijloace. Reprezentantul acestei zodii puțin probabil să întindă curtenirea pentru mai multe luni. Dacă într-adevăr sau îndrăgostit, cel mai probabil, doamna va aștepta o ofertă promptă a mîinii și a inimii. Perioada de bomboane-flori, fără îndoială va fi luminoasă și de neuitat. Buchetele imense de trandafiri, serenade, ieșiri la restaurante scumpe și alte plăceri o așteaptă pe femeia care a intrat în sufletul Scorpionului.

Bărbații-Săgetător – jucatori de natură. Și se îndrăgosesc cel mai des în acea femeie care a trecut pe lîngă și nici măcar nu sa uitat înapoi. Nu este un secret faptul că Sagetatorii își cîștigă adesea femeile căsătorite, pentru că pentru ei, este un fel de joc din care întotdeauna rămîn  victorioși. În lupta pentru femeia iubită, ei sunt pregătiți să cucerească orice munte și să obțină steaua care le-a plăcut de pe cer.

Cum se comportă cu iubita bărbatul Capricorn, Vărsător și Pesti?

Bărbatul-Capricorn este de obicei conservator și rezervat. Despre sentimentele sale puțin probabil să spună cuiva. Cînd Capricornul se îndrăgostește, el încearcă să se apropie cît mai mult de aleasa sa, și să pătrundă  în viața ei, ca să spunem așa. Sigur, reprezentantul acestei zodii va împărți cu femeia pe care o iubește succesul său în afaceri, pe care îl are destul. Întîlnirile cu Capricornii sunt mai mult ca niște conversații cu un partener de afaceri. Acest bărbat este zgîrcit la emoții, dar în 99% din cazuri este asigurat, ceea ce îi permite să-i dăruiască alesei sale un viitor confortabil.

Bărbații-Vărsători sunt adorabili și drăguți în comunicare. Ei au un număr incredibil de fane. Dar reprezentanții acestui zodiac aleg acea femeie care nu se uită deloc la în direcția lor. Politicos și inteligibil intelectual Vărsătorii nu renunță niciodată, dacă o femeie a luat un loc în inima sa. El va fi hotărît și  perseverent, dar nu se va grăbi, ca să se apropie de ea, conectînd carisma și experiența bogată de viață.

Barbații-Pești se indragosteste, de obicei, în femeia cu care a comunicat o anumita perioada de timp. Aleasa poate fi o colegă de la serviciu sau prietena a prietenilor. Pestii vor fermeca doamna inimii cu atenția lor, cadouri drăguțe și cu grijă față de ea. Pestii sunt extrem de sensibili și sentimentali, de aceea ei vor comunica cu bucurie întotdeauna cu femeia pe cele mai intime subiecte și vor împărți cu ea toate îngrijorările ei.

Concluzii despre diferite semne ale zodiacului în relații

Astrologii susțin, că data nașterii ne afectează caracterul și înseamnă că,— și relațiile noastre cu alte persoane. Inclusiv, și la relațiile romantice.

 

 

Crezi în compatibilitatea după horoscop?

Loading ... Loading ...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.