Cum să fii mereu energic la birou

 

cum sa fii mereu energic la birou

Să ne amintim ziua noastră standard de muncă. Chiar dacă de dimineată faceți gimnastică, yoga sau alergați (interesant, câți de aici prodează astfel? J), dacă în următoarele 8 ore de lucru sunteți în continuu la calculator, beneficiile efortului de dimineață se anulează. De ce? Corpul nostru necesită oxigen pentru funcționarea tuturor organelor interne. Și acest oxigen este furnizat către celule prin sânge. Cum să fii în formă și activ, dacă sângele nu circulă în mod corespunzator? Ce să mai zicem despre performanță în cazul unei afecțiuni, somnolență, oboseală …

Din fericire, calea de ieșire din această situație este foarte simplă – un pic de mișcare în timpul zilei de muncă. Nu o să aveți nevoie de tratamentul bolilor degenerative de disc, dacă la fiecare câteva ore de stat pe scaun în fața monitorului vă ve-ți ridica și timp de 60 de secunde faceți mișcare.

Doar gândiți-vă – câteva minute pe zi poate îmbunătăți tonsul corpului, întărește organizmul, vă face mai vioi, si o stare spirit excelentă!

Deci, dacă lucrați într-un birou, la fabrică, șofer, deci, un mod de viață sedentar, aici este o listă de acțiuni care pot ajuta să evitați necesitatea de a trata artrita, varicele, boli ale sistemului circulator.

 • Exerciile gâtului. Cu mișcări ușoare ale gâtului în diferite direcții trebuie să se înceapă programul de antrenament. Acest lucru va îmbunătăți fluxul de sânge intrcranial, imediat vă scapă de somnolență.
 • Înclinări laterale. În mod alternativ înclinarea corpului, permite sângelui să circule mai bine, deveniți mai energici instantaneu..
 • Genuflexiuni. Nu este nevoie să luați o ganteră, să te schimbi în adidași și să transpiri. Nu, nu trebuie să faceți forță pentru a lucra mușchii fesieri. Faceți doar câteva îndoituri de genunchi.
 • Un exercițiu foarte bun mai este și mâinile închise la spatele. Duceți mâinile pe rând spre spate și mențineți această poziție pentru câteva secunde.

Nu faceți mișcări bruște, toate exercițiile trebuie să fie efectuate ușor, pentru relaxare.

Chiar acum ridicați-vă și încercați să repetați aceste mișcări. Veți rămâne uimiți cât de rapid apar rezultatele.

Loading...
Ce trebuie să faci pentru a evita tratamentul artritei?

În timp ce stați la calculator ar trebui să respectați câteva reguli – păstrați postura dreaptă, lăsați spatele să se odihnească, setați monitorul la o distanță sigură față de ochi. Este bine să vă alegeți un scaun cu spătarul ridicat. Poza picioarelelor încrucișate nu se recomandă, se îngreunează circulația sângelui.

În caz contrar va trebui să tratați și varicele. După cum se spune, „la ce-ți trebuie?»  🙂

Câteva life-hack-uri pentru sănătatea unui funcționar de birou :

 • Puneți în cameră un ghiveci cu o planntă vie. Axați-vă pe plantele ce curăță și umidifică aerul (de exemplu, Chrysanthemum, Chlorophytum, Dracaena, Ficus, ferigă, aloe vera).
 • Consumați apă. Doar asigurați-vă ca să aveți mereu, pe birou, un pahar cu apă plată. Beți atât cât aveți nevoie. Corpul vă va mulțumi.
 • Aerisiți încăperea. Puteți pentru câteva minute pentru să ieșiți din cabinet și să deschideți ferestrele. Și mișcare mai faceți iar după aceea se lucrează mai bine în camera aerisită.
 • Exercitii pentru ochi (închideți ochii și faceți mișcări în direcții diferite).
 • Dacă în care cameră este multă tehnologie, nu vă zgârciți pentru un umidificator al aerului sau acvariu.
 • Pe cât este posibil, aranjați zona de lucru, cu un maxim de confort, astfel încât să nu vă deranjeze nimic, fără amorțeli sau dureri  🙂

Nu veți avea nevoie de tratamentul articulațiilor dacă urmați aceste sfaturi

Ca regulă, stilul de viață sedentar este cauza principală a durerii la nivelul articulațiilor, spate, genunchi …  Tratamentul durerii osoase poate lua mult timp și efort, asa că se merită să se evite aceste probleme prin măsuri preventive. Nu vă face plăcere să fiți veseli și vioi la muncă? Anume exercițiile fizice și ajută în acest caz. Cel mai bine la exerciițiile de birou este că nu pierdeți mult timp și dau rezultate optime!

Dacă deja a apărut afecțiunea, și aveți nevoie de tratament pentru durere la nivelul articulațiilor genunchiului sau mâinilor, nu vă panicați. Astăzi, medicina a avansat și permite în termini scurți să se vindece durerile de spate si artrita. Vă recomandăm să nu se recurgă imediat la analgezice ci să luați măsuri mai cruțătoare – recurgeți la un tratament local cu creme speciale. Astfel de unguente, de altfel, pot fi folosite înainte de culcare pentru prevenire.

Vă dorim să obțineți doar plăcere de la viață și din activitățile zilnice!

Loading...

This article has 4 Comments

 1. Nu știu, dar, nu am aflat nimic nou pentru mine, dar ce tine de exerciții … Da, este o idee foarte bună, dar ce se faci dacă sunteți 14 în birou? Toți sunt ocupați cu treburi serioase. Și aici sunt eu care mă ridic și încep să flutur din mâini .. cam absurd 🙁

  1. Nu sunt de acord cu tine! Ce contează cine privește și cine crede! Sănătatea este mai importantă!!

 2. Pentru mineexercițiile în cursul zilei demuncă sunt un lucru obișnuit! Într-adevăr ajută să te relaxezi, și apoi să te concentrezi mai bine și să-ți faci munca „excelent“))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.