Cum să faci cunoștință cu o fată?

cum sa faci cunostinta cu o fata

Nimeni nu îți va da instrucțiuni detaliate cu privință la ceea, ce nu poate fi supus voinței. Relațiile dintre oameni decurg la un nivel intuitiv. Principalul lucru aici este naturalitatea.

Adică oamenii ar trebui să se comporte firesc atunci când comunică cu alți oameni. Nu în sensul că trebuie să ne permitem totul. Dar fiecare om ar trebui să se simtă confortabil, dorința sa de a se exprima nu ar trebui să fie oprite de nimic. Încercările de a face ceva în mod artificial sunt de multe ori fără succes. Mai ales, că în final, acestea vor fi totuși dezvăluite. Comportamentul artificial – este o autoînșelăciune. Răspunsul la întrebarea de comunicare – este naturalitatea, comportamentul firesc.

Problema comunicării cu o fată

În relațiile dintre sexe, de regulă, băiatul ia inițiativa. Toată responsabilitatea pentru dezvoltarea relațiilor cade pe el. Rolurile sunt foarte clar împărțite. Băiatul are putere și bărbăție. În timp ce fata este înzestrată cu frumusețe și cu putere, de asemenea. Orice băiat are posibilitatea și puterea de a face cunoștință cu o fată, de a începe o relație cu ea. Dar problema e că psihologia fiecăruia este diferită. De fapt, unei fete îi este practic indiferent cât de ”fashionabil” arată un băiat. Pentru ea este mai important ceea, ce are acest om în interior.

Nu există instrucțiuni privind tema „Cum să faci cunoștință cu o fată“, care ar fi prevestit un succes garantat. Dar există un model de comportament al omului, care este acceptat de către toți oamenii. Pentru ca acest model de comportament să funcționeze, este necesar să-l accepți mai întâi tu singur.

Motivele refuzului de a face cunoştinţă

Refuzul de a face cunoștință poate veni nu numai din partea fetei, ci și de la tine însuți.

Adică, de la început, băiatul se convinge singur sau cineva contribuie la luarea acestei decizii, că nu va ieși nimic bun din asta. V fi un eșec inevitabil. „Nici nu merită să mă gândesc să fac cunoștință cu ea – voi avea numai griji inutile, totul este atât de dificil“, – își spune băiatul în gândurile sale. Dar toate acestea se întâmplă numai dacă există o stare de spirit emoțională respectivă. Desigur, încercând să faci cunoștință cu o domnișoară în aceste condiții, este foarte posibil să fii refuzat. Și chiar dacă vei reuși, apoi, din cauza unei astfel de relație, va fi dificil pentru amândoi.

Loading...
Ce e de făcut?

De fapt, totul este foarte simplu. Ai văzut o fată, înțelegi că ți-a plăcut. Și ea te-a văzut pe tine. Ochii voștri s-au întâlnit – și… dragoste la prima vedere. Asta-i tot. Acum nu este nevoie să te temi de ea, nu trebuie să o înșeli. Principalul lucru – să nu o pierzi, atunci când te gândești prea mult „să mă apropii sau să nu mă apropii“. Când ai auzit răspunsul în inima ta – asta înseamnă, că nu trebuie să-i dai drumul. Și ea, de asemenea, ar trebui să aibă nevoie de asta. Dar varianta descrisă mai sus este o variantă ideală. Se presupune, că băiatul trăia fără griji, nu își făcea griji cu privire la unele lucruri mici. El pur și simplu făcea ceea, ce trebuia să facă. Și iată, că a apărut o fată, inima lui a răspuns – și el începe să acționeze.

7 chei de comunicare, pentru a obține rezultatul dorit:

1.   «Cine ești tu?»

În primul rând, este util să cunoști răspunsul la o singură întrebare: „Cine ești tu?“. Să știi, care este esența ta. Acest lucru este necesar, pentru a te comporta în mod natural și să nu joci rolul altcuiva. Deoarece, omul este capabil să joace rolul său mai bine, decât al altor oameni.

2.   Nimănui nu-i place să fie înșelat

Această întrebare include încrederea în sine. În cazul în care nu ai încredere în tine însuți – tu nu ești cel, care ești tu cu adevărat. Dacă îți place cu adevărat o fată, atunci nu ar trebui să îți faci griji față de ea. Ea vrea să te vadă, cum ești tu într-adevăr. Atunci, când omul are emoții – asta este o barieră pentru oricine, care ascunde adevărata sa esență.

3.   Fii politicos, ai grijă de ea

Orice fată este încântată, atunci când un băiat are grijă de ea. Dar trebuie să-i dai de înțeles, că tu îi faci curte nu pentru ceva, ci doar de dragul fericirii ei.

4.   Fii amuzant

Dă-i un motiv să zâmbească sau să râdă din tot sufletul, dar este necesar să fii natural. Nu găti glume dinainte, improvizează la moment.

5.   Fii liber întotdeauna și oriunde

Poartă-te ușor și liber. De ce omul începe să se simtă stânjenit? Pentru că el nu se află acolo, unde ar trebui să fie. Ceea ce te face să te simți stânjenit – este străin pentru tine.

6.   Valori și interese comune

Un bărbat și o femeie trebuie să fie uniți de ceva. Trebuie să aibă ceva comun, care îi face să fie împreună.

7.   Atingerile și contactul vizual

Atingerile și contactul vizual vă vor face să deveniți încă mai apropiați. Dacă ea nu își ia privirea de la tine și îți permite să o atingi, acesta este un semn clar că ai interesat-o.

Și, în sfârșit:

  • În comunicare nu trebuie să mergi la extremități. De exemplu, nu trebuie să-i spui mii de complimente, dar nici nu trebuie să taci. Totul cu moderație.
  • Niciodată nu minți o fată, care ți-a plăcut, nu fi timid să-ți exprimi sentimentele. Nu fi zgârcit, dar nici nu cheltui sume mari pentru ea și pentru capriciile ei. Totul cu moderație și în mod rațional.
  • Pentru băieți, frumusețea nu este cel mai important lucru. Caracterul băiatului – iată ce apreciază toate fetele la băieți. Prin urmare, poți începe să faci cunoștință cu îndrăzneală.

Sunt multe fete libere. Fermitatea, seriozitatea cuvintelor – și succesul este garantat. (Dar lucrul cel mai important – trebuie să fii natural, să ai un comportament firesc, să accepți această formulă de succes și nu doar să fii un actor al acestui rol).

Baftă!

Instinctul feminin poate fi folosit în favoarea sa

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.