Cum scapi de semnele de pe gât cât mai curând?

Cum scapi de semnele de pe gât cât mai curând?

În ziua de astăzi, nimeni nu este surprins de semnul de pe gât în urrma unui sărut. În momentele pasionale, nu prea înțelegi ce se întâmplă, te lași dus de val și unul dintre parteneri îi poate pune pe gâtul celuilalt, întâmplător (sau nu), un „semn” al iubirii. Și dacă pentru un cuplu, în care partenerii se iubesc reciproc, este o dovadă a marii pasiuni dintre ei, demonstrația acestui semn într-un colectiv de lucru sau de față cu rudele este adesea percepută ca un prost gust. Nu este o problemă, dacă hematomul se află părțile închise ale corpului. Dar cum poți scăpa repede de semnele de pe gât?

Camuflajul cosmetic eficient

Dacă nu ai timp să folosești măsuri extreme pentru a scăpa de semnul de pe gât, vei fi nevoită să accepți faptul, că această urmă neplăcută îți va împodobi gâtul timp de cel puțin cinci zile. În acest caz, problema modului de a scăpa repede de semnul iubirii de pe gât, poate fi rezolvată prin mascarea cosmetică a acestuia. Aici se potrivesc orice produse ai la îndemână din trusa de prim ajutor sau din cosmetice.

  • Va fi mai cel mai simplu să ascunzi ”dovada” de iubire și pasiune. Poți acoperi pata cu fond de ten sau poți lipi o bucată de plasture adeziv pe zona ”cu problema”.
  • Te va salva un pulover cu gât ridicat, îmbrăcăminte cu guler înalt, o eșarfă ușoară sau un batic. Noul accesoriu în jurul gâtului nu va provoca surprindere sau întrebări inutile.
  • Bărbații pot spune, că au o tăietură banală din timpul bărbieritului și pot masca semnul cu un plasture adeziv.

Pentru a scăpa cât mai curând de pata de pe gât, te pot ajuta și preparatele medicamentoase și remediile populare. Principala condiție – să nu pierzi timp și să le aplici sau să le iei imediat după apariția semnului.

Produsele de salvare

Semnul de pe gât nu este un defect cosmetic. Este o leziune a țesuturilor, care trebuie tratată cu medicamente, concepute special pentru lupta cu hematomul. Cum să scapi repede de vânătaia de pe gât?

Loading...

În acest scop se folosesc produsele, care absorb hematomul, îmbunătățesc circulația sângelui și au proprietăți antiinflamatorii. Datorită eficacității medicamentelor medicale moderne, urma „sărutului fatal” va dispărea timp de două – trei zile. Ce să alegi, pentru a scăpa mai repede de mușcătura de pe gât?

  • Buretele de apă dulce te va ajuta doar în câteva zile să scapi de semnul de pe gât. Praful trebuie diluat ușor cu apă până la o stare de pastă sau se adaugă în crema ta preferată și se aplică amestecul pe zona afectată timp de 30 de minute.

Pentru ca problema aceasta să dispară repede în câteva zile și să uiți de semnul de pe gât, amestecul trebuie aplicat la fiecare câteva ore.

Remedii populare

Nu ignora și metodele tradiționale de a scăpa de semnul de pe gât, verificate de generații de cupluri de îndrăgostiți. Mai ales, că componentele necesare pentru o astfel de vindecare sunt întotdeauna la îndemână.

  • Printre sfaturile cu privire la modul de a scăpa rapid de semnul de pe gât, cea mai populară metodă este aplicarea pe gât a unui cub de gheață sau un obiect din metal răcit în congelator. Această metodă funcționează excelent pentru înlăturarea vânătăilor pe părțile solide ale corpului. Dar în cazul gâtului ar trebui să fii mai atent. Suprarăcirea poate duce la consecințe mai tragice.
  • Conform unor sondaje efectuate prin rețelele sociale, pe primul loc este folosirea pastei de dinți. Pe un burete sau pe o periuță de dinți se aplică puțină pastă și se masează ușor zona afectată. Câteva astfel de proceduri pe zi îmbunătățesc circulația sângelui și fac pata să fie mai puțin vizibilă.
  • Un produs excelent sunt cartofii. Poți pur și simplu să tai un cartof în jumătate și să pui la gât sau poți pregăti o compresă dintr-un tubercul ras. În mod similar pot fi aplicate și jumătăți de ceapă.
  • De asemenea, foarte eficiente sunt cpmpresele din varză. Dintr-o frunză proaspătă se stoarce sucul și se aplică pe gât sub un bandaj.
  • În lupta cu semnele de pe gât te va ajuta bicarbonatul de sodiu. Terciul de sodiu, diluat cu apă, trebuie să fie aplicat pe vânătaie pentru un oarecare timp.
  • Un feedback excelent are o metodă, pentru care se folosește iodul – se desenează linii. Pentru un semn „proaspete” pe gât, este o variantă ideală.

Alege singur metoda, care te va ajuta să scapi cât mai curând de mușcăturile de pe gât, folosind medicamente sau remedii populare. Însă mai bine ar fi să nu permiți apariția unor astfeld de semne neplăcute pe corpul tău.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.