Cum să treci mai ușor peste o despărțire 

 

cum sa treci mai usor peste o despartire

Probabil că în lume există foarte puțini oameni, care nu au fost nevoiți să treacă cel puțin o dată prin momentul dureros de despărțire cu omul iubit. Desigur, este mai ușor atunci, când tu însuți ai fost inițiatorul ai venit singur la decizia de a face acest pas dificil. Însă, dacă îți iubești din toată inima a doua jumătate a ta, ești fidel relațiilor voastre și planificați deja un viitor împreună, oricărei persoane îi va fi foarte greu să treacă printr-o astfel de lovitură.

Deci, dacă ai decis dintr-un motiv oarecare să te desparți cu partenerul sau partenera ta, această treabă necesită o abordare serioasă și responsabilă. Ține minte, că acțiunea ta poate duce la apariția unor complexe la fostul obiect al iubirii tale, poate influența grav starea fizică și psihică a omului, relația sa față de sexul opus și, respectiv, întreaga lui viață în continuare. Frazele standard într-o astfel de situație sunt de obicei de genul ăsta: „problema e în mine, nu în tine“, „suntem prea diferiți“, „relațiile noastre au ajuns într-un impas“ etc. Dar, probabil, iubitul sau iubita singuri au provocat această decizie din partea ta și tu crezi în mod obiectiv, că comportamentul și atitudinea față de tine nu este așa cum ar tebui să fie. În acest caz, poți încerca să-i deschizi ochii la această problemă, să-i explici corect ce trebuie să schimbe în sine, astfel încât, în viitor, el sau ea să se gândească la comportamentul său și să nu comită aceleași greșeli. Și, desigur, cel mai bine ar fi să rămâneți prieteni sau, cel puțin să încercați să vă despărțiți liniștit fără scandal și nervi. Atunci și pe tine nu te va chinui conștiința, și aura îți va rămâne curată.

Loading...
Situația este mai dificilă atunci, când perechea ta a hotărât să te părăsească, mai ales dacă această decizie este pentru tine ca un trăsnet din senin. Și chiar dacă în acest moment tragic pentru tine tu încerci din toate puterile să-ți păstrezi demnitatea, apoi după asta, cel mai probabil, te va învălui durerea, jignirea și pustietate. Se spune, că timpul este cel mai bun vindecător. Dar perioada de suferință durează uneori foarte mult timp. Prin urmare, după ce ai plâns cât ai putut sau după ce ți-ai eliberat emoțiile prin alte căi, deoarece în orice caz ai nevoie de o descărcare, este necesar să analizezi și să accepți această situație. Pur și simplu acesta nu este omul tău, acceptă asta și trăiește mai departe. Încearcă să fii mereu ocupată de ceva, pentru a nu rămâne mult timp singură cu gândurile tale. Concentrează-ți și îndreaptă-ți toată energia și toate puterile pentru a te dezvolta și a deveni mai bună (mai frumoasă, mai deșteaptă, etc.), găsește noi prieteni, fă cunoștință și comunică cu mai mulți oameni interesanți. Te vor ajuta, de asemenea, un nou hobby, interes și, desigur, sportul.

Desigur, toate acestea sunt niște lucuri individuale. Un lucru principal este să ții minte, că în orice situație te-ai afla și oricât de neplăcută ar fi ea, întotdeauna există o soluție, trebuie întotdeauna să-ți păstrezi demnitatea și numaidecât să te iubești pe tine însuți. Se știe ce efecte asupra dispoziției au antrenamentele sportive. De ce să nu mărim activitatea fizică pentru a îmbunătăți starea de spirit? 

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.